Lampárna

upraveno 31. října 2015 v Rozličný pokec
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)

Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)

Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!

Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D

1192022242564

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 3. října 2012
    Michelle napsal(a):

Krisa: To si piš, že nevyjde:-) Chceš mi jako říct, že bych to začala psát zbytečně???:-o Stejně jako těch 5 seminárek, které by mi potom ani nikdo neohodnotil????:-) No to teda ne, žádný konec světa 21.12.2012 nebude , takže s tím přestaň počítat;-)

Přesně proto žádné seminárky nepíšu (mám jich strašně moc, strašně dlouhé a na strašná témata!) :D
    upraveno 3. října 2012
    brbr: Děkuji :)
    My jsme taky malý obor (je nás asi 23?), ale i tak by mě poslali na pozdější termín.
  • upraveno 3. října 2012
    Krisa: Já je musím odevzdat už na začátku prosince, takže na možný konec světa se fakt nemůžu vymluvit:-D Nebudu to riskovat:-)))
  • upraveno 3. října 2012
    No to teda konec světa bude! Však říkal - 13. cyklů a šmitec :D.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 3. října 2012
    žádný konec světa 21.12.2012
    Konec světa si vymyslel Peter Jackson aby měl větší návštěvnost na Hobita :)
  • upraveno 3. října 2012
    Kolikokoli napsal(a):

No to teda konec světa bude! Však říkal - 13. cyklů a šmitec :D.

Řekl, že je to nepravděpodobné :-) Jenom přijde ten pes:-D
    upraveno 3. října 2012
    Řekl, že je to nepravděpodobné :-) Jenom přijde ten pes:-D
    PES? Myslíte nové Pro Evo? To ale patří do topiku PC gaming ;)

A teď vážně. Jakého psa myslíte?
  • upraveno 3. října 2012
    Aha, koukám, že sice nebudu bez VŠ tak chytrá, ale určité věci mne stoprocentně minou... :-D
  • upraveno 3. října 2012
    Nějakej devět-dřevěnej-pes - jakýsi bůh (asi) podsvětí - se má ten den zjevit a bude uveden do úřadu :D.
  • upraveno 3. října 2012
    Kolikokoli napsal(a):

Nějakej devět-dřevěnej-pes - jakýsi bůh (asi) podsvětí - se má ten den zjevit a bude uveden do úřadu :D.

Nestraš je...:-) Takhle to nezní moc dobře:-D Já tu chtěla šířit optimismus:-)))
  • upraveno 3. října 2012
    @Krisa & Michelle: Zjevně čekáte, až přijde ten nádhernej večer. Tipuju to tak na Novej rok ;-)
    upraveno 3. října 2012
    devět-dřevěnej-pes
    Dřevěnej? Tak ten bude aspoň dobře hořet...
  • upraveno 3. října 2012
    Ugla napsal(a):

@Krisa & Michelle: Zjevně čekáte, až přijde ten nádhernej večer. Tipuju to tak na Novej rok ;-)

Neee.... Jestli mi fakt nechceš udělat radost, tak mi adresuj další píseň od tohoto pána:-) A ten nádherný večer snad nastane dřív, pokud myslíš, započetí psaní té věci, co se zde nesmí vyslovovat:-)
  • upraveno 3. října 2012
    Coo? Však Landa má dobré písničky, jen je třeba si odmyslet ten kříž, co má vytetovaný na hrudníku :D.
  • upraveno 3. října 2012
    Já vím, že má svoje fanoušky... Nevymlouvám jim ho:-D Ale já ho prostě nemám ráda.
  • upraveno 3. října 2012
    Ono je to tím, že mám ráda válečné písně a od něj poslouchám právě jen ty válečné. Líbí se mi i ty jeho cover od Kryla (i když Kryl je Kryl :).
  • upraveno 3. října 2012
    @Michelle: To bylo jen kvůli tomu úvodnímu verši, který se hodí k tématu :-)
  • upraveno 3. října 2012
    No, tak to nevím, co by Kryl říkal na to, že ho Landa "přezpíval"... Osobně zastávám názor, že by nebyl rád:-) Ale sto lidí, sto názorů.
    Ugla: Ano, já vím:-) Proto jsem udělala vzácnou výjimku a kousek si pustila;-)

EDIT: Tak jsem si vzpomněla, že existuje jedna píseň, co se mi od něho líbila, začínala slovy "Nazdar, nazdar, hoši. Co jste našli v koši?":-D Ta byla dobrá:-D
  • upraveno 3. října 2012
    Rozhodně by nebyl rád :D. Já Landu nemám moc ráda jako člověka, ale hodnotím jen jeho písničky (a ještě jen konkrétně vytipované - ne všechny). Jak říkám - jsem na válečné písničky (české) a těch zase tolik není, takže se musím spokojit i s Landou :D.
  • upraveno 3. října 2012
    VIem všetky Landove texty naspamäť a aj par od Orlika.. hmm... a aj tak to nioe je naj autor pre mna :D
  • upraveno 4. října 2012
    Everett Young napsal(a):

devět-dřevěnej-pes
    Dřevěnej? Tak ten bude aspoň dobře hořet...
    Chystáš se hrát si na jistou kněžku? ;)
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 4. října 2012
    Hm... tak já jsem byl dneska na meetingu ohledně BP a hned za 3 týdny už naplánovali další, kde už budou chtít vidět výsledky. Navíc by měla být celá praktická část hotová do února, protože ten systém na kterém budeme pracovat (jsme na to 3) půjde do reálného nasazení.
    Tak to mi asi prokrastinace moc neprojde...
    upraveno 4. října 2012
    Chystáš se hrát si na jistou kněžku? ;)
    Ne, jen si zazpíváme píseň benzín. Ale pes má štěstí že není vyrobený z kovu. Díky jistým obšanům by vydržel ještě méně než ten dřevěný. A nebo to bude nějaké maličké heboučké štěňátko ;)
  • upraveno 4. října 2012
    Ich brauche geld fur gasolite
  • upraveno 5. října 2012
    Ty jo, lidi, ode dneška nebudeme v Praze přistávat na Ruzyni ale na Havlovi. Kolik ta sranda stála, co říkáte? :D
  • upraveno 5. října 2012
    svoa00 napsal(a):

Ty jo, lidi, ode dneška nebudeme v Praze přistávat na Ruzyni ale na Havlovi. Kolik ta sranda stála, co říkáte? :D

Já bych musela bejt sprostá. :-( Pro mne to byla, je a bude Ruzyně.
  • upraveno 5. října 2012
    Strašné. Jak je vidět- doopravdy jsou všichni blázni....
    Jenom Havel letiště. >:(
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 5. října 2012
    Takže máme o jedno vyjmenované slovo méně? To je super. Jestli to takhle půjde dál, tak si brzi děti ve škole nebudou muset lámat jaziky nad vyjmenovanými slovy. Jména se prostě budou nazívat jinak a zbytek se nahradí slovem Aladeen. :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 5. října 2012
    Vyjmenovaná slova po Z: Brzy, jazyk, nazývat, Letiště Václava Havla.
    upraveno 5. října 2012
    Monte: Ještě věznice :)
    Jinak mi to přejmenování letiště přijde trochu směšné - ať pojmenují něco nového, ale proč se musí něco přejmenovávat?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.