Sarven :-) Dobře dobře - beru :-) Ale to víš, já nikdy neodpustila scénáristům Angeliky, že z historického románu udělali zpatlaninu z postele do postele, že Merciérová není zelenooká blondýna, že Joffrey není vysoký hubený s dlouhými černými vlasy a jednou nohou kratší a hlavně "zlatý hlas královstva"....ale to vše jim neodpustila ani Golonová :-D Jenže Merciérová (ačkoliv ji mám ráda) byla v té době milenkou režiséra :-)) Inu málokterá adaptace mi sedne a detaily neodpouštím. Když se mi nelíbí, tak to zkrátka stopnu uprostřed filmu a nesleduji dál, abych si nekazila chuť. Nechci být zklamaná a hlavně nechci, aby mi castingové ksichty překryly mé vlastní představy :-)
(a nevím, jestli si to čítal, ale psala jsem ti v knihách ještě, jak jsem dořešila ten problém s divanem a namoženým krkem - masérské lehátko s otvorem pro obličej :-)) )
Ad čest cuchty. Nezapomeňte, že Robbův otec trestal rytíře za to, že do otroctví prodal pytláky. Takže Starkům prostě ani neurozený lid není lhostejný. Krom toho, pokud by se choval jako řadový člen své třídy, budilo bz to ty vášně? Bylo by vůbec něco zajímavýho na tom, kdyby se prostě utkali jedni parchanti s druhými? Co by Starky odlišovalo, proč bychom si jich měli vážit?
Komentáře
Inu málokterá adaptace mi sedne a detaily neodpouštím. Když se mi nelíbí, tak to zkrátka stopnu uprostřed filmu a nesleduji dál, abych si nekazila chuť. Nechci být zklamaná a hlavně nechci, aby mi castingové ksichty překryly mé vlastní představy :-)
(a nevím, jestli si to čítal, ale psala jsem ti v knihách ještě, jak jsem dořešila ten problém s divanem a namoženým krkem - masérské lehátko s otvorem pro obličej :-)) )
Tyna: Právo hosta stojí mnohem výš.