Lampárna

upraveno 31. října 2015 v Rozličný pokec
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)

Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)

Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!

Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D

1181921232464

Komentáře

• upraveno 2. října 2012
    Krisa napsal(a):

..nebo když se mi strašně nechce vstát z postele, protože stůl s počítačem je ták strašně daleko)

Vskutku nadlidský úkol. Bohužel na to existuje off-line aplikace zvaná "Tahání zmožených sportovců z postele", aby prý člověk neprospal celou neděli. Nikdy jsem úplně nepochopil, čemu by to mělo vadit..
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 2. října 2012
    Ugla napsal(a):

Vskutku nadlidský úkol. Bohužel na to existuje off-line aplikace zvaná "Tahání zmožených sportovců z postele", aby prý člověk neprospal celou neděli. Nikdy jsem úplně nepochopil, čemu by to mělo vadit..

Jej, takových off-line aplikací mám hned několik - jedna domácí čtyřnohá, která mne tahá z postele, když si chce hrát; jedna čtyřnohá obzahradní, která kvičí, když ji nechají samotnou venku; spousta opeřených, které vřískají na stromech (už začíná být zima, takže už tolik nevřískají) a občas i dvounohé, zvonící a nosící poštu :)
    upraveno 2. října 2012
    Druhá závěrečná práce na UHK a druhá změna oponenta. Mě snad nikdo nechce, začínám si to brát osobně :). No alespoň jsem si toho všimla tentokrát brzo a ne až při kopírování úvodního listu do hotové práce (změnila se mi oponentka na nejpuntičkářštější docentku, která má ke všemu zkratku JEDI - hodnotila mi i překlep na straně 32). Grrr!
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 2. října 2012
    No ty vogo! Si musím postěžovat.
    Ten deviantART je strašnej! Včera večer jsem se tam konečně zaregistroval a šel spát. Ráno vstanu zapnu noťas a vlezu na deviantART. Mno a jsem tam. Od rána až do teď. A ještě jsem se od toho ani jednou neodlepil. No tak dobře kecám, dvakrát jsem byl na záchodě a najíst se. Ale pak jsem se hned zase rychle přisál zpět k monitoru.
    Takové do nebe volající mrhání časem! Mohl jsem dělat spoustu užitečných věcí a místo toho se tu hrabu v obrázcích, přidávám odběry a rozdávám hvězdičky :D
  • upraveno 3. října 2012
    Když Tě to baví... Já si ani nevšimla, že jdou nějaké hvězdičky rozdávat- bohatě mi stačí, že jsem se zbavila neustálého násilí/nahota/... aneb nejsi registrovaná, neuvidíš nic. ;)
  • upraveno 3. října 2012
    Nám dneska asi přistál v protější zahradě u mateřský školky novej kocour, protože ten náš podvyživenec ráno v půl čtvrtý začal venku tak vřískat, že mne to vzbudilo. Tak se máma oblíkla a šla našeho mazlíčka kocourka chudinku vyzvednout. No ohlížel se docela ostražitě, protivník je asi trochu démon z pekla. :-D
  • upraveno 3. října 2012
    Krisa napsal(a):

Druhá závěrečná práce na UHK a druhá změna oponenta. Mě snad nikdo nechce, začínám si to brát osobně :). No alespoň jsem si toho všimla tentokrát brzo a ne až při kopírování úvodního listu do hotové práce (změnila se mi oponentka na nejpuntičkářštější docentku, která má ke všemu zkratku JEDI - hodnotila mi i překlep na straně 32). Grrr!

Já myslela, že ta slova jsou tady zapovězena:-))) Mně před pár dny napsal můj vedoucí práce, že přerušuje studium a nepovede mi to. Musíš to brát tak, že všechno zlé je k něčemu dobré - alespoň tě to donutí, mít to teď absolutně dokonalé a budeš mít áčko;-)
    upraveno 3. října 2012
    Michelle: Však já schválně použila slovo "závěrečná práce" a ne to zakázané :D No, s tím vedoucím to máš teda daleko horší, to ti nezávidím :(. A áčko mít nebudu, protože my jedeme stále trapně na čísla.
  • upraveno 3. října 2012
    Krisa: Aha, tak to bude jednička;-) Já to vyřešila hned ten den, co mi to napsal. mám nového a lepšího vedoucího:-)
    upraveno 3. října 2012
    Michelle napsal(a):

Já to vyřešila hned ten den, co mi to napsal. mám nového a lepšího vedoucího:-)

V tom případě jde všechno lépe a radostněji :)
  • upraveno 3. října 2012
    Krisa: Uvidíme, snad jo, zatím mám pouze vymyšlené téma a osnovu:-D Času dost:-) A kdy to budeš odevzdávat a obhajovat? Už teď v zimě nebo až na jaro?
    upraveno 3. října 2012
    Michelle napsal(a):

Krisa: Uvidíme, snad jo, zatím mám pouze vymyšlené téma a osnovu:-D Času dost:-) A kdy to budeš odevzdávat a obhajovat? Už teď v zimě nebo až na jaro?

Já začla druhák a myslím, že na "normální" květnový termín státnic odevzdáváme začátkem března (takže zatím dělám, jako že to je až příští rok) :). Ty jdeš už teď v zimě?
  • upraveno 3. října 2012
    Už mám taky téma na bakalářku... ne, že by mě těšilo :D. (a ne, ještě nic nedělám :D)
  • upraveno 3. října 2012
    Dámy klid, vemte si příklad ze mě: V půlce šetáku se zjistilo, že nemám ani vedoucího, ani zadání (přitom jsem na té práci už pár let "dělala"). Šéf katedry se nade mnou smiloval a vzal si mě pod křídla pod podmínkou, že budu chodit každý měsíc konzultovat (je dobré znát největší lemply na ústavu :). Když jsem za měsíc přišla, tak se podivil, co tam dělám a pro jistotu na půl roku zmizel do Francie. Týden po termínu jsem zjistila, že jsem měla práci odevzdat, tak jsem dohodla odevzdání o pár dnů později, dny navíc strávila v hospodě a pak s jazykem na vestě odevzdávala (nikdy jsem to neotevřela, abych nenašla chybu hned na titulce :).
    upraveno 3. října 2012
    brbr: Tak to máš štěstí, u nás by se se mnou nikdo nebavil a rovnou bych šla na pozdější termín :(
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 3. října 2012
    Co vy lidi děláte s časem... :)
  • upraveno 3. října 2012
    Krisa napsal(a):

Jestli to nebude tím, že si vybíráš témata evokující otázky, na které nikdo nezná odpovedi.. To je pak pro oponenta velmi frustrující, má-li se tvářit, že je mu vše jasné :-) A za onu Jedubabu buď ráda, aspoň potrénuješ formální stránku věci.

Mně kupříkladu na obhajobu diplomové práce oponent nedorazil, neb na ni jaksi zapomněl. On tam teda formálně vzato být nemusí, stačí, když dodá včas posudek..
    upraveno 3. října 2012
    Ugla: No já právě měla za oponentku docentku medicíny...a v mé práci žádné medicínské hledisko nemá být, takže jsem se tomu dost divila. Já za u obhajoby bakalářek neměla ani jednou přítomného vedoucího, takže zlatá absence oponenta :D
  • upraveno 3. října 2012
    @Krisa: Vedoucí je tam hlavně od toho, aby tě bránil, kdyby si na tebe moc dovolovali a neporadila sis náhodou sama. Zřejmě usoudili, že jsou nad počet a šli si za svými záležitostmi..
    upraveno 3. října 2012
    Ugla napsal(a):

@Krisa: Vedoucí je tam hlavně od toho, aby tě bránil, kdyby si na tebe moc dovolovali a neporadila sis náhodou sama. Zřejmě usoudili, že jsou nad počet a šli si za svými záležitostmi..

I tak se to dá interpretovat :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 3. října 2012
    Já kvůli určitým rodinným problémům nestihl včas zadání diplomky. Ale člověk, u kterýho jsem ji pak dělal, vodil do přednášek retrívra, kterýho cvičil jako slepeckýho. A ten si mě oblíbil coby spolehlivého dodavatele salámu od svačiny, tak mě vzal dodatečně.

Ale práci jsem odevzdal včas navzdory tomu, že Eliška byla v nemocnici a byl jsem dost na dně a ještě k tomu chodil do práce... :)
  • upraveno 3. října 2012
    no ja som krizovu cast tvorenia diplomky prelezala v nemocnici s kocovinou, takze som dopisovala este rano pred odovzdavkou...skoro ako poviedky do fanfic :)
  • upraveno 3. října 2012
    Krisa napsal(a):

Michelle napsal(a):

Já začla druhák a myslím, že na "normální" květnový termín státnic odevzdáváme začátkem března (takže zatím dělám, jako že to je až příští rok) :). Ty jdeš už teď v zimě?
    Kdepak:-) Já potřebuju na všechno spooooustu času - téma vymýšlím už od prváku, teď jsem ho půl roku ladila a mám tak zhruba dalšího půl roku na napsání:-))) A to jsem původně chtěla začít psát už v létě:-D
    upraveno 3. října 2012
    Michelle napsal(a):

A to jsem původně chtěla začít psát už v létě:-D

To si vždycky říkám taky :)
  • upraveno 3. října 2012
    Krisa: Já bych i začala, ale ten původní vedoucí byl naprd, teď už fakt začnu (do Vánoc určitě:-D):-)
    upraveno 3. října 2012
    Michelle napsal(a):

Krisa: Já bych i začala, ale ten původní vedoucí byl naprd, teď už fakt začnu (do Vánoc určitě:-D):-)

Je mi to naprosto jasný ;)
  • upraveno 3. října 2012
    Krisa napsal(a):

Michelle napsal(a):

Je mi to naprosto jasný ;)
    A ty jsi v jaké fázi?:-) Už píšeš? Jestli mi odpovíš, že máš už půlku hotovou, tak mě uvrhneš do těžké deprese...:-D
    upraveno 3. října 2012
    Michelle napsal(a):

A ty jsi v jaké fázi?:-) Už píšeš? Jestli mi odpovíš, že máš už půlku hotovou, tak mě uvrhneš do těžké deprese...:-D

Jsem ve fází přesvědčení, že 8.3. je až příští rok, takže času dost = nic nedělám a dělat ani zatím nehodlám (to mi vydrží tak do listopadu, kdy začnu trochu stresovat, že všichni už něco dělaj a že tentokrát to nebude 30, ale rovnou 50 stránek, že není žádná literatura a že nejsem schopná udělat výzkum apod.). Takže 21.12. je jediné východisko!!! (Fakt s tím počítám, jestli to totiž nevyjde, tak Krisa bude pěkně v hajzlu)
  • upraveno 3. října 2012
    Krisa: To si piš, že nevyjde:-) Chceš mi jako říct, že bych to začala psát zbytečně???:-o Stejně jako těch 5 seminárek, které by mi potom ani nikdo neohodnotil????:-) No to teda ne, žádný konec světa 21.12.2012 nebude , takže s tím přestaň počítat;-)
  • upraveno 3. října 2012
    Krisa napsal(a):

brbr: Tak to máš štěstí, u nás by se se mnou nikdo nebavil a rovnou bych šla na pozdější termín :(

Výhoda malých oborů=rodinného prostředí. Ale už prý to není co bývalo.....
    No každopádně zlom vaz!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.