macrelka: no tak co to byl za rožek malý? Arya: no hlavně ještě někde za branou by se měli s Jaqenem potkat, ne. No jinak to nejde jako zdrhnu o půlnoci a čau. Dyť se na tu změnu těším.., no skoro jak na první drakarys. A Řetaz podle mě bude :)
Asi jo,taky možnost. Hezký díl a těším se na akci a na ducha. Snad to Jon přežije.. Hehe... :D Zdá se mi to a nebo Starkové jsou jediní hodní? Teda zatím..
Tak sem dneska zhlídl 7 a 8 díl... no a musím říct,že jsem se poprvé u GoT nudil....opravdu toho tlachaní je přespříliž...7 a 8 díl pro mě velké zklamaní.
Zbytečné natahovaní stopáže nesmyslně nudnýmí rozhovory ala Robb a jeho milá... zaplať panbůh za Jaimeho,tento trochu oživil...naštěstí jsem plynule navázal na Bohy arény..tak jsem ten večer aspoň celej neprozíval.
Jinak jen poznámka - k Daenerys a jejímu "dlouhému čekání" než si půjde pro draky. Poslední tři epizody se (bůhví proč) odehrávají jen během pár dnů
- k Oberynovi jako předpokládanému soupeři Jaimeho. Oberyn už dlouhé roky neopustil Dorne. Pokud ho Jaime vůbec kdy na turnaji viděl, tak jen jako malý/mladý chlapec
1. ten diel nebol špatný, ale trochu odzrkadľuje druhú sériu. nadšenie opadlo, ale rád to pozerám. 2. Tak ten reťaz nebude, povolávam Bratstvo (sesterstvo) do zbrane. 3. Tiež mi je ľúto, že Tyrion nepredviedol svoj um. Reťaz nikde, oheň prevzdal po joffovi, zdá sa mi, že aspoň s výkalmi má nejaký plán. asi aby sťažil vyloďovanie... 4. Chaplinka opeknela 5. ešte pred vyzlečením :) 6. Seriály majú určité zmluvy na určité obdobie. absolútne neverím, že existuje zmluva na základe ktorej by mohli odteraz točiť do aleluja. preto aj ohlásili iba tretiu sezónu. pretože im končia zmluvy s D+B a predpokladám, že aj s hlavnými hercami. Osobne absolútne neverím, že by GRRM dovolil natočiť dej pred tým ako bude uvedený v knihe a som absolútne presvedčený, že toto zostáva v jeho kompetencii. 7. Očakávam trochu zakolísanie fan podpory a sledovanosti druhej série (resp. jej zakonzervovanie čo sa týka dynamiky rastu), tretia bude samozrejme vybičovaná, keď sa dej dostane k jadru Hostiny bude mať seriál fakt čo robiť, aby si obhájil svoju pozíciu. V tejto chvíli je rovnako veľmi otázne či sa dostanú za hostinu, ako bolo na začiatku. 8. Som rád za seriál, ale knihy zostanú knihami. 9. Dobrú noc.
Sarven: Ale jistěže se budou fanoušci předlohy dál dívat, už proto, aby mohli nadávat :D A už jsme tu řešili, že dál než za další sérii nepřemýšlí ani producenti. A jsou mimochodem v absurdní situaci. Čtenáři scénáristům na jednu stranu vyčítají změny a na stranu druhou nejsi sám, kdo Hostinu tak jak je považuje za tvrdej oříšek.
Nevada: Proboha, ty při sledování úplně trpíš :) Asi bys to fakt měla vzdát.
svoa00: tak v niečom budú mať ľahšiu pozíciu, lebo ak sa tam dostanú budú mixovať hostinu s tancom, takže to bude pestrejšie. a nepochybne práve Brienne a Sansu zoštíhlia :)
dámy a pánové, zdá se mi, že některé věci prostě moc řešíte. Nejste ani Martin, ani scénaristé seriálu, tak se prostě těšte na překvapení, ne? Viděla jsem nejdříve prvních pár dílů, pak začala hltat knihy. A jako vášnivému čtenáři je mi jasné, že těžko bude někdo projektovat mé představy na plátno (což se mi stalo 1x v životě s Pýchou a předsudkem, kde hrála K. Knightley, kterou jinak vůbec nemusím). A tak si prostě vyberu ze všeho to nejlepší, tedy vlastní fantasii. Když se bude film či seriál shodovat s mou představou, budu nadšena, když ne...hm, no a co, pravě proto mám tu svou fantasii, ve které se mohu dle libosti utápět.
Komentáře
no tak co to byl za rožek malý?
Arya: no hlavně ještě někde za branou by se měli s Jaqenem potkat, ne. No jinak to nejde jako zdrhnu o půlnoci a čau. Dyť se na tu změnu těším.., no skoro jak na první drakarys.
A Řetaz podle mě bude :)
- k Daenerys a jejímu "dlouhému čekání" než si půjde pro draky. Poslední tři epizody se (bůhví proč) odehrávají jen během pár dnů
- k Oberynovi jako předpokládanému soupeři Jaimeho. Oberyn už dlouhé roky neopustil Dorne. Pokud ho Jaime vůbec kdy na turnaji viděl, tak jen jako malý/mladý chlapec
2. Tak ten reťaz nebude, povolávam Bratstvo (sesterstvo) do zbrane.
3. Tiež mi je ľúto, že Tyrion nepredviedol svoj um. Reťaz nikde, oheň prevzdal po joffovi, zdá sa mi, že aspoň s výkalmi má nejaký plán. asi aby sťažil vyloďovanie...
4. Chaplinka opeknela
5. ešte pred vyzlečením :)
6. Seriály majú určité zmluvy na určité obdobie. absolútne neverím, že existuje zmluva na základe ktorej by mohli odteraz točiť do aleluja. preto aj ohlásili iba tretiu sezónu. pretože im končia zmluvy s D+B a predpokladám, že aj s hlavnými hercami. Osobne absolútne neverím, že by GRRM dovolil natočiť dej pred tým ako bude uvedený v knihe a som absolútne presvedčený, že toto zostáva v jeho kompetencii.
7. Očakávam trochu zakolísanie fan podpory a sledovanosti druhej série (resp. jej zakonzervovanie čo sa týka dynamiky rastu), tretia bude samozrejme vybičovaná, keď sa dej dostane k jadru Hostiny bude mať seriál fakt čo robiť, aby si obhájil svoju pozíciu. V tejto chvíli je rovnako veľmi otázne či sa dostanú za hostinu, ako bolo na začiatku.
8. Som rád za seriál, ale knihy zostanú knihami.
9. Dobrú noc.
Nevada: Proboha, ty při sledování úplně trpíš :) Asi bys to fakt měla vzdát.