Lampárna
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Zato pro mne je to až silné pokušení - tolik nehašeného vápna a tolik idiotů....
Lenin je živý, živější než všichni živí!
Ale upozorňuji, že tyto pochody chápu s pojímám z biochemického pohledu, avšak na sobě je testovat nehodlám. Mi dva opičáci za život stačili a pochybuji, že bych ještě kdy měla chuť uhnat si dalšího :-) Paměť mi slouží a bylo mi dokonale hnusně. Je pravda, že toho druhého mi vylepšili řádným "hobla" k narozeninám, přičemž mi rozbili hlavu (jak jsem zjistila dodatečně podle vlasů prosáklých krví) a způsobili lehký otřes mozku, takže jsem nepřetržitě zvracela celý následující den.
Jinými slovy - oslava třicetin, na které nezapomenu, i když ti, co mne úmyslně ožrali taky ne :-p
:evil:
Uz som dala dole desat kil za mesiac a samovrazda vyzera niekedy celkom lakavo....:(