Lampárna

upraveno 31. října 2015 v Rozličný pokec
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)

Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)

Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!

Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D

1111214161764

Komentáře

• upraveno 30. srpna 2012
    Everett Young napsal(a):

Zásadně ne! Bojuj až do konce! Nenech se, zkusí ti tam vymývat mozek!

Presne toto mi vadi.... Že proste nemôžem tam povedať nazor, nerešpektuju ani ži a nechaj žiŤ.... Aspoň čierna farba bybola ok ale inak neviem... ach jo... ale zase učia latinčinu, maju lepši chemicky labak a anglicky hovoriace lektorky ajiny
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 30. srpna 2012
    Gardien: Na angličtinu a možná i latinu můžeš chodit i mimo školu. Samozřejmě to bude něco stát, ale jen kvůli tomu měnit školu... A jestli máte hodně přísný režim (nemůžu říci svůj názor), tak bych do toho rozhodně nešla.
    Gardien napsal(a):

Everett Young napsal(a):

Presne toto mi vadi.... Že proste nemôžem tam povedať nazor, nerešpektuju ani ži a nechaj žiŤ.... Aspoň čierna farba bybola ok ale inak neviem... ach jo... ale zase učia latinčinu, maju lepši chemicky labak a anglicky hovoriace lektorky ajiny
    Poviem ti to takto - poznam krestanske lyceum, kde prave pre tie plusy vo vzdelani posielaju deti vsetci ateisti, najma vysokopostaveny a slovo krestansky je uz iba v nazve. To o vymyvani mozgu je strasna hlupost. Znama, ktora tam studovala, bola znechutena urovnou tamojsich deciek a to bola sama ateistka

edit: kde je ten gympel?
    Tak jako jezdim do zahraniČi kuli ajině každe prazdniny...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 30. srpna 2012
    U nás je taky jeden křesťanský gymp a prá je naprosto v pohodě (kdyby tam někdo pálil Bible, tak by se jim to asi nelíbilo, ale jinak prý normální škola). Jediný rozdíl byl v tom, že měli povinně latinu (my volitelně) a museli si vybrat buď náboženství nebo religionistiku.
    Hildegarda napsal(a):

Gardien napsal(a):

Everett Young napsal(a):

Poviem ti to takto - poznam krestanske lyceum, kde prave pre tie plusy vo vzdelani posielaju deti vsetci ateisti, najma vysokopostaveny a slovo krestansky je uz iba v nazve. To o vymyvani mozgu je strasna hlupost. Znama, ktora tam studovala, bola znechutena urovnou tamojsich deciek a to bola sama ateistka

edit: kde je ten gympel?
    Pozri tam su fakt krestania.... ako bol som s riaditelkou a nazor nerespektuju... Plusy v zdelani su tie hlavne trocha mi vadi povinne znamkovane nabozenstvo... Sest omsi do roka pretrpim.. a mozem byt poslusni a sporadany ve skole a vyst von a prezliect sa do koze a ostnov... Neviem.. a je v Ziline a je to Gymnazium sveteho frantiska
    Gardien: To znie naozaj religiózne. Otázka je do akej miery si pobožná ty a do akej miery sa dokážeš prispôsobiť náboženským fanatikom. Mne ich spoločnosť prišla vždy ako veľmi príjemné spestrenie času, ale nikdy som s nimi nemusel byť každý deň.
    Daemon Blackfyre napsal(a):

Gardien: To znie naozaj religiózne. Otázka je do akej miery si pobožná ty a do akej miery sa dokážeš prispôsobiť náboženským fanatikom. Mne ich spoločnosť prišla vždy ako veľmi príjemné spestrenie času, ale nikdy som s nimi nemusel byť každý deň.

Hlavne som on :D a pobožny.. verim v Bohaale nemyslim Že sa to moc zhoduje s ich predstavou.. a čo tak budem s nimi.. ale nemusim k nim patriť aj keby som tam rovno bol tie tri roky.. aj tak som vždy bol outsider
    Gardien: Prepáč ja som myslel, že tam chodia len baby:D aby sa vyhlo pozemskému pokušeniu:D Mne to pripadá ako by si už bol rozhodnutý, a len potrebuješ povzbudiť. Nedivím sa ti, nikdo dobrovolne neskáče do levovej jamy:D
    Mimochodem, Pražáci, jak se pozítří těšíte na pořádný mrdník v MHD?
    Jediné, co mě s tím smiřuje, je fakt, že na mateřské se do MHD moc nedostanu. A taky to, že bydlím přímo na metru a s tunelama nemůžou šíbovat...

Daemon Blackfyre napsal(a):

Gardien: Prepáč ja som myslel, že tam chodia len baby:D aby sa vyhlo pozemskému pokušeniu:D Mne to pripadá ako by si už bol rozhodnutý, a len potrebuješ povzbudiť. Nedivím sa ti, nikdo dobrovolne neskáče do levovej jamy:D

No ako stalo mi stať na tej chodbe a okolo chodili žiačky... ako.... tak krasne holky(a hlavne tam limituju malovanie Čiže prirodne nadherne boli)
    Gardien napsal(a):

Pozri tam su fakt krestania.... ako bol som s riaditelkou a nazor nerespektuju... Plusy v zdelani su tie hlavne trocha mi vadi povinne znamkovane nabozenstvo... Sest omsi do roka pretrpim.. a mozem byt poslusni a sporadany ve skole a vyst von a prezliect sa do koze a ostnov... Neviem.. a je v Ziline a je to Gymnazium sveteho frantiska

Tak ten gympel navstevoval manzel :)
    Ano, je to jeden z tych krestanskejsich gymplov. Ale poznam viacerych, ktori ho vystudovali a nemali problem uplatnit sa v zivote. A poviem ti, ze manzel teda svatec vobec nebol :). Z odstupom casu si ho nevie vynachvalit. Kym ten moj gympel, sice ateisticky, ale nepouzitelny, by som vobec neodporucala.
    Tyna napsal(a):

Jediné, co mě s tím smiřuje, je fakt, že na mateřské se do MHD moc nedostanu. A taky to, že bydlím přímo na metru a s tunelama nemůžou šíbovat...

Jo, to je pravda, to ani naši nedokážou. Mně se to na cestě do práce netkne a linka co nám jezdí před barákem nedozná změn. Obdivuhodné štěstí.
    Gardien: Tak na čo čakáš? Ja by som kvôli takému prostrediu začal aj znovu miništrovať:D
    Gardien: manzel hovori, ze uroven vzdelania tam bola vzdy jedna z najvyssich, vid rebricek strednych skol podla HN
    Daemon: Tiež si myslim
    @Gardien: Pochybuju, že by se skladba předmětů nějak výrazně lišila, a pár hodin navíc žádný problém nepředstavuje. Svůj životní postoj si vytváříš sám a nemusí se nutně shodovat s tím, jak na věci nahlíží tvoje okolí. Klíčová je podle mě kvalita školy.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 30. srpna 2012
    Vlcacka napsal(a):

Mimochodem, Pražáci, jak se pozítří těšíte na pořádný mrdník v MHD?

Co jsem koukal tak moje trasy zůstávaj snad stejný.
  • upraveno 31. srpna 2012
    Co se týče fanatismu, měli byste se míň koukat na filmy a dokumenty, kde vypichují extrémy, ale zajít si naživo mezi mladé křesťany. Asi byste byli překvapeni, že to jsou lidi s normálními názory, kteří se baví úplně stejně jako ateisté. Samozřejmě věřícím se nestane kluk, který touží po nekončící pařbě a nezávazném sexu. Skladba idiotů a kreténů bude stejná jako v jiných zájmových skupinkách. :-)
    u nás ve třídě byla jedna křesťanka. Souložit začala jako první (v 15) a její víra se podepsala na jejím osobním životě hlavně v tom, že zpočátku odmítala antikoncepci a každý měsíc se klepala jak ratlík. V jejím případě ovšem nešlo o žádné nezávazné sexování, neboť s tím klukem (taky věřící) je doteď, jsou svoji a mají tři děti.
    Nic nie je cierno-biele. Tak, ako nie kazdy krestan je fanatikom, tak ani nie kazdy ateista je xenofobom, rasistom, nasilnikom, zlodejom (doplnte podla uvazenia). Ale najdu sa aj taki.
    Kolegyně má věřícího přítele, často ozvučuje mše v kobyliském kostele a je to prima kluk. :-)
    Na Kobyliském náměstí?
    Náboženství mi obecně nikdy nepřišlo sympatické, o círskvích nemluvě.
    Tyna napsal(a):

Na Kobyliském náměstí?

Ano. Nedaleko u Polikliniky Mazurská má rodiče, jednou jsem tam kolegyni vezla.
    Štve mne synátor - denně zdlabe aspoň půl kostky másla a zají to půlkou dózy cukru, pak nakládanou okurku do ruky nebo misku oliv a je spokojený....
    Když mu to nedáme dobrovolně, tak se k tomu stejně v nestřeženém okamžiku dorve a odměnou je nám lednice dokořán a rozsypaný cukr po kuchyni.....
    Nedokážu pochopit jeho chutě :-) Praktikuje to už několik měsíců, i když po másle je divoký od svých čtyř měsíců.
    Jí už olivy? Na ty jsem si zvykla až tak ve dvaceti :)
    U nás je máslo taky populární, naštěstí v lednici ještě nebylo objeveno, protože ve výšce očí jsou ostraváčky a podobné :) Ale když je na lince kostka, tak po ní maluch jede jak slepice po flusu.
    Já si na olivy zvykle teprv ve třiceti :-D Chachar v půl roce....na návštěvě (nebo když návštěva přijde), tak vyžere ihned celou misku....
    Bude to jednou velký chlap :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.