Hra o trůny 2x07 - Muž bez cti
Daenerys se vypořádává se ztrátou draků a přijímá pozvání do Domu neumírajících. Theon pátrá po Branovi, Rickonovi, Hodorovi a Oše, kteří v minulém...
Číst celý článek zde
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Já ho neomlouvám, byl to impulzivní hajzlík, ale samotný incest je celkem zločin bez obětí. To už je horší nevěra s královnou.
krom toho, mám pocit, že Lannisteři se neradi zabíjeli navzájem (až na výjimky, že ano).
Vrátil se jen starej velitel, a tomu usekli hlavu.
Ned byl už tehdy "rozpracován" jinde, dítě bylo už asi na světě , a matku si nevzal asi protože nebyl čas - zřejmě ještě probíhala vzpoura proti předcházející dynastii.
Jonova matka pak spáchala sebevraždu, a Nedovi prostě nezůstala jiná možnost, než si dítě nechat.
A začerňovat neumím, sorry
Může mi někdo laskavě vysvětlit, co a proč se má začerňovat ?
Případně mě navést na nějakej návod ?
edit: Jinak na úvodní stránce máš takovými velkými písmenky napsáno "Důležité! Ice & Fire a spoilerová politika" a když to rozklikneš, vyskočí Ti vysvětlení. ;)
Dík.
Lordem Zimohradu se stal automaticky popravou otce.
A vyjednávat s Freyi začal, když svolal vasaly, vzbouřil se a začal pochod proti Kings Landing.
Freyové chtěli provdat svou ženskou za krále.
Jistě porušil své slovo Freyům.
Ostatně , možná, že by se za jiné situace Freyouvé dohodli na novém řešení.
Ovšem za situace, kdy byl Sever odříznut a plundrován Železnými muři se Robova strategická situace drasticky zhoršila.
A Freyové přešli na druhou stranu a dohodli se s Lanistery. Stejně jako Mlkadej bolton, kterému byl Lanistery legitimován nemanželský původ. Možná, že by k tomu došlo, i kdyby slovo dodržel.
Freyové získali beztrestnost za vzpouru, a možná i něco navíc.
Kam by, ke vzpomínce na to, že Jaime (knižní) je sotva surovec (jako ten seriálový) ... spíš ztracený člověk, který upřednostnil jednou rodinu před povinností a celý svět jej teď nenávidí...a přesto by byl rád rytířem jakým byl Arthur Dayne a vůbec stará Aerysova garda.