Lampárna

upraveno 31. října 2015 v Rozličný pokec
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)

Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)

Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!

Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D

1434446484964

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @svoa00
    A muslimovia ho spália aj so všetkými kresťanmi zaživa. A bude za to môcť určitá ortodoxná časť, "teroristi", ostatní sa budú tváriť ako členovia mierového a pokojného náboženstva.
  • Kdybych náhodou někdy zavraždila pár policajtů, tak se nedivte :-p Buzerovat a prudit!
  • @Černá_Alison Tak dobře, když chceš aby se někdo zeptal, tak se zeptam:"Copak se ti stalo?" =D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Černá_Alison Tak řekni až začneš, abych se načas uklidil :)
  • Ani moc nechcu :-) Ale oook - představte si fesťák 25 000 lidí. Představte si kolik je to aut. Fesťák končí v neděli o půlnoci. Odjezdová cesta jedna jediná (ostatní zablokované zátarasama) a na té cestě stojí policajti a kontrolují doslova jedno auto po druhém. Postává jich tam tucet, ale auta obchází jeden jediný s jediným fukátkem! Hodiny a hodiny krokem, kdy se lidi plazí ve frontě místo aby už byli na cestě dom, protože ráno jdou na šichtu - je pondělí!
    Ti krypli samosebou houbeles chytí, kdyby tam náhodou někdo měl v sobě pivko, tak za tu dobu vystřízliví! Ale rozhodně při tom monoténním popojíždění už usínají únavou a jestli se cestou z tama někdo vysekal, protože usínal za volantem, tak je viník naprosto jasný!
    Jestli tohle není zneužívání pravomocí tak už nevím co! Stojijou tam každý rok, ale to kontrolovali namátkou a ostatní mohli projíždět kolem plynule, teď ne!
    Plnijou kvóty na prémie a vyznačuje se to abnormální buzerací!
  • @flanker.27 Tys tam nestál, takže na sebe nevztahuj kolektivní vinu :-)
    Já pro jistotu, kdyby řádilo splašené tornádo :)
  • @flanker.27 V noci mne musel vážně manžekl držet, abych na ně nevystartovala a doslova prosit ať vynechám i jedovaté poznámky, protože jinak tam skisneme ještě déle při absurdním prohledávání auta za účelem mstivého hledání "čehokoliv" k pokutování.
    Teď už mi to je celkem volné, jen jim přeju to nejhorší :-) Kámoška naštěstí stihla letadlo do Ekvádoru, i když šlo o trysk a minuty.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Žijeme v tak pokojnej, príjemnej a demokratickej zemi. Ani sanedivím, že ta tvoja kamoška radšej zdrhla do Ekvádoru :D
  • Nezdrhla, ona je tam doma :-D
  • upraveno 16. července 2013
    Dnes sme s mamou asi polhodinu maturovali nad tým, čo za strom je po slovensky jilm.

Kto by nevedel, je to
    brest
    .
    @Arutha2321 V češtině se dříve také používalo "břístek". Zachovalo se v pomístních názvech. Například obec jménem Břest má taky ve znaku jilm. A Břestů je více. Břest je zkrátka původní slovanské, zatímco v čechách se začal používat zkomolený latinský ulm (ať už převzatý z latiny nebo z němčiny). Můžeme vám jen závidět :-)
  • Černá_Alison napsal(a):

@Arutha2321 V češtině se dříve také používalo "břístek". Zachovalo se v pomístních názvech. Například obec jménem Břest má taky ve znaku jilm. A Břestů je více. Břest je zkrátka původní slovanské, zatímco v čechách se začal používat zkomolený latinský ulm (ať už převzatý z latiny nebo z němčiny). Můžeme vám jen závidět :-)

Jak v čem teda....
  • :-) V tom, že si zachovali původní slovanský výraz přece :-)
  • Hlavne je sranda, že vždy keď už si myslím, že s češtinou nemam problém, sa objaví nejaká takáto kuriozitka. :)
    Z toho si nic nedělej :-) Víš kolik čechů je překvapeno, jak vypadá beruška? :-))
    Beruška je prosím toto, aby náhodou nedošlo k mýlce :-D
    image
  • Asi jako já se slovenštinou :) To jo Alison, ale my si taky nechali některé slovanské a oni mají latinské. Je to holt oboustranné,.
  • @Blackfish Přesně tak - každý jsme si prostě nechali něco.
    @Černá_Alison Beruška nie je lienka? 8-O
  • @Arutha2321 Ne není :-)) Jen lidi si to často pletou :-D
  • @Černá_Alison fuj ani nevím, kde to má hlavu nebo zadek.
  • @M1on S tím fuj docela souhlasím, ale toto je skutečně beruška - má to v rodném listě :-))
  • Beruška není Slunéčko Sedmitečné čili Lienka? A neříkej mi že ta svinka na tvém obrázku je beruška...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Slunéčko sedmitečné, lidově zvané beruška.
    Beruška přece vždycky byla ta od Sekory :)

image
  • Vždyť říkám, že si to lidi pletou :-p
    Když já prostě ten obrázek s tou kabelečkou a nafrněným postojem žeru... :)
  • @flanker.27 chech - tahle Ferdova úchylka byl důvod, proč jsme si ho jako dítě nedokázala oblíbit :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.