Lampárna
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
@Černá_Alison + ostatní - toš, tak kdo my pomoše s tou písačkou, na kt. som v threade "poradna dal link ? :twisted: :P) jak ste uš určo uhaodli, potreboval by som z toho konceptu spraviť "čistopis, neco jako final verziu, vhodnú na publikovanie,/ zasielanie istím osobám/inštitúciám.. teda zišlo by sa to prepísať, trochu účesať, upraviť, atd..
ano síce napady mám, aj špičkový ("nápad za milion", jak se žíká, ale v tomto prípade aj omoc x víc..), ale jak je leto, už sa mi to vobec nechce písať.. :roll: :onfire: :-D
a nevadí ted ani ked máte "len" humanitné zameranie, a fyzika\elektronika neni váš silný šálek kaffe :-), ted by sa mi práveže zišli nejakí (trpezliví) "majstri slova a pera" :-D
tak podme do toho, nech je už pul hotovo ! a nech som už ten "patentový rentier / alebo hoc aj další Intel / *"L.-M´ SkunkWorks" čím skor :twisted: =D 8-)
ale, nejen kvoli tomu, už skor to budem potrebovať mať hotové už skor, ptže každopádne toto budem chceť mať už jako (aj,/a nejen) diplomku..
@Černá_Alison -myslím, že som ťa odhadol dobre, a na uvod a prvé vysvetlenie "vo co go" bude stačiť zatial heslo *Feynmann processor* (core) (univerzálny, fotonic.-kvant.), zvačša všetko dalšie je v tom linku - oskenované stránky som očísloval, a ich názvy sú dlhé, popisné..)
..
nj, toto ttreba, takéto veci, témy, a aktivity, ne jen to, kto,-kde-jak-a-s-kým...ehm.. (:twisted:) ;P ;P se ožral a poblil..
teda ešte pred tím, nájsč inštalačky ktomu :-D
Ne není to možné. Slovy Listera - takové záhady jako proč si inteligentní lidi kupují do kina popkorn?
Hmmm, začíná mi být Britů líto, zvlášť po tom incidentu v Londýně, který v článku zmiňují. Budu tomu tleskat, až v muslimské zemi s hrdostí postaví křesťanský kostel.