Lampárna

upraveno 31. října 2015 v Rozličný pokec
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)

Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)

Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!

Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D

1222325272864

Komentáře

• předchvílí jsem chytil nepovedenej vtip uzamčení počítače policii
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Já dojíždím denně do práce a z práce celkem asi 1 h 40' a normálka. Jen kdybych si dokázal vzpomenout, proč jsem při výlezu z tramvaje vždycky tak pomlácenej... :)
  • Chmur napsal(a):

Prostě ČD = čekej dlouho.

Já to znám jako "Času Dost" :-)
    Chmur napsal(a):

Jak praví staré čínské přísloví: "Zadrž moč, pocítíš slast."

Tohle zas jeden můj nejmenovaný kolega vykládá slovy: "Nepoznal slast, kdo šel dřív než musel." Za což dostal z mně neznámých příčin od své ženy jednu za ucho..

Z kola jsem spadl za posledních 10 let cca 4-krát a naštěstí to pokaždé dobře dopadlo. Nicméně v Praze samotné ho raději nepoužívám, a pokud jedu někam dál, tak ji většinou objíždím, což je menší vopruz, než to vypadá.
  • upraveno 18. prosince 2012
    to unás máme kopce takže když na kolo tak jedině šlapat do kopce nebo jet z kopce.
    Když jsem chodil do 6.třídy tak se mi udělal na bradě silniční lyšej
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    M1on napsal(a):

předchvílí jsem chytil nepovedenej vtip uzamčení počítače policii

Já chřipku :(
  • @Chmur
    Chmur napsal(a):

Větší úlevu jsem v životě nezažil.
    Jak praví staré čínské přísloví: "Zadrž moč, pocítíš slast."
    Tycho Brahe by mohol vypravet :)
  • Je to jen pověst:-)
  • @Chmur No u nas sa hovori, ze ho Cesi otravili, to vy rozsirujete tuto povest o mechure :)
    @Hildegarda Počkej si, brzo budou výsledky důkladného antropologického průzkumu. Loni byla otevřena jeho rakev a odebrány vzorky v rámci společného česko-dánského projektu, který jsou od tý doby zkoumaný.

Jen by mě zajímalo, jak to vypadalo, když se všichni Češi sjeli otrávit jedinýho Brahe :)
  • @flanker.27 asi velmi spiklenicky :)

Hej, o tomto projekte viem a poctivo sledujem :)
    upraveno 19. prosince 2012
    @Hildegarda Jdeme všichni strašně nenápadně :)

Jinak, rtutí otráven nebyl:
    http://www.amaze.cz/tycho-brahe/
    http://www.rozhlas.cz/meteor/prispevky/_zprava/jak-zemrel-tycho-brahe--1138173

Jo, a tady je možno si poslechnout celý Meteor ze 17.11.2012, kde byly zveřejněny závěry výzkumu.
    http://hledani.rozhlas.cz/iradio/?defaultNavigation=&query=&from=&to=&porad=15x_Meteor
  • @flanker.27 Hej, tiez som to citala, ked to vyslo - ja vsadzam na Keplera - nikdy sa mi nezdalo, ze bol taky svatousek =D
    @Hildegarda A živil se horoskopy, to je přitěžující okolnost sama o sobě :)
  • @flanker.27 Na rampu s nim!!! :onfire:
    Poznas vyraz drsna hudba?
    @Hildegarda Drsná hudba? Patrně je to míněno v nějakém specifickém významu,jehož znalost mi byla zatím odepřena :)
  • upraveno 19. prosince 2012
    @flanker.27 Temna alebo drsna hudba bol vyraz, ktorym sa od konca 17.st. pomenovaval neznesitelny hluk, ktory obvykle sprevadzal ritual dedinskej spravodlivosti - ludoveho sudu. Cepy, vidly, fakle a pod :)
    Nepoznas v cestine vyrazy "Ten mu zahral!" alebo "Nekdo by mu mel poradne zahrat!" :). Tak to je od toho.
    @Hildegarda Aha, vždycky jsem myslel, že to je od zvuku "umíráčku" jako v pohádkách Boženy Němcové :)

Takové naše slovanské Pověste ho vejš :)
  • Prave sme dostali pokutu 60 eur a to sme policajta ukecali z povodnych 150 :(.
    To je tak ked si chce niekto skratit cestu 100 metrov v jednosmerke namiesto troch kilakov s troma svetelnymi krizovatkami...
    Uz sme pisali aj na magistrat, ze jednosmerka v nasej ulici nema vyznam, ale policajt nam do oci povedal, ze je januar, peniaze nie su a niekde ich treba vyzbierat.
    A je po povianocnom setreni.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Jo někdy asi dostanou rozkaz: Jděte a vydělejte nějaký peníze. A tak jdou, hledají a dávají pokuty za kde jaký kraviny.
    Jednou jsme dostali pokutu za to, že naše auto parkuje částečně na chodníku. (dvě boční kola) Takhle to v naší ulici dělá úplně každý. Jinak by tudy pak ani neprojelo žádné jiné auto. Ten chodník je dostatečně široký a dokonce je tomu i přizpůsoben (v jedné části je snížený obrubník pro lepší najíždění) My ještě k tomu parkujeme v místě, kde je ten chodník nejširší. Mno a jednoho rána se prostě za stěračem objevil lísteček... a nikdo jiný z ulice pokutu nedostal. Zasraná buzerace, nic víc.
  • Som netušil že ešte aj tu budete propagovať ACAB mne to už lezie na nervy
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Montezuma3 napsal(a):

Jo někdy asi dostanou rozkaz: Jděte a vydělejte nějaký peníze. A tak jdou, hledají a dávají pokuty za kde jaký kraviny.

To znelo skoro ako z Biblie... Potom im povedal: "Choďte a rozdávajte pokuty"
    A oni šli a rozdávali pokuty
  • Viděla jsem to nejúžasnější jídlo ze všech, resp. dvě a to jedno CHCI!!!
    Zdálo se mi o dvou zázracích v naší troubě a když jsem je šla po probuzení zkontrolovat, samozřejmě, že tam nebyly!
    Jedno byla nejspíš kachna, pečená už naporcovaná se spoustou úžasné voňavé šťávy. K tomu něco na způsob knedlíku, minimálně dopékané na plechu polévané sosem, velikost vyššího štrůdlu, vzhled podobný knedlíkům bramborovým a chlupatým, v sosu a na knedlíčcích sem-tam kousíčky pravděpodobně cibulky a slaniny. K tomu zelíčko- ne moc mokré a ne kyselé, spíš nasladko, ale jen trochu, zda bílé či červené už si nevybavím.
    Druhé jídlo byl TEN zázrak, takže si ho pochopitelně pamatuji mnohem hůře. Přílohou byly brambory, pečené ve slupce na kousky, nějak upravované a dochucované- matně vzpomínám na zřejmě malé zelené kousky (?bylinek?). K tomu byly "špalíčky". Kusy, původně nejspíš pláty masa z něčeho většího a nelétavého, prokládané zelenými lístky bylinek či snad zeleniny, lehce okořeněné, působící tak celistvým dojmem, že by byl hřích zvát je závitky. Seděly v několika centimetrech vroucí šťávy s tou nejšťavnatější masovo-pokrmovou vůní, jakou jsem kdy měla tu čest ucítit. Ano, moc dobře VÍM, jak to vonělo a popsat to je snad ještě nemožnější, než se snažit nezapomenout. I k tomuto mistrovskému dílu byl třetí do party, stejně jako zelí ke "kachničce", ale marně namáhám zatracenou paměť- tento střípek z ní nevydoluji.
    Mělo se jíst obé. Ambrózie již byla hotova, čekalo se jen na dotvoření opeřence. Půl hodiny! Půl hodiny a mohla jsem alespoň ochutnat! Probuzení byla jedna z nejhorších věcí, co mne v poslední době potkala. Nehledě na fakt, že jsem se probudila ve chvíli, kdy jsem šla hledat větší talíře, aby se vše pohodlně vešlo!!!
    :evil: :'-(
  • Žrací sny jsou nejlepší. :-)
  • heavy_head napsal(a):

Žrací sny jsou nejlepší. :-)

Nejhorší, pokud jsou tak podrobné a ani neochutnáš! :-o :'-( :'-(
  • Tak tohle mě po ránu opravdu pobavilo. :D
    A ty detaily, co si pamatuješ...
    Nechodíš spát nějak hodně hladová? :)
  • @sveva Dva chleby a jabko hodinu před uložením asi neznamená "hodně hladová", že? :D
  • @MissUtahraptor tak vynech Prostřeno! na primě a bude to ok ;-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @MissUtahraptor Nejsi náhodou můj bratr - ten popis kachny slýchávám, když se ho někdo optá, co by chtěl uvařit (akorát knedlíky děláme žemlové hrnkové - ovšem ne v hrnku) :-k
  • @MissUtahraptor Uprimne zavidim predoslu noc. Ja som si ziaden sen neuzila. Budik nastaveny na kazde 2 hodiny :(
  • @MissUtahraptor To ne. :)
    Ale sen je to pěkný (až na to, žes nestihla ochutnat). Mně se o jídle asi nikdy nezdálo. :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.