Lampárna

upraveno 31. října 2015 v Rozličný pokec
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)

Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)

Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!

Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D

1323335373864

Komentáře

• upraveno 29. dubna 2013
    Nemozem si pomoct, ale vytaca ma, ak sa ku mne dostane svadobne oznamenie a tam gramaticka chyba ako Brno. Ja viem, je to blbost a hlavne, nech im to vydrzi a bla bla, ale proste mi to kole oci. Hlavne, ked nevesta planuje svadbu dva roky, budu ju mat na hrade a servitky az odniekial spoza oceanu.
    Tak, a je to vonku :). Uz sa mi lahsie dycha :)
  • paulczpaulcz zima se blíží
    Hildegarda napsal(a):

@M1on A ked napises nieco do fora, tak to napise 2x....hmmm, tazky pripad :-k ;-)

To těžký případ opravdu je, vzhledem k tomu, že by to němělo být možné :D
  • paulcz napsal(a):

Hildegarda napsal(a):

@M1on A ked napises nieco do fora, tak to napise 2x....hmmm, tazky pripad :-k ;-)

To těžký případ opravdu je, vzhledem k tomu, že by to němělo být možné :D
    Sám nevim, jak jsem to dokázal.
    =D
  • Nostalgia za starým fórkom.... Koľko to bol rekord? 7 krát?
  • Už mě ser*u s těma debilníma reklamama! Zapnu ČSFD, reklama jak kráva na pitomej McDonald's. Nedejbože, abych si zkusila kliknout na vyhledávání před úplným najetím stránky- reklama se rozmázne po celé obrazovce.
    Přejdu na Databázi knih a co myslíte, že se stane?! Zasr*ná AXA přes veškeré psaní. A aby toho nebylo málo, tak tři dny dozadu mi tohle udělal při každém přechodu do jiné části. Zapla jsem- reklama, přihlásila jsem se- reklama, přešla jsem na profil knížky- reklama. A ještě trvá jako dobu, než se ten sajrajt zobrazí úplně a do té doby NEJDE vykřížkovat!!!
    Ať si je strčej někam! Nebo ať rovnou řeknou, že nestojej o to, aby jim tam normální uživatelé chodili!!! :evil: :evil: :evil:
  • @MissUtahraptor Zapnem trailer na thiefa 4 na youtube, a chviľu premyšlam kto ma trollol s lego city
  • @Gardien Dám stáhnout prakticky cokoliv na uloz.to a na celý byt začnou vyřvávat buď barevné kuličky na nějaké překážkové dráze, nebo otřesně úchylné víly.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @MissUtahraptor Tak si nainstaluj/nastav "Adbloc" či jak se to jmenuje... (Já tomu nerozumím, ale někdo šikovnější ti jistě poradí).
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Firefox > Doplnky > Rozšírenia a skús, či tam AdBlock nemáš. Ja mám taký pocit som ho tam už mal ako prirodzenú súčasť Firefoxu. Tak ho zapni. Keď je zapnutý (ak je tam tlačidlo Zakázať, zrejme hej), tak prejdi na reklamu na stránke a vpravo hore daného elementu by mala byť maličká karta Blokovať... tak na to klikni a tam je myslím niečo ako Blokovať alebo Pridať filter alebo podobná možnosť.
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 30. dubna 2013
    Pokud používáš Google Chrome tak zde: https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom?utm_source=chrome-ntp-icon

(žádné nastavování není třeba)
  • stáhni si addon do prohlížeče AdBlock.
  • Díky všem za rady, byla jsem přesvědčená o tom, že jsem u sebe na kompu něco takového viděla, ovšem teď samozřejmě nikde nic není... :roll: =D
    @paulcz Používám. Zkusím, jakmile se vrátím ke kvalitnějšímu připojení. :)
  • Divim se, když edituju svůj příspěvek a pak si to rozmyslim tak najednou odešlu dva příspěvky.Malíček by záviděl, jak třít jeden příspěvek o sebe, že jsou zněj dva.
  • Keby sa to tak prenieslo na zlaté
    Dneska se proti mně spikli všichni cyklističtí bohové! Nejdřív mě málem sejmul náklaďák, protože přece stihne odbočit z protisměru doleva dřív, než tam dojedu. Potom mě málem srazilo auto, protože červená je na čtyřproudovce pouze informativní (byla jsem na přechodu). Následně mi při sjezdu z mostu vylítly z košíku plakáty, takže jsem seskakovala za jízdy z kola a honila je po všech čertech. Potom mi nedala bába v autě přednost. Pak stál nějakej degen na stezce i když měl vedle chodník jako kráva a neuhnul ani po zvonění. A to ani nemluvím o šíleném protivětru, až jsem se bála, že začnu couvat a o tom, že jsem měla moc výbornej nápad obléci si pouzdrovou sukni ke kolenům :wall:
  • Cyklističtí bohové? To jsou falešné modly, musíš uctívat jedině Pána světla, a když máš nějakou královskou krev (nebo jinou tělesnou tekutinu ala Melisandre) tak pro všechny ty co tě dnes ohrozili (řidiči, chodci) bude noc temná a plná hrůz :D
    @Blackfish Pána světla neuznávám, protože moje světýlka na kolo si půjčil bratr a někam je pečlivě uklidil...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Pána světla ať vezmou Jiní.
  • Oldschool radšej
    upraveno 2. května 2013
    A čo takto veriť v Ovocného měchýře? Ďábelský saček' spolu so svojím bratom Prastarým strouhátkem dlho bojovali o slobodu proti Dávnému klacku, našťastie, Ovocný měchýř spolu so Zářícím prkýnkem vyhrali v boji o Vlhnoviny.

Takéto blbosti som vymýšľl na základke, keď som sa fakt nudil a pomaly zisťoval, ako skvelo čeština znie, keď dávate dve odveci veci spolu.
    A milujem slovo Prkýnko.
    upraveno 2. května 2013
    Začínám mít pocit, že mám asi problém se Slovenštinou, protože v poslední době některým komentářům vůbec nerozumím...
    upraveno 2. května 2013
    Krisa napsal(a):

Začínám mít pocit, že mám asi problém se Slovenštinou, protože v poslední době některým komentářům vůbec nerozumím...

To nič, keď tu bola tá téma bohov, tak som trocha nadhodil ako čeština dobre znie v takýchto divných slovách a ako sa mi páči slovo Prkýnko. :anxious: Pardón.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Krisa
    To není slovenštinou, ale Gepetem. Docela se divím, že to pozoruješ až poslední dobou ;)
    @Nevada Záměrně jsem časový úsek nekonkretizovala =D
  • @Krisa @Nevada Tak to se připojuji, poslední dobou mám ze zdejších příspěvků lehce WTF pocit.
  • No ty... prkýnko. Tak to bych dlouho mlátil hlavou do zdi, kdyby mi to nebylo úplně jedno.
  • Nevada napsal(a):

@Krisa
    To není slovenštinou, ale Gepetem. Docela se divím, že to pozoruješ až poslední dobou ;)

Složíme se a koupíme Gepetovi tohle tričko
    http://www.vmd-drogerie.cz/vmd-drog/eshop/32-1-ORIGINALNI-DARKY/3202-2-VTIPNA-TRICKA/5/35121-Nekupto-Smich-tricko-Chci-zpatky-na-svou-planetu-1-kus
  • Musím říct, že dneska je opravdu perfektní počasí na cestování. Obzvlášť pokud musíte pěšky na kilometr vzdálenou zastávku upíchnutou uprostřed polí. Tímto bych také chtěla poděkovat řidičům kamionů. Jednak za to, že se dnes nemusím sprchovat a dále také za to, že mi pomohli objevit, jak skvěle může vypadat trenčkot v odstínech bahna a oleje, už žádná nudná béžová. Na jejich omluvu dodávám, že chápu, jak musí být těžké vůbec něco vidět v takové rychlosti a za hustého deště, natož pak louži o velikosti menšího rybníku nebo nebožáka čekajícího na autobus :evil:
    M1on napsal(a):

Nevada napsal(a):

@Krisa

Složíme se a koupíme Gepetovi tohle tričko
    http://www.vmd-drogerie.cz/vmd-drog/eshop/32-1-ORIGINALNI-DARKY/3202-2-VTIPNA-TRICKA/5/35121-Nekupto-Smich-tricko-Chci-zpatky-na-svou-planetu-1-kus
    Blbé je skôr to otázať, prečo by ma sem tí mimozemšťania vysadili... Asi som liezol na nervy aj im :)
  • *triple facepalm*
    "Chtěli tím naznačit, že seš tu jak mimozemšťan." zašeptal a umřel na přemíru blbosti v ovzduší.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.