Lampárna

upraveno 31. října 2015 v Rozličný pokec
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)

Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)

Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!

Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D

1293032343564

Komentáře

• A pak je najdeš na místě, kam jsi se dívala desetkrát :-) Na svědomí to mají zlí domácí skřítci, kteří ty věci s oblibou přemísťují :-D
  • upraveno 22. dubna 2013
    @flanker.27 Alebo som ich nechala zastrcene zvonka a uz tam nie su :/
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Mrkni se do ledničky a nebo do špíže. To většinou funguje u mojí matky :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 22. dubna 2013
    Klíče jsou zlo!
    Loni na jaře jsem po zimě hledala klíč od šatny na loděnici a v úterý jsem ho našla na svazku bratrových klíčů - já byla tak v šoku, že jsem se na něj nedokázala ani zlobit :)
  • Mno, ma to jeden hacik. Dnes k nam prisla pani upratovat byt (ano, som neschopna matka) a rano som ich nevedela najst, tak som jej povedala, nech sa po nich obzrie. A ona prosim pekne je taka dokladna, ze mi este posklada spinave pradlo v kosi. A NIC nenasla :(. Neznasam vymenu zamkov :(
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Hildegarda Tato varianta mne sice též napadla, ale chtěl jsem tě povzbudit.

@Nevada V lednici už jsem je jednou nechal taky. Nejlepší je zrekonstruovat události jak šly po sobě. To jsem přišel hladovej domů, takže co jsem udělal - ano, rovnou do kuchyně a do lednice pro něco dobrýho. Nebo jsem se vrátil se psem a odložil vodítko. Chce to se rozpomenout co všechno člověk měl na sobě a dal na věšák (kabát, svetr), kam položil batoh, tašku, v případě dam kabelku, kde se zul, až se systematicky ke klíčům dopracuje.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já doporučuji ještě několikrát vyndat všechny věci z tašky a kapes, protože klíče se nikdy na první pokus vyndávání věcí nenajdou.
  • @flanker.27 Tak uz som pozerala aj do kontajnera a nic :(
    Rekonstrukcia cinov mi ide celkom dobre, ale tu akosi zlyhavam. Kluce som mala v bunde vo vrecku. V jednej ruke tasku s hrackami, spacimi plysovymi zvieratkami a plienkami, v druhej pecen chleba a Adel v predvoji. Odomkla som, zakricala na nu, ze najprv sa ideme vyzut, az potom postavime kolajnice, lebo uz bola v obyvacke a ked som ju vyzuvala v predsieni, logicky som uz v rukach kluce nemala. Ale predsien som prevratila hore nohami, pecen chleba neobsahuje ziadne diery a hracky som vysypala az kocky lietali a stale nic :(
    Pockam 3 dni a menine zamku.
  • Nejsou v botě?
  • @brbr Vsetky boty boli odvtedy min raz obute a nik z nas nema lokalnu anesteziu noh :(
  • To je svazek klíčů nebo jen jeden?
  • @Hildegarda A Adélky ses ptala? U nás obvykle ví o založených/ztracených věcech maluch (ne, že by je schoval, to sice někdy taky, ale v má přehled o výskytu věci na nesprávném místě).
  • Klíče jsou záludná věc :-k u nás už se taky párkrát měnily zámky, vybourávaly dveře a jednou se návštěva zasekla v záchodovém okénku.
  • @heavy_head Zvazok 4 klucov plus jeden cipovy
    @brbr Adel som povedala, ze mamicka stratila kluce, ci o nich nieco nevie, ale hladala so mnou a nic. A ju kluce vobec nezaujimaju. To skor vlaciky.
  • upraveno 22. dubna 2013
    @Dreamer Zorro Mstitel? =D
  • @Hildegarda To by bylo, abychom ty klíče dneska nenašli. ;-)
  • Hmm, kdybych byla klíčem, kam bych se schovala?
  • Vzpomeň si, kde jsi stála, když jsi je měla naposledy v ruce. To je klíčové.
  • Proveď rekonstrukci. :arrow:
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    heavy_head napsal(a):

Vzpomeň si, kde jsi stála, když jsi je měla naposledy v ruce. To je klíčové.

=D Provokuješ?
    @heavy_head Rekonstrukce byla navržena a provedena.

Přesto bych doporučil ještě jednou se postavit do dveří a vše si zopakovat.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Branislav_Gepeto napsal(a):

heavy_head napsal(a):

Vzpomeň si, kde jsi stála, když jsi je měla naposledy v ruce. To je klíčové.

=D Provokuješ?
    Překvapuje Tě to? :)
  • Snažím se pomoct ze všech sil. ;-)
  • Dakujem za vsetky tipy a priebezne vas budem informovat prostrednictvom rubriky VB patra...
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Occamova břitva říká jediné - zapomněla jsi klíče z druhé strany a v noci čekej návštěvu :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Thorar napsal(a):

Occamova břitva říká jediné - zapomněla jsi klíče z druhé strany a v noci čekej návštěvu :-)

On sa píše s dvojimi Cé? :D Ja som bol vždy v tom, že je to nejaký číňan Okama.
    Occamova, případně Ockhamova břitva.
  • burn.... klíčky...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.