Lampárna
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Dreamer: Promiň
Ale fuj mi, sucitim s tebou, ale istota je istota. Aspon si nebudes trieskat v buducnosti hlavu o mur, ze si mala ist skor a nesla si, tak chod rovno zajtra.
Hildegarda: Já myslím, že po 2 letech mě ještě nějaký ten den váhání nerozhodí.
Gardien: To jsem přesně nechtěla slyšet :)
Ugla: Přesně tak! Lépe bych to ani sama neřekla :)
Už zase klauni?! :D
(V šesti letech jsme si stavěli bunkr z velkých dlaždic 40x40cm a já si jednu pustila hranou na palec - byla to ňamka - kus roztříštěného nehtu se střepy zatlačenými do masa a zbytek tam tak odstával....tak jsme se bála trhání, že jsem si ho vytrhla sama:-) a pak se mi někdy v patnácti přihodilo, že se mi nehet na malíčku taky rozštípnul na dvě půlky a furt rostl rozdělený...po půl roce mi ruply nervy a obě půlky jsem vytrhla - voilá - od té doby roste zase normální. A ani to moc nekrvácelo.)
A proto - vytrpěla sis s tím mnohonásobně víc než bolí samotné trhání. Takže tě nic tak strašného už nečeká :-)
Cokoliv ti udělaj u doktora nebude ani zdaleka tak hrozný jako co z toho můžeš mít takhle...
1) otvoris tel.zoznam (alebo google, seznam...)
2) najdes si meno svojho doktora
3) najdes svoj telefon
4) zavolas a objednas sa
5) akonahle si objednana, uz je prva cast za tebou a pojde to lahsie :)
Já si říkala, že když ten prst už dva roky přežil, tak už přežije všechno.