Lampárna

upraveno 31. října 2015 v Rozličný pokec
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)

Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)

Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!

Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D

1171820222364

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 24. září 2012
    Michelle napsal(a):

Krisa: Já taky:-D Nic si z toho nedělej:-)))

Tak teď jsi mi udělala velkou radost, že v tom nejsem sama :)

Vlcacka: To víš, my neoautomobilovaní :)
  • upraveno 24. září 2012
    Krisa napsal(a):

Vlcacka: To víš, my neoautomobilovaní :)

No u nás není chlap, tak se o auto starám já a jelikož mne to celkem baví, není problém. Tedy se mnou trochu jo, kdysi jsem měla éru rozsvěcených světel, takže imrvére vybitá baterka, jenže v letošním únoru jak byly ty kruté mrazy dala sbohem napořád. Což bylo celkem vtipné, přijela jsem do práce a už bych z ní neodjela, kdybych neměla šikovné chlapy trochu opodál (synovec a přítel mojí sestry). Ale řeknu vám, mrznout dvě hodiny v mínus čtrnácti není moc přijemné a vlněné ponožky zapomenuté v autě jsou pak celkem prima rukavice. Tahle éra pominula, ovšem vystřídalo ji období klíčků v zapalování, tedy nezamčené auto bylo doslova připravené pro zloděje. Můj největší majstrštyk byl ten, že jsem nechala nejen odemčené auto a klíčky v zapalování, ale i stažené okýnko. Přes noc! A světe divce, tu moji kraksnu stejně nikdo neukradl. :-D Prostě období nadkritické idiocie.
  • upraveno 24. září 2012
    Asi bych měla jít spát - přemýšlela jsem, proč by měl mít svítilnu v zadku a co se s ní stane v zimě (bohužel si nedělám srandu)
    :-)
    upraveno 24. září 2012
    Vlcacka: Já už tak 5 let neřídila (a na to, že mám řidičák let 6, je to celkem dlouho). Je to totiž celkem úsměvný výčet důvodů: nejdříve operované koleno, pak znovu operované koleno, pak vykloubený loket a nevysvětlené bolesti hlavy, motačky a párkrát i omdlení. A říkala jsem si, že omdlít za volantem není úplně dobrý nápad.
  • upraveno 24. září 2012
    Krisa napsal(a):

A říkala jsem si, že omdlít za volantem není úplně dobrý nápad.

Nene, to není. Mně například častokrát vysychají oči, pálí a pak brečím a nic nevidím. Takže v autě vozím kapky.
  • upraveno 1. října 2012
    Tak jsem se zase poblila nad kokotismem závistivců... to že si chlapec stěžuje na nekonzistentnost přístpu na VF prodejnách u některých tupounů zastínil fakt, že si byl ochoten vystát frontu na nový iPhone... já osobně u VF jsem a problém jsem s nimi ještě nikdy neměla, ale díky tomuto mne nepřekvapí, kdybych měla...
    http://sigi.blog.mobilmania.cz/2012/09/jak-vodafone-lhal-a-neprodaval-iphony-5/
    upraveno 1. října 2012
    Vlcacka: U Vodafonu jsem taky, nikdy bych neměnila (mám boží tarif, který si bránim zuby nehty). ALE když jsem si teď na jaře chtěla koupit nový telefon, tak mi slečna v prodejně tvrdila, že bez stálého datového připojení žádný "chytrý" telefon nefunguje a že si mám změnit tarif na strašně výhodný studentský s připojením za kilo měsíčně (+ samozřejmě tarif, který vyšel asi na 150). Když jsem jí říkala, že to nechci, protože mám doma i ve škole wifi (a jinde být připojená nepotřebuju) a hlavně platím maximálně do 100 Kč/měsíčně (a to už se musím fakt hodně rozjet, má klasika je 25-50 Kč), tak mě poslala do jiného obchodu pro telefon pro děti/důchodce. Takže jsem se odebrala do jiného obchodu, koupila si ten telefon, co jsem chtěla u VF a hned jsem si zrušila jakákoli datová připojení :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 1. října 2012
    Toto mne odrazuje od touhy koupit si nový telefon, i když do klávesnice toho svýho šrotu musím občas bušit kladivem, aby se rozhoupal k činnosti.
  • upraveno 1. října 2012
    Krisa napsal(a):

Vlcacka: U Vodafonu jsem taky, nikdy bych neměnila (mám boží tarif, který si bránim zuby nehty). ALE když jsem si teď na jaře chtěla koupit nový telefon, tak mi slečna v prodejně tvrdila, že bez stálého datového připojení žádný "chytrý" telefon nefunguje a že si mám změnit tarif na strašně výhodný studentský s připojením za kilo měsíčně (+ samozřejmě tarif, který vyšel asi na 150). Když jsem jí říkala, že to nechci, protože mám doma i ve škole wifi (a jinde být připojená nepotřebuju) a hlavně platím maximálně do 100 Kč/měsíčně (a to už se musím fakt hodně rozjet, má klasika je 25-50 Kč), tak mě poslala do jiného obchodu pro telefon pro děti/důchodce. Takže jsem se odebrala do jiného obchodu, koupila si ten telefon, co jsem chtěla u VF a hned jsem si zrušila jakákoli datová připojení :)

Asi to neřekla přímo dobře, protože to sice chce hned na začátku registraci přes google mail a mně to bylo egál, protože jsem stejně kupovala telefon i s datama, ale tak to se dá sednout někam k freee wi-fi, naštelovat to a datový pakety vypnout. Ale přímo že to bez datovýho tarifu nejde je kravina. Jak tam píše nějaký insider z VF, oni za ty tarify mají odměnky. Mne spíš namíchlo to jak se do něj hned obouvají jako do iOvce - je to jeho věc, jeho náklady a únava, že to potřebuje jako první, ale to že pravá ruka neví co dělá levá mne sere i u nás v práci, takže jsem na to dosti alergická.
    upraveno 1. října 2012
    flanker.27 napsal(a):

Toto mne odrazuje od touhy koupit si nový telefon, i když do klávesnice toho svýho šrotu musím občas bušit kladivem, aby se rozhoupal k činnosti.

Já taky nechtěla nový, jenže můj původní se syčák zaseknul vždycky, když jsem chtěla někomu volat (začlo to u táty, který tvrdil, že si to nastavil u operátora...jenže pak se nákaza rozlezla i na další lidi) a vypadl signál vždycky, když jsem čekala důležitý telefon (nechápu, jak to ten syčák poznal).
    Já mám tak nějak vždycky problém vyhodit starou věc, pokud není úplně nepoužitelná - i svůj první telefon jsem nechtěla dát, i když měl jenom jednu vadu...přestal telefonovat a psát :)
  • upraveno 1. října 2012
    Já myslím že kdyby to autor vzal že testoval to že na prodejnách říkají A a na lince B, nebyl by tam takový hate jako když popisoval že se odvážil jít do fronty na iPhone. A to i kdyby to k tomu uvázání na 2 roky měl načteno. :-D
    upraveno 1. října 2012
    Vlcacka: Nebyla to komunikační chyba - já se jí nakonec zeptala jestli mi chce tedy říci, že ten telefon bez stálého připojení nebude fungovat a ona mi odpověděla, že nebude.
    Tu diskusi jsem do konce nedočetla (nebudu lhát, prostě se mi nechtělo), ale chápu tvé rozhořčení - lidi jsou blbci! Nechápu, co je komu do toho, proč si kupuje iPhone a ne telefon za 1500 Kč, vždyť to je jeho věc. Na druhou stranu opravdu nechápu slečnu, která projede světa kraj, protože chce bílý a ne černý telefon, ale to je jen můj přístup k věci a pro ni to může být zásadní.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 1. října 2012
    Já si pamatuju, jak jsme kdysi dávno v časech vejšky (je vůbec možný, že to říkám) s kamarádem jeho první mobil obřadně obětovali bohu zvanému kámen. Byl to takovej ten mobil, kde se eště vytahovala anténa (je to fakt dávno, asi tak 13 let, to eště žili dinosauři), na který jsme udělali uzel. A důvod? Dala mu košem slečna a přestala mu na onen mobil volat :)
  • upraveno 1. října 2012
    Krisa napsal(a):

Vlcacka: Nebyla to komunikační chyba - já se jí nakonec zeptala jestli mi chce tedy říci, že ten telefon bez stálého připojení nebude fungovat a ona mi odpověděla, že nebude.
    Tu diskusi jsem do konce nedočetla (nebudu lhát, prostě se mi nechtělo), ale chápu tvé rozhořčení - lidi jsou blbci! Nechápu, co je komu do toho, proč si kupuje iPhone a ne telefon za 1500 Kč, vždyť to je jeho věc. Na druhou stranu opravdu nechápu slečnu, která projede světa kraj, protože chce bílý a ne černý telefon, ale to je jen můj přístup k věci a pro ni to může být zásadní.

Ad první odstavec, pak to byla idiotka a chtěla tě zlanařit k tarifu.
    Ad druhý odstavec. Přesně! Žij a nech žít. Chtějí to absolvovat, fajn, na mne bude taky kdekdo koukat jako na cvoka když jsem ochotná zaplatit 250,- Kč za tři potištěný kousky A4. :-) A soudit něco co neznám či co jsem si nevyzkoušela... z toho už jsem dávno vyléčená.
  • upraveno 1. října 2012
    Krisa napsal(a):

Já mám tak nějak vždycky problém vyhodit starou věc, pokud není úplně nepoužitelná - i svůj první telefon jsem nechtěla dát, i když měl jenom jednu vadu...přestal telefonovat a psát :)

To jsou technicky vzato vady dvě, ale jinak s tebou plně soucítím. Já od telefonu rovněž nic jiného nepožaduju a měnil jsem také, až když přestal zvládat nezbytné minimum (hovory, příchozí SMS).
  • upraveno 1. října 2012
    no ja mam opacny problem - dostala som k nardokam htc desire a to iba telefonojem, ani sms, ani mail, ani net, proste nic a pride mi to ako vyhodene peniaze...
  • upraveno 1. října 2012
    Ja mam momentalne Iphone 3 a so spokojny.... Inač ja som mal prvy mobil.. no inu v šiestich rokoch... a šte stale ho mame :) i keĎ uŽ funguje len na nabijaČke... doma mame šuplodňu s piatimi mobilmi.. jeden čiernobiely, jeden s pokusom o farby(farebne podsievietenie schopte urobiť tri farby) dva farebne klasiky a dotikovku...
  • upraveno 1. října 2012
    Ja by som mal tiež jednu otázku ohľadne telefónov. Neviete ako je to so zárukou a mechanickým poškodením? Na mojej Nokii mi v priebehu pár dní odišiel dotykový displej a ešte mám tri mesiace záruky, tak by som ju rád využil, len na pohľad je dosť v biednom stave, tak sa bojím, aby mi to automaticky neklasifikovali ako poškodenie vlastným zavinením.
  • upraveno 1. října 2012
    Arutho radím ti to zkusit. Přinejlepším se dohodneš aspoň a opravě v autorizovaném servisu. :-P
    upraveno 1. října 2012
    Arutha2321: Já bych to taky zkusila, nic horšího, než žě tě vyhoděj, se určitě nestane :)
  • upraveno 1. října 2012
    Hej, asi to pôjdem skúsiť, prinajhoršom ozaj vyskúšam nejaký ten autorizovaný servis, len sa bojím, že to bude celkom pálka. :-/
  • upraveno 1. října 2012
    Já jsem si z pracovních důvodů musela pořídit dotykový telefon. Psychicky jsem to nezvládla a zakoupila si k němu v bazáči stařičkou nokii, která alespoň TELEFONUJE a nezamrzá. (ten druhý krám je také nokie a nedivím se jejich potížím...)
  • upraveno 1. října 2012
    Já mám nokii, co umí jen volat a posílat smsky, ale zato vydrží nabitá x dnů. Víc od telefonu nevyžaduju. Jo a baterka je takový bonus navíc :)
  • upraveno 1. října 2012
    To ta moje stará taky umí. Ta nová vydrží půl dne, zamrzá a vůbec je strašná.
  • upraveno 2. října 2012
    No tak u Nokií jsem lehce alergická na Symbian, nějak si s ním nerozumím... je mi milejší Android.
    upraveno 2. října 2012
    Já si na svoji Nokii nemůžu stěžovat: telefonuje - ANO, píše a přijímá SMS - ANO, má budík, hodiny a kalendář - ANO, má GPS navigaci - ANO, dají se stáhnout jízdní řády městské - ANO, vydrží baterie déle než týden - ANO. Co víc si přát :)
  • upraveno 2. října 2012
    môžeš si na nej čítať icefire.cz?
    upraveno 2. října 2012
    sarven napsal(a):

môžeš si na nej čítať icefire.cz?

Můžu :D A je pravda, že už jsem to několikrát praktikovala (na závodech na tribuně, kde je jediné místo s fungující wifi; nebo když se mi strašně nechce vstát z postele, protože stůl s počítačem je ták strašně daleko)
  • upraveno 2. října 2012
    tak potom máš všetko čo potrebuješ :)
    upraveno 2. října 2012
    sarven napsal(a):

tak potom máš všetko čo potrebuješ :)

Já to říkala ;)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.