Lampárna

upraveno 31. října 2015 v Rozličný pokec
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)

Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)

Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!

Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D

1282931333464

Komentáře

• To je pravda :D Ale nevím, proč znamená zrovna džíny teda :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 14. dubna 2013
    Anvil napsal(a):

rifle by taky mohl být název odvozený z angličtiny :D

Pripomenulo mi to toto:
    image
    :D

V pôvodnej američtine slovo Riff bolo namiesto slova Cliff a teda išlo o útes = niečo nerovnomerné, plní okrás a vreciek a špendlíkov a podobných vecí. Lenže pôvodné rifle vymyslel židovský obchodník hovoriaci pôvodnou starohebrejčinou, v ktorej sa nohavice povedali Ell. Takto vznikol názov Riffell, ktorý odvodzujeme ako Rifle :D
  • Na rifle mi nešahejte, džíny jsou ZLO! :onfire:
  • http://nafilmu.cz/2013/04/tv-nova-poharek-trpelivosti-pretekl/ určitě už se to tu muselo nekdy v minulosti rozebírat ale zanadavat si proste musim ... konečně někdo napsal jak to je
    Dreamer napsal(a):

Na rifle mi nešahejte, džíny jsou ZLO! :onfire:

Veď mi tu práve disktujeme o tom, že rifle je to pravé slovo, ktoré je z pôvodnej amerikánskej starohebrejčiny :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Problém je, že když čtu rifle, představím si spíš tohle:

image
  • @flanker.27 to je přeci puška, ale možná leží na riflích nebo alespoň na tom, co z nich zbylo :-k
    Aj mňa to napadalo, neviem prečo :-k Nevolá sa nejaká súčasť zbrani Rifle?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • Já to myslel jako slovní hříčku, kdo že to vzal vážně? =D :roll:
  • No já nevím :anxious: je jen málo věcí, které beru váže, diskuse o džínách/riflích k nim naneštěstí nepatří.
    Abyste neřekli, že jsem mimo téma:

image

Rifle je značka džínů (jako třeba Levisky). Džíny jsou obecnej název podle materiálu, ze kterýho jsou vyrobený.
    upraveno 14. dubna 2013
    Nevada napsal(a):
    Vďaka, zrejme som to kdesi začul v súvislosti so zbraňami a zakliesnilo sa to niekde v podvedomí.
    Anvil napsal(a):

Já to myslel jako slovní hříčku, kdo že to vzal vážně? =D :roll:

Ak narážaš na Nevadu, tentokrát to bolo mierené zrejme na mňa, pretože som si nevedel spomenúť, prečo sa mi Rifle mierne spojilo so zbraňami - takže to nevzala vážne a nevysvetľovala, čo sú to rifle, ale konkrétne dávala odkaz na tému zbraní :) . Síce stále neviem odkiaľ to mám, ale aspoň viem, čo to asi je.
  • Dneska jsem se odhodlala a byla jsem po dlouhé době nakupovat jarní sukni. Prolezla jsem těch kšeftů asi milión a nikde prostě žádnou normální sukni neměli, někde pro jistotu žádnou neměli. Vždyť je jaro, na ulici potkáváte ženský v pěkných sukních úplně běžně, ale že by to těm milým obšůdkům došlo? To asi ne. Vždyť je to pořád to stejný dokola, ty jejich nový kolekce, tak proč jednou nemůžou zařadit třeba sukně? :onfire:
    A abych domů nepřišla s prázdnou, zanořila jsem se ještě do Teska a původně jsem šla pro cédéčka (omlouváme se, toto zboží je nedostupné od 15.1.), ale pak jsem mezi hromadou lesklých letních bot uviděla jedny takový fakt hodně pěkný střevíčky (ty taky aby člověk pohledal, já nesnáším baleríny a co má potom člověk nosit k sukni, když se mu od podpatků dělají puchýře, který zase nemůže mít do baletu?) a když jsem se už smířila s tím, že budu o pět stovek chudší, tak jsem zjistila, že mají nějaký blbý číslování a já se svou nohou 38/39 se prostě do 39 nenarvu a 40 neměli. :onfire:
    A potom si ta přemoudřelá ženská z této fakt výborné stránky stěžuje, že se všichni oblíkají nudně nezajímavě. Kde ale ty "zajímavý hadry" mám vzít, to už neporadí. :onfire:

Naštěstí mě doma zachránila mamka - byla dneska v sekáči a prý tam viděla takovou pěknou kytkovanou sukni, tak kdyby se mi náhodou líbila, tak mi ji za 50 korun vzala. Já jsem měla chuť ji v tu chvíli štěstím rozmáčkout, jakou mi udělala radost. No a když jsem šla do baletu a trošku pršelo, nějaký milý pán na zastávce mě schoval pod svůj obří deštník. Asi na něho zapůsobila nová sukně :-) Milý pán ovšem nic nemění na tom, že nesnáším obchody s oblečením ještě víc, než předtím :onfire:
    Lady Sansa:
    =D Úbohé deti v Kráľovom prístavisku hladujú a teba zaujíma nejaká sukňa? Margaery by ti teda dala príučku.
  • Branislav_Gepeto napsal(a):

Lady Sansa:
    =D Úbohé deti v Kráľovom prístavisku hladujú a teba zaujíma nejaká sukňa? Margaery by ti teda dala príučku.

Dokud nejsou děti ani Královo přístaviště na dohled, nedělala bych si s tím hlavu... :D
  • Ned Stark si s tím taky nedělal hlavu :D
  • tak mu ju preventívne oddělaly
    Mimochodom k rifle/džiny...
    Uprednostňujem nazov deninky
  • @Gardien deninky :D tak to mě fakt rozesmálo jako máloco
  • Uááááá!
    Nejdřív mi bratr oznámí, že Iron Man trojka už bude na začátku května (původně jsem žila v představě, že na konci března, později na KONCI května :anxious:), a pak zjistím, že u nás v kině NEBUDE ANI JEDNOU S TITULKY! :evil:
    Grrrrrr! Ještě, že zrovna Tony v dabingu docela jde... Ale jestli provedou to samé i s Thorem v listopadu, asi umřu. Na toho má bratr zvát mě a dabovaný Loki by byl má smrt. :other:
  • @MissUtahraptor Ber to tak, že to tam máte alespon s dabingem.
    U nás kino zrušili(kvůli digitalizaci) a je z toho aula,divadlo, atd
  • @M1on Tak já si zase říkám, že tak zle snad ještě není, aby rušili kino v okresním městě, kde jsou další tři větší města a hordy vesniček co by kamenem dohodil.
    Mně dabing Downeyho přijde otřesný.
  • @Nevada No, byla jsem traumatizována PODSTATNĚ horšími a oba Iron Many jsem viděla nejdřív v CZ, takže jsem si téměř jistá, že to rozdýchám. :D
    Jak jsem kdysi dřív byla zvyklá sledovat vše s dabingem, tak teď už bych na dabovaný film šla jen kdybych neměla jinou volbu a chtěla ten film opravdu hodně moc vidět. Což byl naposled tuším případ zrovna Thora :)
    To už raději jedu do kina do 60 km vzdáleného Brna, než jít na dabing 14 nebo 7 km od bydliště. Což by případ třeba Hobita. Toho bych s dabingem radši vynechala a počkala si na DVD.
  • A ja mám rád batmana :P
    Nevada napsal(a):

Jak jsem kdysi dřív byla zvyklá sledovat vše s dabingem, tak teď už bych na dabovaný film šla jen kdybych neměla jinou volbu a chtěla ten film opravdu hodně moc vidět. Což byl naposled tuším případ zrovna Thora :)
    To už raději jedu do kina do 60 km vzdáleného Brna, než jít na dabing 14 nebo 7 km od bydliště. Což by případ třeba Hobita. Toho bych s dabingem radši vynechala a počkala si na DVD.

Tu súhlasím, tiež som najskôr všetko len s dabingom, teraz preferujem skôr titulky.

BTW: U nás by toho Iron Mana 3, ak vôbec, dali asi až v roku 2038 =D Takže Miss, stále to máš lepšie...
  • upraveno 22. dubna 2013
    Kde su zase tie **** kluce!?!?

Neznasam, ked nieco neviem najst. Ci je to zalozka do knihy, nove tricko, faktura alebo pas. Hladam dovtedy, kym to nenajdem a som nervna az slak. Ale pri tom to vobec v danej chvili nepotrebujem.

Ale kluce od bytu ANO! Vcera vecer som vosla do bytu a rano uz kluce nie su :'-( :wall: :spike:
    @Hildegarda Aspoň víš, že budou někde uvnitř...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.