Co takhle založit nový web o knihách? ;) Tento se očividně rozhodl zaměřit pouze na seriál a samotným Martinem pohrdanou fanfiction. Možná se mýlím, a ten článek, po němž pátrám se tu někde, pod hromadou tlejícího listí úspěšně skrývá, ale... Proč ta zpráva o nově vydaném komixu není nikde vidět?
A propos - první záchytný bod pro ty, co se zde neorientují - nahoře jsou veliké ikony a mezi nimi "SÁGA" a "SERIÁL" - hledá-li někdo konkrétně k sáze knižní nebo k seriálu, tak klikne primárně na tuto ikonu a má vyfiltrováno, co je k čemu. Některá témata nelze dokonale vyfiltrovat, ale myslím, že co lze, to Alek vyselektoval dobře.
Víte vy co? Já si ten komiks stejně chci koupit, tak pro vás tu recku napíšu, chcete? Na mé domovské Fantasy Planet to shrábnul někdo jinej, tak budu mít aspoň prima záminku.
no ja uz mam komix doma, moja prva kupa tohto subzanru vobec, takze nemam s cim porovnavat a tak. velmi sa mi pacilo ako autori nakonci popisuju ako komix vznikal. ako laikovi sa mi pacia aj kresby, len je to pre mna take divne ze za par hodin mam precitanu celu 'knizku' :-)
Komentáře
Tento se očividně rozhodl zaměřit pouze na seriál a samotným Martinem pohrdanou fanfiction. Možná se mýlím, a ten článek, po němž pátrám se tu někde, pod hromadou tlejícího listí úspěšně skrývá, ale... Proč ta zpráva o nově vydaném komixu není nikde vidět?
Některá témata nelze dokonale vyfiltrovat, ale myslím, že co lze, to Alek vyselektoval dobře.
Kdo se rozhlídne to vidí :-)