Sumáře kapitol Tance s draky

upraveno 13. června 2012 v Sumáře kapitol
Lidi, krásně diskutujete o Tanci, nestíhám to ani číst. Nechtěli byste přitom rovnou tvořit sumáře kapitol?

Vytvořil jsem dokument, který můžete všichni upravovat a je tam i základní mustr. Tak kdybyste měli chuť, směle do toho!

https://docs.google.com/document/d/18qFAU6T82SwoWpUlkmWcemSwpOi3Gne-3aO2sNvZ3Bg/edit
1678911

Komentáře

• Aša už je kompletní :onfire:
  • @svoa00 Tomu říkám rychlost!
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Pokud by se k tomu nikdo neodhodlal, tak bych se některých kapitol potom ujala. Ale určitě až po novém roce - odhadem přelom ledna a února. Dřív se k tomu asi nedostanu. Tyriona, případně Daenerys. Victariona ať vezmou Jiní.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Počítám, že nejpozději příští týden se k Jonovi konečně vrátím.
  • První dvě kapitoly Daenerys - napsala jsem to stručně, ale co se týče důležitých informací to IMHO stačí :D
  • Kapitoly Daenerys z první knihy jsou hotové.
  • Kéž by totéž řekl i Martin :-)
  • Takže protože k Dany se očividně nikdo neměl (chuděra), tak jsem z wiki přeložila obsahy všech jejích kapitol. Je to celkem stručné, ale můžete doplňovat, jak chcete.
    Jon z první knihy a Melisandra hotovi. Ještě ta druhá kniha :)
  • Victarion dokončený... ale Tyriona už fakt dělat nebudu :hand:
  • upraveno 29. listopadu 2012
    Tyrion v první knize je můj :twisted: Kdyby mě to hodně bavilo, tak ho možná i dokončím, ale nic neslibuju. O víkendu se na to vrhnu...
    Málem bych to tu zapomněl oznámit. Jon je už pár dní hotov (skoro doslovně).
  • A co Tyrion? Sveva jde na na hanbu :D
  • Tam už jsem byla, když mi trvalo ca. půl roku sepsat dvě kapitoly Jona C. :D
    Právě dočítám Tyriona VI, takže zítra bych to mohla sepsat. Sice to budu stavět na těch anglických sumářích, ale chtěla jsem si to znovu pročíst...
    A pokud nikdo nemá zájem o kapitoly VII-XII, tak je taky dodám, ale až ke konci týdne.
  • upraveno 11. prosince 2012
    Takže Tyrion II-VI je hotov, uf. :)

Vážně nikdo nechce ten zbytek? :)

Btw.@svoa00 , jsi vážně dobrá. Ty mě ještě odnaučíš prokrastinovat! :D
  • @sveva Já se ještě přeučím na motivačního kouče :king:
  • A co zbytek kapitol Tyriona?

image
    Ach jo. Já to udělám. Buď mezi svátky nebo po novém roku. Nemám vás ráda.
  • @Nevada Ja teba hej :hug:
    ...ked uz su tie Vianoce a predtym koniec sveta... :)
    @Hildegarda
    Jakože když už to máme za pár, tak obejmeš i čerta, jo? :o))
  • @Nevada Děkuji, dobrá vílo :)
  • @Nevada Já mám teď rozečteného Tyriona VII (což je nějakých 30 stránek, uf!), takže toho pak ještě udělám. Ale zbytek ti s radostí přenechám. :)
    @sveva
    To jsi hodná. Ale klidně se neostýchej a seber mi i dalšího, kdybys chtěla :o))
  • Tyriona IX už tam někdo taky zpracoval, takže ti zbydou krásné čtyři kapitoly. :-)
    Kapitoly Tyrion VIII., X., XI. a XII. doplněny.
  • Tyrion VII. taky, ale je to jen překlop anglického shrnutí. Neznám české překlady z druhé knihy, takže to asi nemám úplně přesně (The Widow of the waterfront, Triarch...), mohla by to nějaká dobrá duše případně opravit? :) A klidně doplnit i vlastní postřehy z kapitoly, já ji četla před měsícem a nějak se mi to vykouřilo z hlavy.
    Tak to máme komplet. Děkuji všem spolupachatelům ;)

@sveva
    hotovo,
    a koukám, že jsem se do toho pustila současně ještě s někým jiným :o)
  • Pane jo, vy jste skvělí. Díky všem, co se na tom podíleli.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Ty sumáře jsou i někde zde na webu, tak jako ostatní. Nebo jsou jen v tom veřejném google dokumentu?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.