Lampárna
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Kdysi to bylo snadné - šla jsi hned rovnou na chíru a sedla v čekárně - teď je kvůli tomu rotyka, aby se zbytečně nezdržovalo u odborníka, tak se logicky nejdřív zdržuje u obvoďáka a pak u odborníka :-p
Tyna: Ja sa k vsetkym doktorom objednavam, aj "obvodakovi". Ked mam rocne dieta, ktore kojim, tak sa mi nechce cakat s babkami, kym konecne pridem na rad a presvihnem jej obednajsi spanok. Radsej si platim sukromne centrum- vsetci doktori na jednom mieste len na objednavky.
Objednává se na čas tam, kde člověk platí na dřevo. Ale myslím, že bychom měli být za naše zdravotnictví vděční...
Ano, u nás objednat nelze, ale lze se normálně domluvit se sestrou, kdy je nejmíň lidí.
Ráno je samosebou nejvíce - přišli na krev a zůstávají pro léky a tak....většina chce být před desátou doma, aby mohli začít vařit. Pracující jdou samosebou taky na ráno, aby pak mohli do práce a nebo naopak jdou na odpoledne až z práce dojdou (aby měli aspoň dopoledne odpracované a nemuseli moc nahrazovat. Takže logicky většinou je fraj kolem jedenácté :-)
Jste tu vzpomínali KráloveKriso Hradecké trubky...trochu mi to připomnělo tohle :-))
Když jsem měla poprvé na sobě nové turistické boty, tak mi pak začaly zarůstat nehty na palcích. (prsty sjížděly pořád do špičky a nehtům se to nelíbilo) Vytrhávat si je nepůjdu a stejně to prý nepomůže navždy. Takže díky radě na internetu zarůstají stále, ale nebolí a nezhoršuje se to. :-)
Dědu ohromně bolelo koleno (přesné problémy nevím) každopádně doktor mu poradil, že když ten kloub nechá srůst, tak ho to přestane bolet. tak dostal na měsíc sádru a opravdu se zadařilo - kolenní kloub srostl, takže už nejde ohnout. Ovšem bolet nepřestal....největší výhodu děda spatřuje v tom, že se nemůže zavřít na hajzlíku a protože dveře od wc kolidují s dveřmi od bytu, tak každý příchozí mu po té nebohé noze křápne, když otevře dveře (a přitom přirazí logicky ty od wc.....).
Takže děda vzkazuje, že kdyby vám někdy doktor radil takovou cypovinu, tak ho nakopejte tou bolavou nohou do prdele :-D
Odmítám už kupovat roli tapety jen proto, abych to obalila. Loni mi ta kráva učitelka napsala ať si pořídím zatavovačku na igelit a že mohu vyrobit z velkých obalů odpovídající. Tak jsem ji poslala do kelu naprudko, že si ty obaly může vyrábět sama, s tím, že já jsem knihy obalila do balícího papíru, potuplovala rohy, kraje hřbety a až se roztrhají, tak mi je to stoprocentně jedno a další dělat nebudu. Zklapla a dcera měla prostě knihy bez obalů. Mám také tuchy, že letos se ani nebudu namáhat a že neobalenýma rovnou začneme, protože mne chytá běsnítko!!!!
Nevidím jediný důvod, aby učebnice a sešity nebyly ve dvou velikostech, aby se na ně vlezly obaly velké nebo malé, které jsou běžně dostupné!!!!!!!!!!!!!!!!
Od sedmé třídy jsem si přestala kupovat knížky, které "zaručeně budeme ten rok potřebovat" i když jsem věděla, že se do nich podíváme 2x (např. knížky do fyziky a chemie). Navíc nesmyslné požadavky učitelů "sešit na úkoly, sešit do školy, sešit na tohle a na tohle" mi přišly taky velmi brzy zbytečné. Prostě jsem měla do každého předmětu jeden. Ano, byly komentáře, ale vždycky jsem na podobné kecy odpověděla, že kdybych měla všechny sešity do všech předmětů i všechny knížky, rýsovátka atd., tak se nedoplatím a ještě budu tahat do školy zbytečně těžkou kabelu.