Hra o trůny na České televizi

upraveno 9. srpna 2012 v Novinky
Je mi jasný, že už jste to v diskusích projeli, ale do novinek to rozhodně patří.

Česká televize představila nové programové schéma a přinesla velké překvapení v podobě nové profilace programu ČT2. Na něm uvidíme mnoho zahraničních akvizic, mezi kterými nebude chybět Hra o trůny. Nebude ve špatné společnosti, dalšími nákupy jsou třeba Borgiové, Pilíře země, Boardwalk Empire či opakovačka Říma.

Některé lidi mrzí, že volba padla právě na druhý program,...

Číst celý článek zde
1235»

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    :-D
  • prave som dopozeral na CT2 ..deviatku z prvej serii .. važne nie je zlý český dabing, povedal by som, že je v pohode... akurat ten chajme a tajša mi trošku trhali uši...
  • @Depresor Tajša bola myslím aj v originále, nie?
  • @Arutha ..neviem, nechcem kecať či to tam bolo tajša, alebo tvrdo tyša.. mne by sa viac hodilo to druhe, ale fakt si teraz nespomínam...
  • @Depresor No ja by som podľa vzoru Tajvin povedal, že bola Tajša. Ale tiež by som ruku do ohňa za to nedal.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Zase aj Tyrion by mal byť potom Tajrion. Pravda, ja som tiež Tyšu vždy vyslovoval tvrdo. Mám taký pocit, že to bolo práve preto, lebo som videl HBO dabingovú prvú sériu skôr, ako som čítal knihy - a práve to je divné. Žeby to tam tak nebolo?
  • Tak na ČT2 se konečně rozhoupali a bude i druhá řada!
    http://www.ceskatelevize.cz/porady/10398035910-hra-o-truny-ii/
    ten jejich trailer dokonce ani nevypadá tak příšerně, jak bych od ČT čekal :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Nejde o to, že by si to jen tak nechali ležet skladem a pak si na to za pár let vzpomněli. Vypadá to, že odvysílání s časovým odstupem bylo součástí koupené licence.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.