Hra o trůny 2x10 - Valar Morghulis
Je to tu. Po nejlepším dílu druhé série je tu finále druhé řady a po něm nás čeká další rok čekání na třetí řadu. Pro nečtenáře záhadně nazvaný díl napsali scénář Benioff a Weiss. Režijně se vrací muž, který grandiózně ukončil první řadu. Ať se to tedy Alanu Taylorovi podaří i tentokrát!
Epizoda bude o přibližně 10 minut delší než jindy, tentokrát se toho do ní musí vejít opravdu mnoho. Bude vám to jasno z popisu níže (nečtěte...
Číst celý článek zde
Epizoda bude o přibližně 10 minut delší než jindy, tentokrát se toho do ní musí vejít opravdu mnoho. Bude vám to jasno z popisu níže (nečtěte...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ako na zakončenie serie sa tu ponúka dosť možností - napr. HoU, alebo podla mňa emotívnejšia scéna s modrookými príšerkami.
Btw. nemôžem si odpustiť poznámku na Jona ako jednu z najosočovanejších postáv 2. série. Niesom síce znalcom série kalibru ostatných diskutérov (prečítané len 1x), ale ja jeho prepis do seriálovej podoby rozhodne nevnímam ako problém. Vždy som ho v knihe bral ako mierne nadštandardne inteligentné 15r. chlapča nadržané na službu v NW, ktoré robí množstvo chýb, ale je aspoň schopné sa z nich poučiť. Jeho prerod na muža som sledoval až skúsenosťami v zajatí a hlavne pri obrane BC. Takže jeho mierne naivné vystupovanie v seriály je podľa mňa zatiaľ OK. Akurát to pri hercovi (ktorý na 15r. navyzerá) pôsobí snáď miestami trochu hlúpo, ale z toho by som skôr vinil kasting ako scenaristov. Toľko moje vnímanie.
Jenom mě tak napadlo, kdy se asi v seriálu Robb a Catelyn dozví o Branovi a Rickonovi. Bude to na začátku třetí série. Ramsay pošle zprávu, že Theon jak vypálil Zimohrad, tak ty dva kluky zabil.
anebo ještě líp, mohlo by to skončit slovy "You know nothing, Jon Snow"...
Možná, že kdyby byl o deset let starší, mohl by být mírnější.
Na Zeď ho poslat "nemohl", protože by tam Karstark nikdy nedorazil. Robba už neuznával za svého krále a takový příkaz by nikdy neposlechl. Naopak jeho popravou Robb jen udělal co musel. Muž, který pozvedne ocel proti svému lennímu pánovi, je mrtvý muž.
nějak extra nevim, co tam začerňovat, všechno už v seriálu bylo.. :-(