Lampárna
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jarla: myslíš vánoční (prostě ty jednohubkové) nebo i koláče atd.? :D
1. vanilkové rohlíčky
2. medvědí packy
3. kominíčky
4. vosí hnízda
:-D takhle by to bylo srozumitelnější :-D
Jarla: Z Vánočních mám nejraději vosí hnízda a kapučínové košíčky. Nejzábavnější jsou však medové trubičky, které se motají horké na vařečku, takže u nich všichni kvílí, jak je pálí pacičky :D. Z nevánočního mám nejraději mokrý čokoládový dort z parního hrnce, domácí medovník a dort s pudinkem a ovocem (obyčejný piškot + pudinkové krém + jakékoli ovoce - živé i kompotované).
Z nevánočních: tiramisu, lávový dortík a cheesecake.
Jen pište dál a vzpomínejte, jaké mlsnoty vás na Vánoce čekají :-)
Ale i tak to moc nemusím, mám ráda lehčí cukroví, co se rozplývá na jazyku. A vyšlehanýma bílkama s cukrem bych se mohla utlouct :D.
Nemám ráda krémy, které jsou z tuku, byť by to bylo máslo, jen umíchané s cukrem a kakaem nebo kávou. Tyhle krémy vždycky anuluju a vyrobím nějaký z osvědčených lahodných :-) Ještě doma, kdyxž jsme pekly s mámou, tak jsme eliminovala cukrové, které zůstává a stanovila jen ty, po kterých se zapráší :-) Takže dělám málo druhů, ale v mnoha kilech :-)
Ale ty ořechy mám úplně nejradší, to se nemusí kousat, páč se to doslova rozplyne, jak je to jemný a křehký. A dobrý :)
Jo a techničtí typové - co doporučujete Vlčačce jako jednoduchý prográmek na čtení PDB formátů ? Dostupné a free? No tak, poraďte :-)
Při převazu mi Zdeněk říkal, že to vypadá pěkně - asi dlouho nic moc pěknýho neviděl, protože krvavej prst bez nehtu je prostě hnusnej! :D
Kriso - hmmmm :-) Pokud tím nechce říct, že to je první pěkná věc na tobě, tak dobré :-)) Promiň, to samo - kaju se:(
Ale chceš říct, že se to teda hojí a i když to není příjemné, tak vyloženě netrpíš v agónii?
alternativy:
- DocReader taky není špatný.
- FBReader tam jde si dělat knihovny a víc si vyhrát s upsořádáním.