TANEC CZ

upraveno 25. října 2012 v Tanec s draky
pre tých čo práve čítajú v češtine a boja sa ísť do pôvodného topiku, aby tam nenarazili na niektoré informácie z konca knihy. Tu sa diskutuje k tancu priebežne. vždy dajte na úvod názov kapitoly (napr Jon II.) aby ostatní vedeli, či to už čítali a nehrozí spoil.

pekné tancovanie všetkým!!!
2456717

Komentáře

• upraveno 6. června 2012
    Cersei je stejný manipulátor jako každej druhej v Písni, navíc teď dost zkrotla. Ramsey je totální magor, přála bych mu a jeho partě, aby mu lady Walda udělala nějakou pěknou hostinu...
    Krisa napsal(a):

Musim říci, že mám stále vĕtší nutkání Theona obejmout. Bylo mi ho vždycky líto, ale tohle... Radši 1000 Joffreyů!

Viď... Přesně moje pocity, když jsem to četla. :)
    Zajímá mě kdo ho bude nakonec hrát. Další nenáviděnej herec... Všechny ty jeho úchylárny se snad ani převést do televize nesmí :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 6. června 2012
    überkiller napsal(a):

Zajímá mě kdo ho bude nakonec hrát. Další nenáviděnej herec... Všechny ty jeho úchylárny se snad ani převést do televize nesmí :)

Já bych to vidĕla na Shiu LaBlafa, toho nemohu vystát už teď :)))
    jestli udělaj Ramsaye z Transformulího chlapce, tak se stáhnu z kůže.
    upraveno 6. června 2012
    überkiller napsal(a):

:D
    upraveno 6. června 2012
    überkiller napsal(a):

Mně by se docela líbil Iwan Rheon z Misfits...
    hele, beru zpátky, hledal jsem a Shia Belouf sjíždí hory kokeše s Mansonem a režíruje mu klipy. Někdo, kdo zrežíroval tohle, zahraje Ramsaye bezchybně.

neni to pro slabší povahy...

Edit: Huh, tak po dokoukání toho klipu beru zpět, ten Shia bude asi fakt lepší..
    upraveno 6. června 2012
    überkiller napsal(a):

hele, beru zpátky, hledal jsem a Shia Belouf sjíždí hory kokeše s Mansonem a režíruje mu klipy. Někdo, kdo zrežíroval tohle, zahraje Ramsaye bezchybně.

neni to pro slabší povahy...

To musela být taková hora kokainu, že si to ani Charlie Sheen neumí představit. Myslim, že HBO může rovnou použít tyhle zábĕry, páč nĕco tak dĕsivýho/šílenýho nevymyslí ani oni (SNAD)
    HBO možná ne, ale mám v zásobě další klipy, proti kterým je tohle studio Magion. A i co se Mansona týče, tak je to odvárek Sorry za zapatlávání tématu morbidama, ale bez toho se o Ramsayovi bavit nejde.
  • upraveno 7. června 2012
    pridávam sa k tým, ktorým Manderly vrátil nádej pre sever. výborne sa to čítalo, výborná atmosféra.
    Krisa a kde si momentálne s Ramsayom?
    Krisa napsal(a):

svoa00 napsal(a):

überkiller napsal(a):

Ramsay Fucking Bolton diktuje! Toho se jentak nezbavíme, ten s náma bude dýl než Cerseika :)

Jo, ráda bych těm dvěma uspořádala svatbu.
    Krvavou?
    Já bych jednoho druhému přála až do smrti stářím. :-)
    Popřípadě by se mi líbilo nechat ho sežrat prasatům. Tuhle jsem viděla v seriálu, jak postava hodila zakrvácené tričko prasatům a ona ho fakt sežrala!
    Ben Nevis, prasatům je jedno co žerou. nějaký masový vrah tuším že v USA, porcoval oběti a házel je na farmě prasatům. Četl jsem o tom tuším v Epoše. :)
    Ben Nevis, prasatům je jedno co žerou. nějaký masový vrah tuším že v USA, porcoval oběti a házel je na farmě prasatům. Četl jsem o tom tuším v Epoše. :)
    sarven napsal(a):

pridávam sa k tým, ktorým Manderly vrátil nádej pre sever. výborne sa to čítalo, výborná atmosféra.

No Manderly je rozhodně víc seveřan než prastarej rod Boltonů, což?
    Jsem u svatby na Zimohrade, kniha se čte moc dobře .... a fakt mně mrzí, že další není a bůh ví, jak dlouho na něj budeme čekat.

Ramsayovi bych přál krutou a dlouhou smrt :)
    Rod Boltonů je tak severně severskejch až patří za zeď. Pokud máme věřit pověstem. Nikdo jinej v celým západozemí není takovej tvrďák že se prochází v růžové ale posraní jsou z něho všichni kolem.
    Já jsem na tom stejně jako Gappo taky sem u svatby...knížka je fakt super...jen doufám, že se to Daenerys zesere ještě víc :DDD hodně mile mě překvapila kapitola Melisandry (ta ženská asi nebude taková svině jak se zdálo)
    Blackfish napsal(a):

Rod Boltonů je tak severně severskejch až patří za zeď. Pokud máme věřit pověstem. Nikdo jinej v celým západozemí není takovej tvrďák že se porchází v růžové ale posraní jsou z něho všichni kolem.

??? Co tím myslíš? Tu pověst o nočním králi nebo ještě něco jinýho, co mi uniklo...? Dík
    P.S. Boltoni jsou prostě zimou zocelení, no.. :-)
    Jo to myslím, a mám dojem že tam bylo těch zvěstí okolo víc.
    Durexxx: Melisandra je od začátku náboženská fanatička, ale nepochopila jsem tu míru nenávisti, kterou jí některý čtenáři věnují, když je tam tolik postav, co si tak silný city zaslouží o dost víc.
    svoa00: Já vím ale působila na mě tak nějak "negativně" , že v knížce nemá jen jednu kapitolu...docela by mě ale zajímalo proč nechala přežít Manceho a co s ním má v plánu (kdo mě tý věci s Aryou). A hlavně, že jednala proti Stannisově vůli.
    Durexxx napsal(a):

Já jsem na tom stejně jako Gappo taky sem u svatby...knížka je fakt super...jen doufám, že se to Daenerys zesere ještě víc :DDD hodně mile mě překvapila kapitola Melisandry (ta ženská asi nebude taková svině jak se zdálo)

No Daenerys mně hodně děsí, přijde mi, že každé její rozhodnutí je špatné :( Uvidíme jak se jí povede dál ...
    Gappo napsal(a):

No Daenerys mně hodně děsí, přijde mi, že každé její rozhodnutí je špatné :( Uvidíme jak se jí povede dál ...

Její rozhodnutí začala být špatná už v Bouři, když odkopla Mormonta... :(
    upraveno 7. června 2012
    sarven napsal(a):

Jsem na 377. Po 1. kapitole Ztraceného lorda. Ramsay naposledy vyřídil kapitulaci Železných v Kailinské držbĕ.
    Krisa: Obávám se, že ten miláček ti připraví ještě pár ošklivých překvapení.
    svoa00 napsal(a):

Krisa: Obávám se, že ten miláček ti připraví ještě pár ošklivých překvapení.

Obávám se, že jich bude víc než pár xDDD
    upraveno 7. června 2012
    Jon, kapitola od str. 348: Ať od nĕj dá ta rudá čůza pracky pryč! (nic neprozrazovat!!!) :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.