Lampárna

upraveno 31. října 2015 v Rozličný pokec
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)

Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)

Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!

Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D

1568101164

Komentáře

• upraveno 23. srpna 2012
    Jarwiks napsal(a):

Jarla a já překrucoval téma :) nez zase na 2 měsíce zmizím z netu...

V tom případě v pořádku :-) Jen jsem se chtěla ujistit, že nezaměňuješ bramborový salát s bramborovýma plackama :-D
    Mam solidny problem... mam priateľku... teda znamosť... mam ju prisť pozrieť do prace.. ceraz ten problem.. robi v sexshope...
    gardiene - tak k tomu přistupuj jako "prodavačka jako každá jiná " :-)) jí už to dozajista zevšednělo :-)
    No ak si stale mate co povedat, nevidim problem :)
    Jarla napsal(a):

gardiene - tak k tomu přistupuj jako "prodavačka jako každá jiná " :-)) jí už to dozajista zevšednělo :-)

Jase ani tak nebojim ji jak nějakeho nahodniho zakaznika.. při mem vzhledu.. du se nasnidat
    To jako, že by tě mohl chtít sbalit ? :-)
    Jinak si jich nevšímej, přece tam nejdeš na čumendu, ale za kamarádkou. Kdybys šel za ní do mototechny, tak tě taky nebudou zákazníci zajímat :-)
    Gardien napsal(a):

Mam solidny problem... mam priateľku... teda znamosť... mam ju prisť pozrieť do prace.. ceraz ten problem.. robi v sexshope...

anekdota?
    sarven napsal(a):

Gardien napsal(a):

anekdota?
    Na anštaina... nie kiež by
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 23. srpna 2012
    Čet jsem vyjádření nějaký prodavačky v sexshopu, že nikde nezažila tak zdvořilý muže jako právě tam, jsou tací rozpačití...
    Je v tom sexshopu náprask? S kámoškou v optice jsem si hezky pokecala, ale jinak by mě zákazníci rušili. :-)

I když takový zákazník:
    Ráda bych se s Vámi podělila o svůj zážitek z návštěvy zákazníků v našem obchodě.
    Věřte mi, ale měla jsem co dělat abych si udržela alespoň trochu vážnou tvář a neskončila v záchvatu smíchu pod pultem.
    Jednoho dne vešel do obchodu manželský pár ve středních letech.
    Již jejich příchod byl provázen větou ve stylu vesnické hanáčtiny "Tož už jsme v obchodě na bordél!! ".
    Slušně jsem je oslovila a zeptala se, co mohu nabídnout.
    MUŽ: "Tož moja žena chce nějakýho žužlóňa do baráku... Ja už pré stojím za hóvno".
    Po chvíli jsem pochopila co vlastně požadoval, žužlóň je vibrátor.
    Začala jsem paní vibrátory nabízet a pán se zatím rozhlížel po obchodě.
    Každou chvíli jsem slyšela jak z různých míst obchodu něco vykřikuje a všemu se diví.
    Po chvíli na mě zavolal, ukázal na biče a řekl: " ... tož to sem nevěděl že tu máte aj zverimex, já si teda vezmu to udidlo s koulí - pro kozla – ludra fort mňa kůše a ten široké obojek na hafana, máme salašnika a to ho snad u bódy udrží."
    Asi jsem v první chvíli nevypadala moc duchapřítomně, ale pak jsem zákazníkovi taktně vysvětlila že jsou to věci pro lidi a používají se na praktiky sexualni magie.
    Pán zalapal po dechu a prohlásil: "Tož do prdele, co su magor?"
    Vrátila jsem se k jeho paní a vybíraly dál. Pak se po prodejně ozval hrozný smích a pán klečel na zemi v křečích smíchu.
    " Maruno podivé, oni tady majó aji uměló pičó."
    Manželka Maruna, která se mnou mluvila běžnou češtinou bez dialektu se již asi naštvala a zařvala na něj. "Te hanáko namrzlé, když ja možu mit umělého vtáka, proč ty bys nemohl mít uměló pičó? Víš co, poď rači dom, ty umíš dělat akorát vostudu a chlastat pivo."
    Chytla manžela za ruku, mě se za něj omluvila a bez nákupu rychle opustila obchod.
    Mohu upřímně říct, ze v prvních pár minutách jsem byla v naprostém šoku, jelikož jsem netušila, ze v dnešní multimediální době se mohu setkat s lidmi, kteří se diví i nad latexovým oblečením, nebo na anální kolík zareagují slovy:
    "to si dám do prdele, abych se u teho neposrál? Maruno to si kópim, až začnu na jaře chodit do pola!!!"
    Celou dobu jejich návštěvy jsem sama zápasila se smíchem, bohužel jsem na všechny jeho hlášky zapomněla, ale bylo jich dost. Manželka vždy jen pozvedla oči do vrchu a omlouvala se mi. Stejně dlouho nezapomenu na to zajímavé pojmenování vibrátoru - žužloň.
    upraveno 23. srpna 2012
    :))))
    flanker.27 napsal(a):

Čet jsem vyjádření nějaký prodavačky v sexshopu, že nikde nezažila tak zdvořilý muže jako právě tam, jsou tací rozpačití...

No myslim že takto rozpačity a ľahko vyklepany som nebol... ale inak zakaznikov maliŠko a väčinou z inych miest... našŤastie... ale stretol som tam suseda :D
    upraveno 23. srpna 2012
    Tak mu prostě řekneš, že tam jsi za holkou, co je na tom :)
    Odteď na sebe můžete se súsedem spiklenecky mrkat. On to roznášet nebude, protože bys o něm stejně tak mohl roznášet, že to ví jen proto, že tam byl taky a narozdíl od tebe jako zákazník :-D
    Nooo tak ako.. nakoniec som si niečo zobral ako zakaznik.... Ale len drobnosŤ... Ale ako sa nebojim že by to roznaŠal len mi to prišlo vtipne :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 24. srpna 2012
    Máme tak drahou vodu, že by člověk čekal, že z kohoutku poteče pivo a teď toto
    Och ano, miluji své rodné městečko.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 24. srpna 2012
    Ty exekuce u nás jsou fakt ujetý :-)
  • upraveno 24. srpna 2012
    Monte: Jestli to bude jak v Praze, kde nějaká pizda jen zapomněla odeslat peníze, vyřeší se to. Taky jsem si kdysi myslela, že exekuce na město se dát nedá. Jen na jednotlivé subjekty.
  • upraveno 27. srpna 2012
    Nesnáším to shánění zďorbů a nesmyslů do školy na začátku roku.....tisíc věcí, z čehož použijou polovic, ale ty nejzbytečnější jsou nejdražší :(
    Montezuma3. A to stále Hradec vychází v různých žebříčcích jako ideální město pro život :-)
    Hradec možná, ale v tom článku je Dvůr ;)
    Hradec možná, ale v tom článku je Dvůr ;)
    :-) Tak tím se to celé vysvětluje, v Hradci by se to nestalo...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 27. srpna 2012
    Tyna: Jako Hradečák si tím nejsem tak jistá :D
    Ne, vHK máme spustu jiných případů
    zrovna teď nám to předělávali trubky
    postup
    vykopat díru vyměnit jedny trubky zahrabat
    druhý den znovu vyhrabat
    celkem to zvládli 3x
    upraveno 27. srpna 2012
    Thanatos: Si to kucí nacvičovali ;)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 27. srpna 2012
    Před chvílí na mě vyskočil virus a ze**al mi skoro celý systém a data. Už jsem chytal paniku a zoufalství mě málem donutilo skočit z okna. Ale pak ke mne sestoupil bůh jménem Lenovo Rescue System a já byl zachráněn. Uff!!
    Jsem teď v takové euforii, že bych bez váhání poslal Lenovu nějaký sponzorský dar. :D
    upraveno 27. srpna 2012
    Já si už druhý rok snažím znovu vypěstovat slezlý nehet (Ukopla jsem si palec tak, že mi nehet změkl a pod ním mi prst hnisal. Na což jsem přišla asi po půl roce, když mi bylo divný, že mě palec stále bolí a začla jsem do nehtu dloubat.). Nehet mi roste mrtvý, což znamená bílý, odchlipuje se a nedrží u prstu a navíc mi na fesťáku pod něj nateklo bláto a nešlo všechno pryč, takže mě palec zas bolí. Před týdnem už mi vyrostl asi milimetr a půl živého nehtu a já (= kráva blbá) si ho zas ukopla o židli tak, že je mrtvý až do lůžka. No a teď si nadávám a přemýšlím o mámině radě, ať jdu na kožní, aby mi ho urvali a pořádně vyčistili. Jenže já se bojím, že to bude bolet a navíc jediná věc ve filmech, kterou nesnáším je trhání nehtů a řezání prstů... Život je peklo :)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 27. srpna 2012
    Neboj, nebude to bolet....
    Jenže já se bojím, že to bude bolet a navíc jediná věc ve filmech, kterou nesnáším je trhání nehtů a řezání prstů... Život je peklo :)
    Hádám, že ti daj lokální anestezii...
    Krisa: Tak dík za pěknou hororovou historku na dobrou noc, už mě bolí oba palce na nohou :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.