Lampárna
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Raz mi vyzvanalo stale to iste cislo, isla som za operatorom, ci s tym nieco dokaze urobit a odpoved znela, ze kedze cislo je utajene, nemozu podniknut nic, pokial nepodam trestne oznamenie. Ale to bolo tak pred 5timi rokmi.
Doufám, že to stihneš, Georgi. :-)
Branislav: Na aragorne by si mi mohol odpisať
Uz asi polroka ma druhy sused kohuta, ktory sa nesprava prave podla zauzivanych pravideil. Kikirika od druhej rana kazdu polhodinu a susedia najma s malymi detmi su z toho na nervy. Keby aspon kikirikal, ale on chrci ako v smrtelnej agonii. My nastastie mame spalnu otocenu opacnym smerom, ale ostatni susedia chodia ako zombie.
Rokovania sa zacali uz davno, ale dnes dospeli k nejakemu vysledku. Vynatok z mailu:
"Na zaklade vcerajsieho rozhovoru s majitelom kohuta (synom stareho pana) je situacia naslednovna:
- kohuta nevie utisit
- kohuta chce mat, nakolko zacina chov sliepok/kuriat
- je ochotny sa ho vzdat za uhradu cca 80-100 eur raz za cca 1 - 2 roky kedy je potrebna obnova sliepok"
:DDDD
Ale moje návrhy jsou: 1) Slibte tom, kdo přinese kohoutí hlavu, titul lorda a panství, b) najměte muže bez tváře :-)
a to som este nespomenula, aky tam je smrad, ked je nahodou bezvetrie...kto nezazil kozy, nepochopi :)
Náš soused se každý den před šestou ranní snaží nastartovat formana, někdy se to povede na popáté, někdy na podvacáté, ale vždycky mě to vzbudí (rozváží noviny, takže je to i v sobotu).