Hra o trůny 2x08 - Princ ze Zimohradu
Theon na Zimohradu přijímá návštěvu. Arya si žádá splacení posledního dluhu Jaqena a její žádost ho nepotěší. Robb je zrazen.
Tyrion a...
Číst celý článek zde
Tyrion a...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ad spekulace z informací jedna paní povídala: Je klidně možný, že to Martin nedopíše, v tom případě mi je celkem jedno, co si kdo domyslí za konec. A pokud ho seriál jen předběhne vůbec bych se nebál, seriál směřuje už teď leckdy jiným směrem než kniha, za dvě tři serie to budou dvě odlišný věci. A pochybuji, že by to Martin psal podle seriálu. Ale HLAVNĚ, celý to jsou jen doměnky a nepodložený řeči...
V kazdom pripade tento diel patril medzi tie viac vydarene.Citit tam zavan kniznej predlohy.Len som zvedavy ako poriesia Jaimeho ruku ,predpokladam,ze to nebude na Harrenove ale skor,kedze predpokladam,ze celu liniu s severanmi na Harrenove asi vystrihnu.
A jinak celkem povedený díl, ruka Taylora byla opět vidět. Jediná scéna, kdy jsem měla hysterický záchvat čtenáře, byla u Robba a Talisy, ale to jsem měla čekat.
Otázka je, jestli za těch sto let, než to nastane si spíš pro nás nepřijdou Jiní?!
:-)
Tak tedy spekulujme, že to opravdu tak dobře půjde dál (i když já jsem k tomu velmi skeptický). Samozřejmě že ne padla, a ne čtyřletá pauza (ale roční klidně). To už se spíš nabízí flashbacková řada, nebo Potulný rytíř. Ale stejně tak by určitě ve hře byla varianta, že by byl do scénáristické práce povolán na plný úvazek GRRM. Stejně to už tou dobou bude mít napsaný a bude zaseknutý na pár kapitolách jako třeba v tance s Meereenským uzlem.
2. chápu, že někomu se seriál nelíbí a chápu, když ho někdo kritizuje, co ale nechápu je, že ho někdo nevidí (2-3 díly se fakt nepočítají) a přesto na něj nadává všude kolem a co víc - leze do diskuzí, které jsou věnované seriálu a všechny ostatní téměř "ponižuje" (či sám sebe povyšuje, vyberte si sami) za to, že seriál sledují. Takže - pokud se vám to nelíbí, vaše chyba. Založte si téma "nesnáším seriál GoT" a nepruďte tady tím, jací jsme pitomci, že jsme skočili na špek nějakým blbcům, co točí seriál, který má s knížkou společný vlastně jen název, protože jedna postava z mnoha tam nemá každý oko jinak barevný, což je prostě největší dogma. Navíc seriál přece kazí i samotného autora, protože B&W mají nějaké nápady, které od nich určitě autor převezme a celé to podělá, protože zabije postavu Aryi, jelikož její herečka už dospěla a rozhodla se seriál opustit... Chce to trošku přemýšlet... Takže prosím... (snad ne sama za sebe)... přestaňte jako malá děcka řvát a běžte si povídat do jiných témat, která nejsou určená seriálu. Tímto konkrétně narážím na jistou uživatelku, která už to opravdu hodně přehání... Howgh.