Lampárna

upraveno 31. října 2015 v Rozličný pokec
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)

Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)

Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!

Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D

1333436383964

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Anvil napsal(a):

*triple facepalm*
    "Chtěli tím naznačit, že seš tu jak mimozemšťan." zašeptal a umřel na přemíru blbosti v ovzduší.

:-| Ja viem... Narážal som na titulku toho trička.
    No nič, asi som dneska až moc unavený na chápanie určitých súvislostí...
    Gardien napsal(a):
    To znelo skoro ako: "Je mi to líto..."
  • Branislav_Gepeto napsal(a):

Gardien napsal(a):
    To znelo skoro ako: "Je mi to líto..."

:twisted:
  • Teď nebo zítra, ale radši bych Teď stahuju 1,4GB a jednou se mi to neuložilo, po druhý vypadl internet, snad do třetice všeho dobrého.
    M1on napsal(a):

Teď nebo zítra, ale radši bych Teď stahuju 1,4GB a jednou se mi to neuložilo, po druhý vypadl internet, snad do třetice všeho dobrého.

Torrenty su v tomto ohlade spolahlive :) horsie ale je ked sa ti to stiahne a az po hodine cakania zistis, ze to nejde
  • Tak mi po několika měsících těžkého boje o přežití zemřel monitor. Praskla mu žárovka a nová už sehnat nelze. Teď jsem provizorně napojený na notebooku.
    Everett_Young napsal(a):

Tak mi po několika měsících těžkého boje o přežití zemřel monitor. Praskla mu žárovka a nová už sehnat nelze. Teď jsem provizorně napojený na notebooku.

Rovnako, iba nám asi vypálilo grafkkartu
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Everett_Young CRTčko jo? To se mi snad ani nechce věřit, že to do dnes ještě někdo používal.
  • @Montezuma3 Mám tyhle skleněné monitory rád. Nebolí z nich oči a jde na ně koukat z jakéhokoli úhlu bez rozdílu.
  • ha už to začíná
    Facebook ani nemal mať reklamy...
  • Zasr..ní Poláci. Vysvětlil těm idiotům někdo, že na dálnici se jezdí pokud možno plynule? Včera na trase Brno-Ostrava jich bylo jak much a všichni jeli stylem "kilometr stovkou, kilometr stopadesátkou". :onfire:
    brbr napsal(a):

Zasr..ní Poláci. Vysvětlil těm idiotům někdo, že na dálnici se jezdí pokud možno plynule? Včera na trase Brno-Ostrava jich bylo jak much a všichni jeli stylem "kilometr stovkou, kilometr stopadesátkou". :onfire:

To mi pripomenuli sťažnosti spolužiakov, ako sa sťažujú, že Poliaci sú v League of Legends tí najhorší spoluhráči.
  • @Branislav_Gepeto Stejně tak ve WoT, WoW a milionu dalších her. Se divím, že to tam po Polsku vůbec nechají pohybovat bez dozoru. Siemkáři jsou zlo!
  • @Branislav_Gepeto Když jsem hrál dotu 2, tak tam jsou nejhorší Rusáci.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Ve WoWku jsem je nikdy nezaregistroval, ale ve WoT bych byl pro celostatni ban.
  • Též, Siemka kurwa. Mám chuť střílet do vlastních řad...
  • @Blackfish Já střílím :D Taky za to mám každou chvíli ban. Ale stačí napsat někomu z české podpory a oni tě odbanují :)
  • Mě zabanovali jen raz, po tom co mě crazy lemming train nechal samotného skapat, zakempená podpora TD nevylezla, artiny stříleli po ptácích tak jsem nabonzoval kde jsou schovaní a jen to lítalo od GW pantherů a S-51. Po zásluze dostali naši poláci po tlamě a já ban :D
  • Zasraný autobusy! Dneska mě ten samej třikrát málem vrazil proti zdi!
    upraveno 16. května 2013
    Tom napsal(a):

Zasraný autobusy! Dneska mě ten samej třikrát málem vrazil proti zdi!

To sú deceptikoni (aleboakosavolali), ktorí usilujú o tvoj život akožto vyvoleného, aby sa postavil vopred armády a bojoval proti ním. Mal by si to brať s hrdosťou, nie sa sťažovať. :3eyed:

To ja mám iné problémy. Včera som si pri Svadobnom paláci čo je stred cesty domov-škola všimol, že mi nie je horko na chrbát a tak som zistil, že moja taška nezdieľala môj entuziazmus opustiť školu a tak som sa musel vrátiť. Moje ubolené nohy z toho neboli nadšené.
  • http://www.novinky.cz/koktejl/302152-tricet-centimetru-majora-zemana-legendarni-postava-ma-svou-figurku.html

Tak se přiznejte. Kdo z vás chce mít doma Majora Zemana? Kdyby ta figurka nestála tak neuvěřitelný prachy tak bych si jí možná i koupil...
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Tu cenu trošku přepálili...
  • @Thorar No právě. Jako tři a půl tisíce? To je vážně trochu moc. Ale ta figurka je moc hezká a Major Zeman je (jo jo jasně je to komouššskej propagandistickej bla bla bla...) jeden z mála českých seriálů který jsem schopný sledovat.
    Everett_Young napsal(a):

http://www.novinky.cz/koktejl/302152-tricet-centimetru-majora-zemana-legendarni-postava-ma-svou-figurku.html

Tak se přiznejte. Kdo z vás chce mít doma Majora Zemana? Kdyby ta figurka nestála tak neuvěřitelný prachy tak bych si jí možná i koupil...

Obdivujem ťa :) Mňa Zeman nejako nebral... A dosť ma šokuje, že to zaujalo práve ročník ako si ty. To ťa obdvujem.
  • Branislav_Gepeto napsal(a):

To sú deceptikoni (aleboakosavolali), ktorí usilujú o tvoj život akožto vyvoleného, aby sa postavil vopred armády a bojoval proti ním. Mal by si to brať s hrdosťou, nie sa sťažovať. :3eyed:

Tak se mu to podařilo. Dnes mě ten samý autobus (dle RZ) zdemoloval bok vozu při odbočování do pruhu. Aspoň ten poškrábaný, takže mám opravu zdarma.

:) Teraz môžu v pokoji odísť na svoju planétu...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.