Hra o trůny na České televizi

upraveno 9. srpna 2012 v Novinky
Je mi jasný, že už jste to v diskusích projeli, ale do novinek to rozhodně patří.

Česká televize představila nové programové schéma a přinesla velké překvapení v podobě nové profilace programu ČT2. Na něm uvidíme mnoho zahraničních akvizic, mezi kterými nebude chybět Hra o trůny. Nebude ve špatné společnosti, dalšími nákupy jsou třeba Borgiové, Pilíře země, Boardwalk Empire či opakovačka Říma.

Některé lidi mrzí, že volba padla právě na druhý program,...

Číst celý článek zde
135

Komentáře

• upraveno 15. srpna 2012
    sarven: Nemusíš být tak příkrý, stává se mi často že lidé spíš vnímají film a pak se dostanou k předloze, vždyť já to se Hrou o trůny měla stejné. Ale připomněl jsi mi, že mne kdysi rozsekal jeden komentář v nějakém dikusním vláknu, kde někdo nadával na Stalkera od Strugackých jak si může někdo dovolit napsat knížku podle tak skvělý počítačový hry! :-D
    sorry, nemyslel som to príkro. pardon.

btw ešte keď som učil, tak ma skoro zabila hláška jedného môjho žiaka, že nejaký dedovia kopčia puff dadyho - áno bol to kashmir od led zeppelin. :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 15. srpna 2012
    sarven napsal(a):

V ako Vendeta je aj komiks?

ako keby si sa opýtal, to je pán prsteňov aj kniha? V patrí k celkom dôležitým komiksom...
    Moment.. A Pán prsteňov je odkedy kniha? To už stihli napísať aj ten tretí diel? Nie robím si prdel, viem, že je to knižná séria :D

Ako mňa to prekvapilo, som to nevedel... bol to skvelý film :)

Moment.. A Pán prsteňov je odkedy kniha? To už stihli napísať aj ten tretí diel?

Si zabil... :-D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 16. září 2012
    Napsala jsem e-mail do ČT ohledně vysílání Hry. Ptala jsem se na termín vysílání, dabing a případně na původní znění s titulky.

První odpovědí bylo:
    "... ale zatím není stanoven termín vysílání, proto Vás prosím o trpělivost."

Když jsem nedala pokoj, tak rozšířili odpověď na:
    "Seriál uvedeme s největší pravděpodobností na obrazovky ČT během příštího roku a dabing bude patrně od HBO, vlastní si tedy dělat nebudeme."
  • upraveno 16. září 2012
    Díky za info. V HBO neví o moc víc.
  • upraveno 16. září 2012
    Nevada napsal(a):

Napsala jsem e-mail do ČT ohledně vysílání Hry. Ptala jsem se na termín vysílání, dabing a případně na původní znění s titulky.

První odpovědí bylo:
    "... ale zatím není stanoven termín vysílání, proto Vás prosím o trpělivost."

Když jsem nedala pokoj, tak rozšířili odpověď na:
    "Seriál uvedeme s největší pravděpodobností na obrazovky ČT během příštího roku a dabing bude patrně od HBO, vlastní si tedy dělat nebudeme."

Ďakujeme aktivnym spomedzi nas
  • upraveno 16. září 2012
    Hmm, ví se vlastně už, jestli opravdu budou jenom první sérii?
  • upraveno 16. září 2012
    Další bude až s ročním zpožděním, předpokládám, že dřív jim to HBO nedovolí.
  • upraveno 19. října 2012
    Alek napsal(a):

Další bude až s ročním zpožděním, předpokládám, že dřív jim to HBO nedovolí.

Proč by jim to nedovolili. Když se dost zaplatí, tak je všechno možné. I když čt zase moc neutrácí.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 19. října 2012
    Standa napsal(a):

Proč by jim to nedovolili. Když se dost zaplatí, tak je všechno možné. I když čt zase moc neutrácí.

ČT se teďka naopak pěkně bouchla přes kapsu - stačí se podívat na seriály programu ČT2 (Řím, Borgias, Pilíře Země, True Blood, Boardwalk Empire...).
  • upraveno 18. prosince 2012
    Na stránkách ČT mají už programové plány na příští rok do 3.tejdne měsíce ledna.
    Bohužel Hra u trůny mezi nimi nebyla :'-(
  • Hra na ČT bude až na jaře.
    Podle vyjádření diváckého centra bude ČT Hru o trůny vysílat s dabingem. Přesné datum zatím stále není známo.
    Tak téměř přesně po roce se v ČT rozhodli kdy asi budou vysílat. Na podzim (spolu mimo jiné s Homelandem a Dr. Who).
  • @Nevada pán času od kolikátý serie?
    image
  • A že to dali tak tématicky "Zima se blíží" =D
    upraveno 8. srpna 2013
    Aha...
  • Dnes po první ukázce bylo ČT oznámeno, že Hra o trůny začíná ve čtvrtek 5. září ve 22h na ČT2 ve kvalitě HD.
  • ukázka kde kde?
  • @nakladatel dnes bola prvá? Mne kamoši už cez víkend spomínali že videli na ČT2 dabovanú ukážku
  • upoutávka české televize =D
  • @M1on "Já, Eddard z rodu Stárků...." :wall: Ale dabing se tu už řešil mockrát.
    V pozadí je počuť Two Steps from Hell :D Ale nespomeniem si na názov piesne.
    A má to obrázok zo Sucker Punch
  • Otec blbě slyší, a tak si pouští na ČT Hru o trůny s titulkama - párkrát jsem je zhlédla, a to je teda síla. Nevím, zda si ten tvůrce dělá normálně srandu, anebo to myslí vážně, každopádně stran jmen je to většinou úplně mimo. Pokud se nepletu, viděla jsem snad i něco jako "Tajvin" - jiná jména jsou tak zkomolená, že v nich nepozná člověk vůbec, o koho jde (Lubin, Robik...).
  • @Lara Cheimé Lenistr! Bren Stark!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.