Pokud by se k tomu nikdo neodhodlal, tak bych se některých kapitol potom ujala. Ale určitě až po novém roce - odhadem přelom ledna a února. Dřív se k tomu asi nedostanu. Tyriona, případně Daenerys. Victariona ať vezmou Jiní.
Takže protože k Dany se očividně nikdo neměl (chuděra), tak jsem z wiki přeložila obsahy všech jejích kapitol. Je to celkem stručné, ale můžete doplňovat, jak chcete.
Tam už jsem byla, když mi trvalo ca. půl roku sepsat dvě kapitoly Jona C. :D Právě dočítám Tyriona VI, takže zítra bych to mohla sepsat. Sice to budu stavět na těch anglických sumářích, ale chtěla jsem si to znovu pročíst... A pokud nikdo nemá zájem o kapitoly VII-XII, tak je taky dodám, ale až ke konci týdne.
Tyrion VII. taky, ale je to jen překlop anglického shrnutí. Neznám české překlady z druhé knihy, takže to asi nemám úplně přesně (The Widow of the waterfront, Triarch...), mohla by to nějaká dobrá duše případně opravit? :) A klidně doplnit i vlastní postřehy z kapitoly, já ji četla před měsícem a nějak se mi to vykouřilo z hlavy.
Komentáře
Právě dočítám Tyriona VI, takže zítra bych to mohla sepsat. Sice to budu stavět na těch anglických sumářích, ale chtěla jsem si to znovu pročíst...
A pokud nikdo nemá zájem o kapitoly VII-XII, tak je taky dodám, ale až ke konci týdne.
Vážně nikdo nechce ten zbytek? :)
Btw.@svoa00 , jsi vážně dobrá. Ty mě ještě odnaučíš prokrastinovat! :D
...ked uz su tie Vianoce a predtym koniec sveta... :)
Jakože když už to máme za pár, tak obejmeš i čerta, jo? :o))
To jsi hodná. Ale klidně se neostýchej a seber mi i dalšího, kdybys chtěla :o))
@sveva
hotovo,
a koukám, že jsem se do toho pustila současně ještě s někým jiným :o)