Lampárna
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Tak, a je to vonku :). Uz sa mi lahsie dycha :)
=D
Přejdu na Databázi knih a co myslíte, že se stane?! Zasr*ná AXA přes veškeré psaní. A aby toho nebylo málo, tak tři dny dozadu mi tohle udělal při každém přechodu do jiné části. Zapla jsem- reklama, přihlásila jsem se- reklama, přešla jsem na profil knížky- reklama. A ještě trvá jako dobu, než se ten sajrajt zobrazí úplně a do té doby NEJDE vykřížkovat!!!
Ať si je strčej někam! Nebo ať rovnou řeknou, že nestojej o to, aby jim tam normální uživatelé chodili!!! :evil: :evil: :evil:
(žádné nastavování není třeba)
@paulcz Používám. Zkusím, jakmile se vrátím ke kvalitnějšímu připojení. :)
Takéto blbosti som vymýšľl na základke, keď som sa fakt nudil a pomaly zisťoval, ako skvelo čeština znie, keď dávate dve odveci veci spolu.
A milujem slovo Prkýnko.
To není slovenštinou, ale Gepetem. Docela se divím, že to pozoruješ až poslední dobou ;)
http://www.vmd-drogerie.cz/vmd-drog/eshop/32-1-ORIGINALNI-DARKY/3202-2-VTIPNA-TRICKA/5/35121-Nekupto-Smich-tricko-Chci-zpatky-na-svou-planetu-1-kus
"Chtěli tím naznačit, že seš tu jak mimozemšťan." zašeptal a umřel na přemíru blbosti v ovzduší.