Lampárna

upraveno 31. října 2015 v Rozličný pokec
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)

Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)

Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!

Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D

1414244464764

Komentáře

• @Černá_Alison No co, cement se taky někde sežene, písek taky, a jdete betonovat. Ale to asi není nejlepší způsob jak opravit chodník, navíc pokud není váš, tak by se o to mělo na žádost postarat město.
  • @Everett_Young Ale je náš - ten na pozemku a vjezd pro auta...původně to býval beton, ale nyní je to spíše mletá antuka...výborně se z toho shrnuje sníh. Já si jen nedovedu představit, jakou roli v té opravě bude hrát to vápno a proč žáden další materiál podle nich nepotřebujeme :-p
  • @Černá_Alison Pokud to chtějí spravit pouze vápnem tak nemám tušení co s tím budou dělat. A možná radši ani nechci :D
  • upraveno 26. června 2013
    @Everett_Young Teď jsi na to kápnul :-D pouze :-p

Zato pro mne je to až silné pokušení - tolik nehašeného vápna a tolik idiotů....
  • tolik nehašeného vápna a tolik idiotů....
    @Černá_Alison Neříkej že uvažuješ nad nějakou záškodnickou sabotáží :twisted:
  • Spíš na Sicilské praktiky :-)
  • @Černá_Alison To vápno bude určitě na to, aby vyžralo zbytky toho betonu.
    Černá_Alison napsal(a):

@Everett_Young
    Zato pro mne je to až silné pokušení - tolik nehašeného vápna a tolik idiotů....

podla popisu tích vašich susedov v baráku, nebude treba ani záškodnická sabotáž, tým menej sicilské,/neapolské praktiky - pri tej vysokej koncentrácii toho CaO, a určo aj iních chemikálií, kyselin, žieravin, traskavin, a pod. :-P =D , jako aj roznych kosačiek, a iních elektrickích mašiniek, a dalších ostrích sečních, / bodnorezních nástrojov a náradí, v kombinácií s pribudajúcim vekom, ich vidím na úspešné laureáty..(ne nobelovy, ale Darwinovy ceny :twisted: :-D
    Černá_Alison napsal(a):

@Everett_Young To půjde :-D
    vždyť máme 4 sudy nehašeného vápna ještě odstavby (to nevědí, že já se toho našeho přiděleného sudu již před třemi lety zbavila).

no tisíc Leninu a 1 Gottwald ! takto ty nakladáš se společným majetkem v státním, resp. bytovém vlastnictví ? :evil: :twisted: za to " :onfire: " v sociálne spravedlivém hneve domovích starousedlíkov! :dance: =D
  • Darwinovku měli vyhrát již před desítkami let :(
  • Lenin žil, žije a bude žít!
    Lenin je živý, živější než všichni živí!
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Lenin, Lenin... Ten z Pardubic co má hospodu nebo ten z Plzně co má práva?
  • Nějaká rada jak se zrekonstruovat po souboji s drakem? Mám dojem, že jsem včera vypil moc divokého ohně.
  • To je výhra, která čeká na dně každé flašky či demižóna :-)) Užij si ji :-p
    @Blackfish Na kocovinu kupodivu pomáhá jedno pivo
  • @Blackfish Mně se osvědčilo studené mléko :-) Nebo rooibos.
  • Mi se to stalo jen 2x a pomohlo 2-3 dny počkat a protrpět a na dalších 10 let absolutní zráta zájmu :-D
  • Na kocovinu zabírá jedině půst, voda a spánek, jednou za dvě hodiny tři lžičky čaje, když čtu takové ty rady jako sklenice mléka, pivo nebo jiné chuťovky, tak se jen usměju a říkám si, že dotyčný asi ještě nezažil skutečnou kocovinu =D
  • Tak ona trocha alkoholu skutečně zabírá, protože zbrzdí velmi bolestivou detoxikaci. Ale na sobě jsem to nevyzkoušela. Ranní pivo se zove vyprošťovák, ale pivo mi nejede :-)
  • Já bych řekla, že se jedná jen o krátkodobé oddalování následné agónie, ale samozřejmě jestli se kocovinou míní pobolívaní hlavy, trošku moták a lehká nevolnost může to zabrat, ale tohle já neberu jako kocovinu jen jako ranní nevolnost :D
  • Ne, tím se agónie zmírní a odbourávání se stane pozvolnější.
  • upraveno 30. června 2013
    No dobře, ale stejně se to hodí spíš pro ty, pro které pomyšlení na ranní pivo po propité noci nefunguje jako dávidlo :D protože já nejsem skoro čtyři a dvacet hodin schopná pozřít nic kromě vody a velmi sladkého černého čaje, taky jsem zjistila, že mi pomůžou dvě deci džusu a hořčík, ale to je maximum, co do sebe dostanu, pak taky pomáhá spát, spát a spát. Kocovina je strašná, připadám si jako námořník na rozbouřeném moři, který není schopný najít pevnou půdu pod nohama, každou chvíli letí vrhat přes palubu, kvílení zuřivého vichru (dosadit lze taky jakýkoliv jiný zvuk hlasitější než šepot) působí jako by mu někdo bušil kladivem do lebky, chvíli se třese zimou, chvílemi ho polévá horko a modlí se ať přežije do dalšího dne :D to si pak člověk dvakrát rozmyslí, než se znovu napije.
  • Nějaká rada jak se zrekonstruovat po souboji s drakem? Mám dojem, že jsem včera vypil moc divokého ohně.
    Doporučuji fyzickou aktivitu...jdi si zaběhat...:-)
  • @Dreamer Nejlepší je, se ještě před tím než jdeš spát (rozuměj hned jak dorazíš z hospody) pořádně najíst nějakého pečiva nebo něčeho jiného co do sebe vsakuje tekutiny. TO zpomalí rozklad alkoholu a když se po tom jídle ještě dojdeš vyspat tak ti potom není blbě a není třeba žádnou kocovinu řešit. Samozřejmě to předpokládá že po návratu budeš ve stavu kdy do sebe dokážeš nacpat dva až tři rohlíky minimálně
  • To je mi jasné, tohle praktikuji běžně spolu se spoustou vypité vody ke zkonzumovanému alkoholu a před spaním svačinka, plus další voda a hořčík. Strašlivou kocovinu jsem zažila tak třikrát a to mi bohatě stačilo, takže se tomu snažím pokud možno do konce života vyvarovat a neopíjet se :)
  • @Chmur, díky. Dal jsem si 20 kilometrů na kole. Zatím jsem pil jen vodu a jedl topinky :) Ale jsem schopen provozu.
  • Doporučuje se konzumace co nejtučnějších jídel, protože alkohol s tukem se neutralizují :-)

Ale upozorňuji, že tyto pochody chápu s pojímám z biochemického pohledu, avšak na sobě je testovat nehodlám. Mi dva opičáci za život stačili a pochybuji, že bych ještě kdy měla chuť uhnat si dalšího :-) Paměť mi slouží a bylo mi dokonale hnusně. Je pravda, že toho druhého mi vylepšili řádným "hobla" k narozeninám, přičemž mi rozbili hlavu (jak jsem zjistila dodatečně podle vlasů prosáklých krví) a způsobili lehký otřes mozku, takže jsem nepřetržitě zvracela celý následující den.
    Jinými slovy - oslava třicetin, na které nezapomenu, i když ti, co mne úmyslně ožrali taky ne :-p
  • Dreamer napsal(a):

protože já nejsem skoro čtyři a dvacet hodin schopná pozřít nic kromě vody a velmi sladkého černého čaje, taky jsem zjistila, že mi pomůžou dvě deci džusu a hořčík, ale to je maximum, co do sebe dostanu, pak taky pomáhá spát, spát a spát. Kocovina je strašná, připadám si jako námořník na rozbouřeném moři, který není schopný najít pevnou půdu pod nohama, každou chvíli letí vrhat přes palubu, kvílení zuřivého vichru (dosadit lze taky jakýkoliv jiný zvuk hlasitější než šepot) působí jako by mu někdo bušil kladivem do lebky, chvíli se třese zimou, chvílemi ho polévá horko a modlí se ať přežije do dalšího dne :D to si pak člověk dvakrát rozmyslí, než se znovu napije.

Tak a teraz si to, co si opisala, predstav kazdy den po dobu 4 mesiacov.
    :evil:
    Uz som dala dole desat kil za mesiac a samovrazda vyzera niekedy celkom lakavo....:(
    A teď si představte, když je to váš skoro běžnej stav a ještě vám k tomu odebírají mozkomíšní mok...
  • @flanker.27 Ne děkuji :onfire:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.