Souhlasím s Krisou, Jaime je sebestřednej šmejd, který vnímá zbytek světa jen jako prostředek pro své vlastní uplatnění. Problém je, že tohle samo o sobě není v USA považováno za nic až tak špatného, spíše naopak, takže chlapci od HBO opět přitvrdili. Z pohledu adaptace další z řady vážnějších úletů.
no, prostě scénaristi potřebovali někoho, kdo bude odpovídat názvu dílu. krom toho, mám pocit, že Lannisteři se neradi zabíjeli navzájem (až na výjimky, že ano).
Haladdin: V tom, že Robb byl v tej době jenom dědic Zimohradu, což Freyovi rozhodně stačilo. Nad tabulkou, kam píšem text, co chceš vložit, je tlačítko spoiler, tak ho použij na označenej text.
Arianus: vždycky jsem měla pocit, že si Jaime uvědomoval, že "Aerysova stará garda" není to, za jakou ji měl (parta ideálních rytířů). třeba vzpomínal, jak se Aerys choval ke své ženě a nikdo z rytířů nezasáhl, aby ji ochránil, atd.
Komentáře
Já ho neomlouvám, byl to impulzivní hajzlík, ale samotný incest je celkem zločin bez obětí. To už je horší nevěra s královnou.
krom toho, mám pocit, že Lannisteři se neradi zabíjeli navzájem (až na výjimky, že ano).
Dík.