Lampárna
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Mám to chápať ako obranu filmu alebo ako podporu knihy? :) Rád by som mal viac názorov
a to ma nadchlo, ale keď som zistil, že je tam lovestory, tak ma to videsilo - teda minimálne vo flme je.
Každopádne ďakujem všetkým zúčastneným :)
Nič nevidím, odkaz nefunguje....
Už to vidím.
Nu, tak to nezávidím. Ja som vonku len pri venčení psa a chodení do školy a zo školy a poprípade ešte cez krúžok a ja sa ani neopálim, nie to sa spáliť. A mne to tak vyhovuje - ja som bledý rád :) Ale raz asi keď som mal trinásť alebo štrnásť rokov som sa riadne spálil, že bolelo aj prezliekať sa a to som bol furt dehydrovaný/dehydratovaný (neviem, ktoré z toho je správne) a keďže som bol príliš unavený, aby som sa napil, tak som skoro celé dni spal.
Ak je niečo, čo skutočne neávidím, tak leto. Jediná jeho výhoda sú jahody a hrach.
Tak si vezmi slnečník. A môžem si tam aj zatancovať Šušušúúúúúúúúú/I love lollypop a urobíš im aj skvelý program :D
No a když na vodu nejdu, tak se stejně spálím i s krémem, páč bych ho musela matlat znova a znova, což je nadkrisí úkol...to je stejné jako s krémem na obličej, který jsem dostala - kdybych byla schopná se tím pravidelně mazat, mohla bych být hrozně krásná, ale bohužel... =D
@Branislav_Gepeto taky léto nemusím, ale radši to neříkám nahlas, protože v mém okolí jsou samí milovníci veder, co se rádi dobrovolně smaží na slunci :anxious: