Lampárna

upraveno 31. října 2015 v Rozličný pokec
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)

Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)

Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!

Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D

1383941434464

Komentáře

• @Dreamer Mi se líbí u Asterixe :-)
  • @Dreamer Takhle to máš podle mých zkušeností lidí s němčinou.
    -Mám super film, jmenuje se Goodbye, Lenin.
    -Super, tak se podíváme.
    -A je v němčině.
    -Tak to zapomeň.

Já teda preferuji NJ před AJ, protože jí umím stoprocentně líp a francouzština mi taky přijde otřesná za všech okolností
    (teda, pokud jí mluví Fassbender, tak ne, ale to je velmi vysoce slepičí důvod) :-)
  • @Lady_Seans Goodbye Lenin jsem viděl a moc se mi to nelíbilo. Je to takové dost jednostranně zaměřené a to, že v Německu začali opravdové problémy až po sjednocení už nikdo neřeší. A nejlepší je tam ta babča co věří komunismu :P
  • @Lady_Seans němčina mi zní rozhodně líp než francouzština (neovládám ani jedno), když poslouchám něco, co je francouzsky nemůžu se ubránit pocitu, že mám poprskaný obličej a mám chuť mluvícím podat kapesník, aby se mohli vysmrkat :)
  • upraveno 17. června 2013
    @Everett_Young Mě se to docela líbilo, ale taková pecka to zase nebyla, prostě to je první německý film, co mě napadl. Ale Daniel Brühl je mi strašně nesympatický a tu matku jsem měla celou dobu chuť zastřelit.

@Dreamer Hovořila jsi už někdy s Velšanem? To je teprve poprskaný obličej :-D
  • @Lady_Seans hovořila jsem s Velšáky a nepoprskali mne :-) Mám k nim docela vřelý vztah :-)
  • @Černá_Alison Já jsem si právě myslela, že je to jenom takový předsudek, ale když jsme bydleli u jednoho pána ve Walesu, tak to byla vždycky solidní sprška, hlavně když vykládal zdlouhavé historky z dětství. Ale to jsme asi jenom měli štěstí, takové má každý národ :-)
  • @Lady_Seans No my takového měli na Mikrobiologii a Parazitologii - toho aby člověk poslouchal v pláštěnce a kupodivu přednášel česky :-D
  • @Černá_Alison Kušuj s biologií! Za celých osm let mi utkvělo jenom věčně spadené ramínko naší učitelky Rézinky, takže když mě sestra žádala, abych jí vysvětlila trávení a laktózy a takový srandičky, tak jsem musela uznat, že je ještě hodně naivní, když si myslí, že já bych jí mohla pomoct s biologií, fyzikou, matikou a podobnými hrůzami. :-)

A pan Murray (náš milý Velšan) se vždycky hrozně divil, proč si u snídaně čtu noviny, když skoro neumím anglicky. No, každý má svoje důvody :-D
  • @Lady_Seans Jsem měla dojem, že spadlé ramínko zajímá klučičí osazenstvo :-D Copak nám o sobě ještě povíš? :-))
  • @Černá_Alison Osm let, tři hodiny týdně, kdo by si toho nevšiml! A navíc mě to nevzrušovalo, ale neuvěřitelně vysí*alo, takže tak. Já žiju početným životem, takže žádný velký nemravnosti bohužel nabídnout nemůžu :-D
  • @Lady_Seans "početným životem" ?
  • @Černá_Alison =D
    *počestným
  • @Lady_Seans jasně :-D Mi se to fakt zdálo divné a říkala jsme si, jestli tím chceš říct, že máš příliš sourozenců, kteří tě hlídají či co :-))
  • @Černá_Alison Sourozenců mám dost, někdy až nadbytek a další je na cestě, ale toto byl skutečně jenom pouhý překlep :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Tak jsem zjistila, že by se člověk asi fakt neměl rouhat - nedávno jsem říkala, že to počasí je fakt hrozný, páč nemám opaléné vůbec žádné rukávy. A teď mám hned troje =D
  • To je vždycky řečí, aby bylo léto, aby svítilo slunko a popravdě horší počasí než svítící slunko neznám :-p
    upraveno 18. června 2013
    @Černá_Alison Miluju léto, miluju sluníčko! Jen si prostě musím každý rok prostrpět první upálení a pak se můžu vesele smažit na slunku dál :)

Ideální počasí je 25 a sluníčko!
  • Sluníčko je krásná věc, ale ne v létě. My tvaroháčci se spálíme tolikrát, kolikrát vylezeme ven. Spálené spáleniny stokrát oloupané. Já si spálím i nárty v sandálích.

Ideální počasí je 25 a sluníčko v říjnu!
    Ideální počasí je 25 a sluníčko po celý rok :D
  • V zímě preferuji sníh :-p
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Mně to podmračení nevadilo. Ale sluníčko má zas jiné výhody, viz poznámka v babinci.
  • Teď jsme tady s bráchou nadávali na češtinu a na milou paní profesorku Jedličkovou, která nás měla skoro celou dobu na češtinu a oni ji teď vychytali na poslední dva roky, páč jejich třídní jde na mateřskou. Lenička Jedličková je, ehm, velmi milá dáma, která by se pro tu třídu nejradši přetrhla. :spike:
    Tak jsme spolu nadávali, jak je hrozně vypatlaná a protivná a najednou z Fildy vyleze, že ho nezajímá žádná blbá literatura a najednou z něho vylezlo, že Pýchu a předsudek napsala Charlotta Austenová a hlavní postavou je Pierre Bezuchov. Měním názor a modlím se k Jedličkové, aby jim aspoň základy do té hlavy namlátila třeba násilím, ať z něho není zas takovej ztracenec. Na konci druháku! :roll:

A k tomu počasí - sluníčko ano, ale jenom takovéto jemné jarní a počasí 15 stupňů, tak na mikinu, to je moje. Tenhle pařák ze srdce nenávidím a začínám se těšit na mírné září. :-)
  • Tohle je tak ulepené horko, že ať s eosprchuji kolikrát chci, tak mám dojem, že to nemá efekt :(

A co Pierre Bezoušek ? :-))

(abyste se měli čemu zasmát, tak v páté třídě ZŠ jsem si myslela, že je to "Pantáta bez oušek" :-p)
  • Hanbím sa, ale než som začal chodiť sem na fórum myslel som si, že Pýchu a predsudok napísal Dostojevskij (áno, mýlim si to so Zločinom a trestom) . :oops: A vôbec, prečo sa toľko klasických diel volá X a Y? Pýcha a predsudok, Zločin a trest, Vojna a mier...
  • @Arutha2321 Rozum a cit, Ann a Kareninová :-D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Táta když čet poprvý Tři mušketýry, tak četl pochopitelně D'Artagnan "D-artagnan"
  • @Arutha2321 už jsi někdy viděl názvy anglických hospod? Kombajn a kohout, Býk a jetel, Luk a bodlák....my jsme chodili do Moon and hill :-)
    Vypracovala jsem teorii, že prostě sebereš dvě naprosto náhodné nesourodé podstatné jména a pojmenuješ tak svou hospu :-)
  • @Lady_Seans No vidíš. Kto sa v tom má vyznať? :)
  • Jo a taky jedno z Čapkových děl jsme nazvala Hordubal Povětroň a měla dojem, že to je jméno hlavního hrdiny :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.