Hra o trůny na České televizi

upraveno 9. srpna 2012 v Novinky
Je mi jasný, že už jste to v diskusích projeli, ale do novinek to rozhodně patří.

Česká televize představila nové programové schéma a přinesla velké překvapení v podobě nové profilace programu ČT2. Na něm uvidíme mnoho zahraničních akvizic, mezi kterými nebude chybět Hra o trůny. Nebude ve špatné společnosti, dalšími nákupy jsou třeba Borgiové, Pilíře země, Boardwalk Empire či opakovačka Říma.

Některé lidi mrzí, že volba padla právě na druhý program,...

Číst celý článek zde
245

Komentáře

• upraveno 12. srpna 2012
    Jo jo, všichni budou chtít zůstat dlouho vzhůru, aby tak "oddálili" povinnosti následujícího dne :D.
  • upraveno 12. srpna 2012
    No každopádně to opravdu bude asi až na jaře, v těch spotech na podzim Hra vůbec neni.
  • upraveno 13. srpna 2012
    Tak to jsou vyborne zpravy... Urcite to rad podporim... Hlavne ty Borgie a Rim...
    Co takhle založit nový web o knihách? ;)
    Tento se očividně rozhodl zaměřit pouze na seriál a samotným Martinem pohrdanou fanfiction. Možná se mýlím, a ten článek, po němž pátrám se tu někde, pod hromadou tlejícího listí úspěšně skrývá, ale... Proč ta zpráva o nově vydaném komixu není nikde vidět?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 13. srpna 2012
    Izak_Rym_Pirko napsal(a):

Tento se očividně rozhodl zaměřit pouze na seriál a samotným Martinem pohrdanou fanfiction. Možná se mýlím, a ten článek, po němž pátrám se tu někde, pod hromadou tlejícího listí úspěšně skrývá, ale... Proč ta zpráva o nově vydaném komixu není nikde vidět?

Toto je komunita plná rozumných ľudí, čo diskutuje. A každý, kto má toľko rozumu a vie čítať, aby tu bol, si vie prečítať, že tento web je ako o ságe, tak o knihách. Kým čakáme na šiesty diel ságy, zostávajú nám len informácie o seriáli.

A ono to tu funguje tak, že ak sa niekto dozvie niečo, čo iní nevedeli, tak sa to nahodí napr. aj s odkazom do topicu Odkazy, obrázky a informuje ostatných. Napríklad aj o obsadení tu informujú aj iní, nie len Alek. Informujeme sa navzájom.

:)
    Izak_Rym_Pirko: O knihách tu je spousta článků - Tanec, nová vydání, o komixu (nebo hrách) tu není extra článek, ale probírali jsme to.
    A propos - první záchytný bod pro ty, co se zde neorientují - nahoře jsou veliké ikony a mezi nimi "SÁGA" a "SERIÁL" - hledá-li někdo konkrétně k sáze knižní nebo k seriálu, tak klikne primárně na tuto ikonu a má vyfiltrováno, co je k čemu.
    Některá témata nelze dokonale vyfiltrovat, ale myslím, že co lze, to Alek vyselektoval dobře.

Kdo se rozhlídne to vidí :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 13. srpna 2012

Založit si ho klidně můžeš, nikdo ti bránit nebude ;)
    upraveno 13. srpna 2012
    Gadgetka napsal(a):

Ty jo, to zní jako slušnej nahrávací maraton :)

To jo, asi budu muset promazat disk (+ nakoupit prázdná DVD), aby se to tam všechno vešlo :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 13. srpna 2012
    Izak_Rym_Pirko je tady starý mazák. Ji tady o běhu webu poučovat nemusíte :)
    Jaká myslíte, že je naděje, že ČT nepoužije dabing HBO?
    To neChajme na osudu :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 13. srpna 2012
    Arutha2321 napsal(a):

Jaká myslíte, že je naděje, že ČT nepoužije dabing HBO?

Malá. Co si pamatuju, tak seriály HBO šly na ČT vždycky s dabingem od HBO.
    upraveno 13. srpna 2012
    Kolikokoli napsal(a):

To neChajme na osudu :D

:D Tak toto sa ti podarilo...

Přiléhavější by bylo říci, že tento web se poslední týdny/měsíce nezaměřuje na nic, zbyly jen diskuse. Prostě nestíhám, víc za tím nehledej. A když už na webu dělám, tak se soustředím na tvorbu nové verze.

Vítám jakékoli zapojení, napište článek/recenzi, publikuji ji moc rád. Já jsem se ještě nestih na ten komix ani podívat, dneska jsem ho poprvé viděl za výlohou. Popravdě, ukázky na webu mě vůbec, ale vůbec nezaujaly, proto jsem o tom samostatný článek ještě nenapsal. Časem tu asi bude, to nevylučuji. A uvítám, když to napíše někdo jiný, protože já komixům vůbec nerozumím, což je dlší důvod mého otálení.

BTW, to je podruhé co mi někdo absenci tohoto článku omlátil o hlavu -to jste nějací agenti Egmontu? :-)
    Izak_Rym_Pirko je tady starý mazák. Ji tady o běhu webu poučovat nemusíte :)
    A ještě (výrazně!) starší stalker (ať žije Tro... Tarkovski!).

Když slunce zašlo, žádná svíce jej nedokáže nahradit... Snad časem opět nastane úsvit našeho lorda velitele (do té doby hleďme na východ!).
    Já komixům rozumím ještě méně a články bych nemohla psát ani v jiných oborech, jelikož jsem nacista. Nicméně, postavy mají správnou barvu obočí, tedy je to lepší než seriál. Theon navíc vypadá úplně jako Caranthir, takže to bude sólokraken!
  • upraveno 14. srpna 2012
    Víte vy co? Já si ten komiks stejně chci koupit, tak pro vás tu recku napíšu, chcete? Na mé domovské Fantasy Planet to shrábnul někdo jinej, tak budu mít aspoň prima záminku.
    No to by bylo skvělý! Můj e-mail (alek/zav/icefire.cz) je ti k dispozici :-)
    Alek napsal(a):

No to by bylo skvělý! Můj e-mail (alek/zav/icefire.cz) je ti k dispozici :-)

OK, pak pošlu. :-) Myslím že do konce příštího týdne by to mělo být, možná i dříve.
    no ja uz mam komix doma, moja prva kupa tohto subzanru vobec, takze nemam s cim porovnavat a tak. velmi sa mi pacilo ako autori nakonci popisuju ako komix vznikal. ako laikovi sa mi pacia aj kresby, len je to pre mna take divne ze za par hodin mam precitanu celu 'knizku' :-)
    ak je to úplne prvý komiks vôbec, tak rozhodne zopár odporúčam. Watchmeni, TOP 10, V ako Vendeta, Sin City, mouse,... je tam pár úžasných vecí
    Sarvene, příteli, zřejmě budeme mít podobný vkus... aspoň co se týče komiksů.
    upraveno 14. srpna 2012
    V ako Vendeta je aj komiks?
    upraveno 14. srpna 2012
    Ja som zatiaľ čítal len jeden komiks, Bioniclov, aj to len určitú čásť, množstvo rokov vzad :D To už ani neviem, kde sa nachádza...

Komiks byl předlohou k filmu. Alan Moore je sice samorost, ale zpod jeho pera vznikají komiksové skvosty.
    upraveno 14. srpna 2012
    Já ještě kromě Sin City miluju od FM 300 (doufám, že kvůli tomu nedostanu přes držku :D ).
    Krisa napsal(a):

Já ještě kromě Sin City miluju od FM 300 (doufám, že kvůli tomu nedostanu přes držku :D ).

Ehm a proč bys měla? Já tedy třístovku ještě nemám, ale snad někdy...
    upraveno 14. srpna 2012
    Vlcacka: To je dlouhá historie jednoho filmového topicu :D
    Krisa napsal(a):

Vlcacka: To je dlouhá historie jednoho filmového topicu :D

:D:D
  • upraveno 15. srpna 2012

ako keby si sa opýtal, to je pán prsteňov aj kniha? V patrí k celkom dôležitým komiksom...

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.