Lampárna
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Vůbec nejsou špatné, ale když jsem to srovnala s Petiškou nebo Zamarovským, tak je to nepřesné a to mi vadilo. Ale taky jich mám pár doma :-)
Jinak snad jedinou "přednášku-hru", která byla zajímavá, jsme měli na gymplu o drogách a HIV, která byla naprosto perfektní. Byli jsme ve skupinkách a chodili jsme na jednotlivá stanoviště (např. hraní scének - šaráda - jako "lesbický pár" atd., nasazování kondomů na okurky a ještě "seřaďte od nejméně nebezpečné situace nakažení HIV po nejvíc nebezpečnou situaci atd.). Sice jsme to seřadili podle jejich "žebříčku" špatně, ale zdůvodnění jaké jsme si našli (koupat se v bazénu je velmi rizikové - co kdyby začal nemocný krvácet a bazén by byl malý a nemocný by úplně vykrvácel, protože by ho rozřízl nějaký vrah...) pobavilo ty lidi, co to měli na starost. I náš příběh o "blondýnce, která se nakazila" se líbila a v nasazování kondomů jsme byli nejrychlejší a nejpreciznější. Vyhráli jsme dort ve tvaru prsou (odhalených). Ihned jsme kus odřízli a vešli do třídy naší češtinářky (zrovna učila) s tím, že jsme jí přinesli bradavku :D.
Staré řecké báje a pověsti jsem četla (a stále mám doma), ale už nevím, kolik mi bylo.
Jako první scifi v životě jsem četla od GRRM Nightfliers, což jsem si půjčila ze školní knihovny pro druhý stupeň.Taktéž se mi to líbilo, ale docenit jsem to pochopitelně mohla až později. je tam dost sexuálních narážek, které jsem nechápala...
Překvapilo mě z Bible, že tam dávají Matouše. Já bych zvolila raději Lukáše, ten je takový mainstream. :-)
Ale dalo by se z toho seznamu vybrat. Dokonce tam mají i Hobita.
Měli by dávat i nějaký výběr pro lidi, co jim čtení nic neříká. Třeba něco krátkého a dobrodružného.
Jinak z toho seznamu jsem četla sotva polovičku (většinou jsem od daných autorů četla něco jiného - např. místo Mistr a Markétka jsem od Bulgakova četla Psí srdce atd.)