!!! Spoiler !!! - Teorie ve světe ASoIaF - POUZE KNIHY

upraveno 12. června 2020 v Spekulace
19293959798243

Komentáře

• upraveno 22. července 2013
    @Lord btw. tá doba "ozubeních kol a kolečiek a "dobre naolejovaních, *a ostre sledovaních* soukolí je už preč, al. minim.aspon trochu passé..
    ..nj, okrem toho, že to má aj tie ideologické konotácie a podtexty, ..aj technologicky..
    napr. ja sa práve ted tak trochu pohrávam s najnovšou myšlenkou,/nápadom (ovšem, po 3-6 sklenici vína,/radleru.. :twisted: :-P =D ) jako, jakím sposobmi *dekoherenciu kvantovích stavov ani ne tak potlačiť, ale nejako využiť,/napasovať (..na nečo relevantné a použitelné v Q.C. ) :weirwood: :king: :onfire:
    ;P 8-)
    nj.. nejak ju *odkloniť* .. (!!:idea:! !
    jjn, ešte aj tú sa "odkloníme" :twisted:
  • ..a ked už je debata o valyrijskej oceli, ..a spomenul sa Albion / Avatar.. a pod.StarTreki ..to sa priam ponúka další námet na povídku, ale viac v takom sci-fi / technothriller štýle, - totižto, dajme tomu, že tá V.O. je v skutočnosti prvok 115, vzácny, ale stabilný, a nazvime ho ..napr.Elerium ;P ;) , viac-menej stabilný (už na tzv. "ostrovku stability" (fyz.terminus technicus ;D sory;) )
    dajme tomu, že tá planéta, na kt. sa odohráva aktuálny dej Písne Ledu a Ohne, má docela velké zásoby tohto prvku, "vačší jako malé" :p :twisted:
    ..a ted sa priam nabízejí zaujímavé možnosti dejovích liniek, :twisted: , a z nich najma tieto 2 :
    .. v 1 z nich by sa vpodstate len prepísal (s miernymi úpravami) plot-device, a "plot", zápletka deja, z vyššie-spomenutích filmov..
    nj..neco v štýle " lahká prieskumná a nákladná /težební) lod Nostromo, štátne-korporacie UAC, posádka 16, náklad 15 mil.energetickej rudy prvku E-115, vzdialenosť od Marsu : 160 mil.svetelních let, prílet na najbližšiu koloniu Konfederace, Tau-Epsilon : za 12 dní..
    :twisted: :dance:
    ..ale to by bolo bud aj na ovela vačší rozsah, len jako povídka
    (..alebo len takto, spomenúť len námet a nápad,tému.. :-)
    čo som práve spravil 8) ;:)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Lord Vidíš tam snad nějakou mezeru? :) Ne že bych metalurgii studoval, ale číst umím a především mám zdroje přímo v rodině...
  • ..toš, ohladom techj Povídek - tie sa mi nejak nechce písať celé, tak ale vždy napíšem aspon nejaké námety, / nápady na ne.. :-$ :twisted:
  • Proč mi přijde že @Rolandzee-Zafira-Winterfell je náhodný generátor slov bez většího smyslu? Nějak se v tom nedokážu orientovat :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 23. července 2013
    @Blackfish Já nechci Rolandzee-Zafira-Winterfell urazit, ale já prostě nejsem schopná jeho příspěvky přečíst, takže jsem se už přestala snažit a delší jak jeden řádek přeskakuji. Prostě na to nemám - jak řekl F. R. Čech "Je to tak chytrý, že na to nestačim" :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • @Krisa já to tak taky bohužel mám :anxious: i když to přelouskám celé, tak to stejně nechápu :(
  • Myslim že nevieme (my ako ja) ani jej/jeho pohlavie
  • @Krisa My o sebe občas tieŽ píšeme v množnom a som jeden a poznám dve holky čo zas o sebe píšu v mužskom
  • Je to 100% kluk nerd. Holka by takovou slátaninu nevyplivla.
  • Takže to není žena opačného pohlaví?
    Ne, holky plivou jed :)
  • to sis spletl s kobrama :D
    @Phoebea Jsi si jistá, že jsem si to spletl? :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • @flanker.27 Uh, dneska jsi vstal levou nohou?
    @svoa00 Když o tom přemýšlím, tak s ohledem na umístění postele vstávám levou nohou každé ráno :)
  • Hej na konci jedné kapuitoly Brieane Krásky. Když ju doprovází ten mnich krabím zálivem. Uvidí zbloudilé (ten mnich řekne nejspíš lordy) a jde je pozvat na večeři. A nic víc se tam o nich neříká, nepíše. Myslíte že de o nějakého lorda severu? Nebo co to může být? Nebo je další slepá ulička Martina?
  • Zdar!

Má někdo díly 307, 309, 310 verzi TVSR? popřípadě jiné 720 avi velikost souboru 500 - 650mgb?
    Když tak mi dej echo na mail The.King.In.The.Nord@seznam.cz díkec
  • @PrdeliNakopavac heh dobrý mail,
    má celú 3 sériu, pozrem tie diely, - ale mám ich v takej velkosti 0,5 gb
    minimalne 400 - 750 mb, aaj vačšie
  • aje zas ja by som potreboval doplniť zbierku, ešte 1. sériu nemám takmer vobec \( :spike:
  • přesně
    Game_of_Thrones_S03E07_HDTV_XviD-TVSR
  • Ehm, GRRM o v seriálu zabitých postavách a jejich možných rolích ve Winds of Winter: "Not at all. If they are alive in the books, they are alive in the books, and may well turn up again. Irri (and Jhiqui) is still serving as Dany’s handmaid, Rakharo remains one of her bloodriders, Mago will definitely show up again. You will learn the fate of Pyat Pree in WINDS. The Thirteen are still one of the factions contending for power in Qarth. You may see more of Alayaya and Chataya as well, and you will definitely hear more of Jeyne Westerling."

Jestli to tady už někdo dával tak sorry, ale na posledních pár stránkách jsem to nezahlídl.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    ,,You may see more of Alayaya..."
    =D Na to aj všetci čakáme...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.