Lampárna

upraveno 31. října 2015 v Rozličný pokec
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)

Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)

Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!

Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D

1141517192064

Komentáře

• upraveno 5. září 2012
    Krisí, to do plesové sezóny bude dobré a do tanečních střevíčků už budeš mít noženky k zulíbání :-))
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 5. září 2012
    Jarla napsal(a):

Krisí, to do plesové sezóny bude dobré a do tanečních střevíčků už budeš mít noženky k zulíbání :-))

Naštěstí nemám boty s otevřenou špičkou... Když nad tím tak přemýšlím, já nemám boty...sakra, zase nemám co na sebe :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 5. září 2012
    Kdo tu umí tancovat?
    upraveno 5. září 2012
    Já tančím jedině v rytmu disco dle Johna T.
  • upraveno 5. září 2012
    Já netančím. A kdyby jo, tak asi tak jako Mr. Bean.
    upraveno 5. září 2012
    A ještě tančím ptačí tanec, na všechno.
  • upraveno 5. září 2012
    Tak já jsem tanečně nadaná velice velmi. Třeba jako Tina Turner :-D Kmenové tance kolem ohně mi jdou naprosto dokonale :-D
    upraveno 5. září 2012
    Tak vás holt nevyzvu...
  • upraveno 5. září 2012
    Och popisný realismus Zděňka Buriana miluji :-) Zrovna tady před sebou na zdi mám prvorepliky - jedna kvašovka ze Syna lovce medvědů - rozhodující scéna u gejzíru a z druhé strany mapy mám titulní stránku Lovců mamutů z 37 - tuhle:
  • upraveno 5. září 2012
    Ja sa kazdy rok snazim prehovorit manzela aspon na jeden ples, ale neuspesne :(((. Na to som holt pred vydajom nemyslela :)
    upraveno 5. září 2012
    Já plesy nerada, nemám nervy na lidi, nesnáším Šenkýřku a nenávidím mašinku.
  • upraveno 5. září 2012
    Kriso - tak tyhle dva kusy taky z duše nesnáším :-) A ještě nějakou debilovinu o andělovi od jakéhoxi xindl x nebo s nebo tak nějak :-)

Mi na plese nejvíce vadí, jak na začátku musí mít všichni šlajfky (kravaty), ale už po desáté hodině se tam začnou obnažovat takové kusy, co měly navždy zůstat zahaleny - chlapi i ženské. a nejhorší je, když mne vyzývají k tanci ožralci - tak to je na mrtvicu, protože ty nepošlete do prdele ani naprudko a nedají se odbýt, nakonec použijete násilí a oni se urazí a za chvilku dolezou zas!
    upraveno 5. září 2012
    Jarla napsal(a):

Mi na plese nejvíce vadí, jak na začátku musí mít všichni šlajfky (kravaty), ale už po desáté hodině se tam začnou obnažovat takové kusy, co měly navždy zůstat zahaleny - chlapi i ženské. a nejhorší je, když mne vyzývají k tanci ožralci - tak to je na mrtvicu, protože ty nepošlete do prdele ani naprudko a nedají se odbýt, nakonec použijete násilí a oni se urazí a za chvilku dolezou zas!

Mluvíš mi přesně z duše. Nesnáším lidi na maturitních plesech, protože už se mi několikrát stalo, že kočičky s koktejlíky na mne házely zhnusené pohledy doplněné slovy "Holka a pivo, no fuj" a pak jsem je potkala, jak blijou vedle hajzlu. Nesnáším lidi na vesnických plesech, kteří se ožerou, sundají si košily, a další věci, chtějí se hrozně družit a nedodržují osobní prostory a já jsem velice háklivá na svůj osobní prostor!
  • upraveno 5. září 2012
    Krisa napsal(a):

Ja nemyslim taky ples, ja myslim skor bal :). Nieco na urovni a bez masinky :) je ich ako maku, ale daju sa najst.
    Som na materskej a potrebujem ist medzi ludi a tym nemyslim pieskovisko :)
    upraveno 5. září 2012
    Hildegarda napsal(a):

Krisa napsal(a):

Ja nemyslim taky ples, ja myslim skor bal :). Nieco na urovni a bez masinky :) je ich ako maku, ale daju sa najst.
    Som na materskej a potrebujem ist medzi ludi a tym nemyslim pieskovisko :)
    Tak to pak jo, to je jiná :).
  • upraveno 5. září 2012
    Hehe bál na úrovni a pak se člověk rozhlídne a vidí - šaty nad kolena, barevné punčochy, sukně a halenka, kabelka stěhovák, lodičky! a jiné perly :-D
  • upraveno 5. září 2012
    Nekazte mi to zenske! :)
    Moj sen byt popoluskou je teraz tatam :(
    upraveno 5. září 2012
    Já jen, že bych otřepal co si eště pamatuju :)
  • upraveno 5. září 2012
    To ma napadol tak ples v opere :D ta je tolko kamier že si to ľudia nedovolia
  • upraveno 5. září 2012
    Krisa napsal(a):

Nesnáším lidi na maturitních plesech, protože už se mi několikrát stalo, že kočičky s koktejlíky na mne házely zhnusené pohledy doplněné slovy "Holka a pivo, no fuj" a pak jsem je potkala, jak blijou vedle hajzlu.

"Pravým dámám" zjevně chyběly zkušenosti :-) Flanker mě možná opraví, ale u nás to mělo civilizovaný, až nudný průběh.

Jinak alkohol mně nikdy moc neříkal a společnost lidí, kteří se potřebují nejdřív opít, aby si spolu mohli upřímně promluvit, nepotřebuji už vůbec. Otravného opilce jsem zažil jen jednou ve vlaku v Bulharsku a naštěstí to vyřešil nějaký tamní řízek. Dotyčného ochlastu chytil za krk jako králíka, kamsi odvedl, a když se vrátili, tak už byl narušitel nějak pokrotlý a nedlouho poté usnul..
    upraveno 5. září 2012
    My jsme byli moc inteligentní a nezkažení :)
  • upraveno 5. září 2012
    Ugla napsal(a):

Jinak alkohol mně nikdy moc neříkal a společnost lidí, kteří se potřebují nejdřív opít, aby si spolu mohli upřímně promluvit, nepotřebuji už vůbec.

Uglo, seš sympaťák. Moje řeč.
    upraveno 5. září 2012
    flanker.27 napsal(a):

My jsme byli moc inteligentní a nezkažení :)

Já si těchto lidí všímám až posledních asi 5 let. Buď jsem byla taky moc slušná, anebo jsem na to už moc stará. A bojím se, že to bude ta druhá varianta :D
    upraveno 5. září 2012
    Pche, lidi sotva přes dvacet si připadaj starý. Však eště uvidíš, jakej je to pocit, až se první číslo neměnně přemění v trojku :)
    Jen si to zatim užívej.
    upraveno 5. září 2012
    flanker.27 napsal(a):

Pche, lidi sotva přes dvacet si připadaj starý. Však eště uvidíš, jakej je to pocit, až se první číslo neměnně přemění v trojku :)
    Jen si to zatim užívej.

Jenže já jsem k tomu už v půlce cesty :D
    upraveno 5. září 2012
    To jsi pořád eště teprv v půli cesty :)
    upraveno 5. září 2012
    flanker.27 napsal(a):

To jsi pořád eště teprv v půli cesty :)

Tak jo :)
  • upraveno 5. září 2012
    Flankere, jak jsem pochopila, bohužel ani ta trojka není neměnná.
    upraveno 5. září 2012
    Už jsem ve třetině k další změně :)
    upraveno 5. září 2012
    flanker.27: To jsi pořád eště teprv ve třetině cesty :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.