Hra o trůny na České televizi

upraveno 9. srpna 2012 v Novinky
135

Komentáře

• upraveno 15. srpna 2012
    sarven: Nemusíš být tak příkrý, stává se mi často že lidé spíš vnímají film a pak se dostanou k předloze, vždyť já to se Hrou o trůny měla stejné. Ale připomněl jsi mi, že mne kdysi rozsekal jeden komentář v nějakém dikusním vláknu, kde někdo nadával na Stalkera od Strugackých jak si může někdo dovolit napsat knížku podle tak skvělý počítačový hry! :-D
    sorry, nemyslel som to príkro. pardon.

btw ešte keď som učil, tak ma skoro zabila hláška jedného môjho žiaka, že nejaký dedovia kopčia puff dadyho - áno bol to kashmir od led zeppelin. :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 15. srpna 2012
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 16. září 2012
    Napsala jsem e-mail do ČT ohledně vysílání Hry. Ptala jsem se na termín vysílání, dabing a případně na původní znění s titulky.

První odpovědí bylo:
    "... ale zatím není stanoven termín vysílání, proto Vás prosím o trpělivost."

Když jsem nedala pokoj, tak rozšířili odpověď na:
    "Seriál uvedeme s největší pravděpodobností na obrazovky ČT během příštího roku a dabing bude patrně od HBO, vlastní si tedy dělat nebudeme."
  • upraveno 16. září 2012
    Díky za info. V HBO neví o moc víc.
  • upraveno 16. září 2012
  • upraveno 16. září 2012
    Hmm, ví se vlastně už, jestli opravdu budou jenom první sérii?
  • upraveno 16. září 2012
    Další bude až s ročním zpožděním, předpokládám, že dřív jim to HBO nedovolí.
  • upraveno 19. října 2012
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 19. října 2012
  • upraveno 18. prosince 2012
    Na stránkách ČT mají už programové plány na příští rok do 3.tejdne měsíce ledna.
    Bohužel Hra u trůny mezi nimi nebyla :'-(
  • Hra na ČT bude až na jaře.
    Podle vyjádření diváckého centra bude ČT Hru o trůny vysílat s dabingem. Přesné datum zatím stále není známo.
  • @Nevada pán času od kolikátý serie?
  • A že to dali tak tématicky "Zima se blíží" =D
    upraveno 8. srpna 2013
    Aha...
  • Dnes po první ukázce bylo ČT oznámeno, že Hra o trůny začíná ve čtvrtek 5. září ve 22h na ČT2 ve kvalitě HD.
  • ukázka kde kde?
  • @nakladatel dnes bola prvá? Mne kamoši už cez víkend spomínali že videli na ČT2 dabovanú ukážku
  • upoutávka české televize =D
  • @M1on "Já, Eddard z rodu Stárků...." :wall: Ale dabing se tu už řešil mockrát.
    V pozadí je počuť Two Steps from Hell :D Ale nespomeniem si na názov piesne.
    A má to obrázok zo Sucker Punch
  • Otec blbě slyší, a tak si pouští na ČT Hru o trůny s titulkama - párkrát jsem je zhlédla, a to je teda síla. Nevím, zda si ten tvůrce dělá normálně srandu, anebo to myslí vážně, každopádně stran jmen je to většinou úplně mimo. Pokud se nepletu, viděla jsem snad i něco jako "Tajvin" - jiná jména jsou tak zkomolená, že v nich nepozná člověk vůbec, o koho jde (Lubin, Robik...).
  • @Lara Cheimé Lenistr! Bren Stark!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.