Lampárna

upraveno 31. října 2015 v Rozličný pokec
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)

Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)

Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!

Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D

1121315171864

Komentáře

• upraveno 31. srpna 2012
    He he, znám jen jednoho dalšího, kdo dokázal v dětství sežrat obden kilo cukru na posezení a to je bratřík :-) Do 22 byl vychrtlý s velkýma kloubama, ale teď z něj je chlapisko širokouhelné :-D
    širokouhelné? :D Není nad velkého chlapa ;)
    No nevím...ruce jak víka od popelnic a nohy č.14...ty si zvlášť nemůže vynachválit....obzvláště ten výběr, který mu v obuvi předkládají :-D
    Kedze nasa este stale v 1 a pol roku nechodi a chladnicku mame meter nad zemou, tek zje iba to, co jej dam alebo co si vypyta. Ale za uhorkami - akymikolvek je uplny blazon. Nakladacky sa nakladat tento rok nebudu :). A z kukurice zje cely sulok, morzuje ho tak, ze si ju suseda tocila na mobil :)
    Jarla, ako zvladas deti, hranie, citanie, forum, manzela, upratovanie a varenie? Dnes mam obzvlast zly den :(. Ako vyzera tvoj obyc den a prosim aj o intervaly, nech sa mozem inspirovat. Potrebujem sa akosi zlepsit v time managemente, lebo mi uz jde hlava kolem.
    :-)) No skrček teď spí, dcera si čte, babička luští sudoku, manžel je v práci a vypli vodu, protože venku kopou cestu a tak nemůžu vytřít v kychyni ani umýt nádobí :-D no a zároveň, jak tu čtu , co jste napsali včera večer, tak skládám prádlo na hromádky :-D
    A kedy varis?
    Na etapy :-)) Ale není problém, když děláš cokoliv s masem - maso se peče samo :-))
    A když dojde na buchty a tak...včera jsem tu během diskuse zadělávala těsto a lupala jabka na záviny...dceru vyhodím se synkem ven ať si hrajou a čím déle o nich neslyším tím líp :-) No a pak tu mám položenou rozečtenou knihu a několik dalších, ve kterých něco dohledávám......nic extra :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 31. srpna 2012
    Jarla je dokonalý příklad lidského multitaskingu :)
    Aha, uz chapu, ty nemusis sediet na pieskovisku, mas na to lidi :)
    Dceru jsem vysílala od dvou let ven samotnou, protože na cestu měla zakázáno a na zahradě nezabloudí :-p Syna posílám s dcerou, protože jemu tak docela nevěřím :-D Samosebou, že ho nesmí brát k řece, ale jinak je to v pohodě :-) Pískoviště jsem dceři rozmluvila, že by měla špinavé šatičky a její marnivost ji od pískoviště držela dál...od té doby ho zrušili, takže se synem to nemusím řešit :-D
    upraveno 31. srpna 2012
    Si taky řikám, jak s tim vařenim to skloubit.
    Dneska jsem měl původně úplně jinej program, takže nic připravenýho, ale sešlo z toho. Tak moc se mi nechtělo vařit, že jsem nejdřív sežral polívku co jsem měl připravenou na večeři. Ale hlad pracuje tak jsem se musel zvednout a jít dělat špagety a smažit ražniči
    upraveno 31. srpna 2012
    Holky, kdybyste mi některá chtěla zejtra přijít uvařit, koupim kytku :)
    V tom případě ať je ta kytka květák, protože u jiných kytek bych se do vaření raději nepouštěla :-D
    upraveno 31. srpna 2012
    Tak hotovo, teď eště kdyby nějaká dobrá duše umyla nádobí :)

Květák bych nevařil, ten jím jen bio, tedy syrovej
    Na zítra už mám nadiktované bramborové placky :-)
    upraveno 31. srpna 2012
    Špagety zbyly, tak hlady neumřu
    Zajtra vari svokra :)
    Právě jsem měla salám s cibulí a s octem. :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 31. srpna 2012
    Utopence?
    Aneb, co je mrtvé, nemůže znovu zemřít.
    Montezuma3 napsal(a):

Utopence?
    Aneb, co je mrtvé, nemůže znovu zemřít.

To nejsou úplně utopenci, ti v láku odpočívají déle.
    ja prave telacie parky, prvotriedna kvalita :)
    Hovězí steaky. 400 gr :)
    Nedávno jsem zkoušela dělat jedno jídlo z Masterchefa (lávový dortík) :D. Bylo to dokonalé, těsto vyšlo tuším na tři malé dortíky (spíš koláčky) a snědly se dřív, než Mastechef skončil :D.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 31. srpna 2012
    Mastefchef. Jsem na to dneska koukal. Nic moc, ale nejvíc mě pobavilo, jak se tam ty tři frajeři snažili být hrozně drsnopřísný a vůbec jim to nešlo.
  • upraveno 1. září 2012
    Které tři myslíš? Doufám, že ne porotce! Jo, Grahama nemám ráda ani já, ale Joe je kouzelný (miluju barevné tenisky k obleku!) a Ramsay je úžasný. Ale je pravda, že v Mastechefovi jsou divní. Není to tím, že by se snažili být drsní, ale tím, že mají (už od první série) strašně blbého střihače (jednou se např. v půlce série objevily v ukázkách scény z posledního dílu - i s finalisty), který strašně upravuje, co říkají (a taky často vystřihnou něco, co řeknou, a pak to dají k jiné scéně, což nechápu...).
  • upraveno 1. září 2012
    Montezuma určitě myslí toho nováckého...
  • upraveno 1. září 2012
    Novácký Masterchef... ne... asi raději ani nechci vědět, co to má být..
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 1. září 2012
    Kolikokoli napsal(a):

Novácký Masterchef... ne... asi raději ani nechci vědět, co to má být..

Já jsem se schválně dívala a musím říci, že to byla fakt švanda (zvlášť když jsem viděla 2 série toho Ramsayova) :D
  • upraveno 1. září 2012
    Anketka:
    Jaké cukrové máte nejraději (klidně jmenujte 3-5 druhů, když se nemůžete rozhodnout:-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.