Lampárna
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Vlcacka: To víš, my neoautomobilovaní :)
http://sigi.blog.mobilmania.cz/2012/09/jak-vodafone-lhal-a-neprodaval-iphony-5/
Já mám tak nějak vždycky problém vyhodit starou věc, pokud není úplně nepoužitelná - i svůj první telefon jsem nechtěla dát, i když měl jenom jednu vadu...přestal telefonovat a psát :)
Tu diskusi jsem do konce nedočetla (nebudu lhát, prostě se mi nechtělo), ale chápu tvé rozhořčení - lidi jsou blbci! Nechápu, co je komu do toho, proč si kupuje iPhone a ne telefon za 1500 Kč, vždyť to je jeho věc. Na druhou stranu opravdu nechápu slečnu, která projede světa kraj, protože chce bílý a ne černý telefon, ale to je jen můj přístup k věci a pro ni to může být zásadní.
Ad druhý odstavec. Přesně! Žij a nech žít. Chtějí to absolvovat, fajn, na mne bude taky kdekdo koukat jako na cvoka když jsem ochotná zaplatit 250,- Kč za tři potištěný kousky A4. :-) A soudit něco co neznám či co jsem si nevyzkoušela... z toho už jsem dávno vyléčená.