Lampárna
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Loni na jaře jsem po zimě hledala klíč od šatny na loděnici a v úterý jsem ho našla na svazku bratrových klíčů - já byla tak v šoku, že jsem se na něj nedokázala ani zlobit :)
@Nevada V lednici už jsem je jednou nechal taky. Nejlepší je zrekonstruovat události jak šly po sobě. To jsem přišel hladovej domů, takže co jsem udělal - ano, rovnou do kuchyně a do lednice pro něco dobrýho. Nebo jsem se vrátil se psem a odložil vodítko. Chce to se rozpomenout co všechno člověk měl na sobě a dal na věšák (kabát, svetr), kam položil batoh, tašku, v případě dam kabelku, kde se zul, až se systematicky ke klíčům dopracuje.
Rekonstrukcia cinov mi ide celkom dobre, ale tu akosi zlyhavam. Kluce som mala v bunde vo vrecku. V jednej ruke tasku s hrackami, spacimi plysovymi zvieratkami a plienkami, v druhej pecen chleba a Adel v predvoji. Odomkla som, zakricala na nu, ze najprv sa ideme vyzut, az potom postavime kolajnice, lebo uz bola v obyvacke a ked som ju vyzuvala v predsieni, logicky som uz v rukach kluce nemala. Ale predsien som prevratila hore nohami, pecen chleba neobsahuje ziadne diery a hracky som vysypala az kocky lietali a stale nic :(
Pockam 3 dni a menine zamku.
@brbr Adel som povedala, ze mamicka stratila kluce, ci o nich nieco nevie, ale hladala so mnou a nic. A ju kluce vobec nezaujimaju. To skor vlaciky.
Přesto bych doporučil ještě jednou se postavit do dveří a vše si zopakovat.