Lampárna
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ten deviantART je strašnej! Včera večer jsem se tam konečně zaregistroval a šel spát. Ráno vstanu zapnu noťas a vlezu na deviantART. Mno a jsem tam. Od rána až do teď. A ještě jsem se od toho ani jednou neodlepil. No tak dobře kecám, dvakrát jsem byl na záchodě a najíst se. Ale pak jsem se hned zase rychle přisál zpět k monitoru.
Takové do nebe volající mrhání časem! Mohl jsem dělat spoustu užitečných věcí a místo toho se tu hrabu v obrázcích, přidávám odběry a rozdávám hvězdičky :D
Mně kupříkladu na obhajobu diplomové práce oponent nedorazil, neb na ni jaksi zapomněl. On tam teda formálně vzato být nemusí, stačí, když dodá včas posudek..
Ale práci jsem odevzdal včas navzdory tomu, že Eliška byla v nemocnici a byl jsem dost na dně a ještě k tomu chodil do práce... :)
No každopádně zlom vaz!