Lampárna
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
-Mám super film, jmenuje se Goodbye, Lenin.
-Super, tak se podíváme.
-A je v němčině.
-Tak to zapomeň.
Já teda preferuji NJ před AJ, protože jí umím stoprocentně líp a francouzština mi taky přijde otřesná za všech okolností
@Dreamer Hovořila jsi už někdy s Velšanem? To je teprve poprskaný obličej :-D
A pan Murray (náš milý Velšan) se vždycky hrozně divil, proč si u snídaně čtu noviny, když skoro neumím anglicky. No, každý má svoje důvody :-D
*počestným
Ideální počasí je 25 a sluníčko!
Ideální počasí je 25 a sluníčko v říjnu!
Tak jsme spolu nadávali, jak je hrozně vypatlaná a protivná a najednou z Fildy vyleze, že ho nezajímá žádná blbá literatura a najednou z něho vylezlo, že Pýchu a předsudek napsala Charlotta Austenová a hlavní postavou je Pierre Bezuchov. Měním názor a modlím se k Jedličkové, aby jim aspoň základy do té hlavy namlátila třeba násilím, ať z něho není zas takovej ztracenec. Na konci druháku! :roll:
A k tomu počasí - sluníčko ano, ale jenom takovéto jemné jarní a počasí 15 stupňů, tak na mikinu, to je moje. Tenhle pařák ze srdce nenávidím a začínám se těšit na mírné září. :-)
A co Pierre Bezoušek ? :-))
(abyste se měli čemu zasmát, tak v páté třídě ZŠ jsem si myslela, že je to "Pantáta bez oušek" :-p)
Vypracovala jsem teorii, že prostě sebereš dvě naprosto náhodné nesourodé podstatné jména a pojmenuješ tak svou hospu :-)