Lampárna
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Z kola jsem spadl za posledních 10 let cca 4-krát a naštěstí to pokaždé dobře dopadlo. Nicméně v Praze samotné ho raději nepoužívám, a pokud jedu někam dál, tak ji většinou objíždím, což je menší vopruz, než to vypadá.
Když jsem chodil do 6.třídy tak se mi udělal na bradě silniční lyšej
Jen by mě zajímalo, jak to vypadalo, když se všichni Češi sjeli otrávit jedinýho Brahe :)
Hej, o tomto projekte viem a poctivo sledujem :)
Jinak, rtutí otráven nebyl:
http://www.amaze.cz/tycho-brahe/
http://www.rozhlas.cz/meteor/prispevky/_zprava/jak-zemrel-tycho-brahe--1138173
Jo, a tady je možno si poslechnout celý Meteor ze 17.11.2012, kde byly zveřejněny závěry výzkumu.
http://hledani.rozhlas.cz/iradio/?defaultNavigation=&query=&from=&to=&porad=15x_Meteor
Poznas vyraz drsna hudba?
Nepoznas v cestine vyrazy "Ten mu zahral!" alebo "Nekdo by mu mel poradne zahrat!" :). Tak to je od toho.
Takové naše slovanské Pověste ho vejš :)
To je tak ked si chce niekto skratit cestu 100 metrov v jednosmerke namiesto troch kilakov s troma svetelnymi krizovatkami...
Uz sme pisali aj na magistrat, ze jednosmerka v nasej ulici nema vyznam, ale policajt nam do oci povedal, ze je januar, peniaze nie su a niekde ich treba vyzbierat.
A je po povianocnom setreni.
Jednou jsme dostali pokutu za to, že naše auto parkuje částečně na chodníku. (dvě boční kola) Takhle to v naší ulici dělá úplně každý. Jinak by tudy pak ani neprojelo žádné jiné auto. Ten chodník je dostatečně široký a dokonce je tomu i přizpůsoben (v jedné části je snížený obrubník pro lepší najíždění) My ještě k tomu parkujeme v místě, kde je ten chodník nejširší. Mno a jednoho rána se prostě za stěračem objevil lísteček... a nikdo jiný z ulice pokutu nedostal. Zasraná buzerace, nic víc.
A oni šli a rozdávali pokuty
Zdálo se mi o dvou zázracích v naší troubě a když jsem je šla po probuzení zkontrolovat, samozřejmě, že tam nebyly!
Jedno byla nejspíš kachna, pečená už naporcovaná se spoustou úžasné voňavé šťávy. K tomu něco na způsob knedlíku, minimálně dopékané na plechu polévané sosem, velikost vyššího štrůdlu, vzhled podobný knedlíkům bramborovým a chlupatým, v sosu a na knedlíčcích sem-tam kousíčky pravděpodobně cibulky a slaniny. K tomu zelíčko- ne moc mokré a ne kyselé, spíš nasladko, ale jen trochu, zda bílé či červené už si nevybavím.
Druhé jídlo byl TEN zázrak, takže si ho pochopitelně pamatuji mnohem hůře. Přílohou byly brambory, pečené ve slupce na kousky, nějak upravované a dochucované- matně vzpomínám na zřejmě malé zelené kousky (?bylinek?). K tomu byly "špalíčky". Kusy, původně nejspíš pláty masa z něčeho většího a nelétavého, prokládané zelenými lístky bylinek či snad zeleniny, lehce okořeněné, působící tak celistvým dojmem, že by byl hřích zvát je závitky. Seděly v několika centimetrech vroucí šťávy s tou nejšťavnatější masovo-pokrmovou vůní, jakou jsem kdy měla tu čest ucítit. Ano, moc dobře VÍM, jak to vonělo a popsat to je snad ještě nemožnější, než se snažit nezapomenout. I k tomuto mistrovskému dílu byl třetí do party, stejně jako zelí ke "kachničce", ale marně namáhám zatracenou paměť- tento střípek z ní nevydoluji.
Mělo se jíst obé. Ambrózie již byla hotova, čekalo se jen na dotvoření opeřence. Půl hodiny! Půl hodiny a mohla jsem alespoň ochutnat! Probuzení byla jedna z nejhorších věcí, co mne v poslední době potkala. Nehledě na fakt, že jsem se probudila ve chvíli, kdy jsem šla hledat větší talíře, aby se vše pohodlně vešlo!!!
:evil: :'-(
A ty detaily, co si pamatuješ...
Nechodíš spát nějak hodně hladová? :)
Ale sen je to pěkný (až na to, žes nestihla ochutnat). Mně se o jídle asi nikdy nezdálo. :)