Lampárna

upraveno 31. října 2015 v Rozličný pokec
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)

Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)

Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!

Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D

1424345474864

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Černá_Alison Považuj se za šťastnou...
  • @flanker.27 V tomto ohledu jistě
  • upraveno 30. června 2013
    -------
    @Černá_Alison + ostatní - toš, tak kdo my pomoše s tou písačkou, na kt. som v threade "poradna dal link ? :twisted: :P) jak ste uš určo uhaodli, potreboval by som z toho konceptu spraviť "čistopis, neco jako final verziu, vhodnú na publikovanie,/ zasielanie istím osobám/inštitúciám.. teda zišlo by sa to prepísať, trochu účesať, upraviť, atd..
    ano síce napady mám, aj špičkový ("nápad za milion", jak se žíká, ale v tomto prípade aj omoc x víc..), ale jak je leto, už sa mi to vobec nechce písať.. :roll: :onfire: :-D
    a nevadí ted ani ked máte "len" humanitné zameranie, a fyzika\elektronika neni váš silný šálek kaffe :-), ted by sa mi práveže zišli nejakí (trpezliví) "majstri slova a pera" :-D

tak podme do toho, nech je už pul hotovo ! a nech som už ten "patentový rentier / alebo hoc aj další Intel / *"L.-M´ SkunkWorks" čím skor :twisted: =D 8-)

ale, nejen kvoli tomu, už skor to budem potrebovať mať hotové už skor, ptže každopádne toto budem chceť mať už jako (aj,/a nejen) diplomku..

@Černá_Alison -myslím, že som ťa odhadol dobre, a na uvod a prvé vysvetlenie "vo co go" bude stačiť zatial heslo *Feynmann processor* (core) (univerzálny, fotonic.-kvant.), zvačša všetko dalšie je v tom linku - oskenované stránky som očísloval, a ich názvy sú dlhé, popisné..)
    ..
    nj, toto ttreba, takéto veci, témy, a aktivity, ne jen to, kto,-kde-jak-a-s-kým...ehm.. (:twisted:) ;P ;P se ožral a poblil..
  • huh to je volaaké náročné - jdu čumnout do toho poradna top topiku, abych věděla, sože soto, sotopovidá soto furt řiká...:-)
  • Právě jsem načapala 2,5 letého synátora s velikou osmicentimetrovou naušnicí před sebou a špendlíkem v ruce, jak se snaží propíchnout si ucho! Zřejmě si vyložil po svém mé vysvětlení, že na naušnice musí mít v uchu dirku :-)
    Říkáš s tou naušnicí, co jí nemůžeš vystátt? :)
  • Ne že nemůžu vystát, ale je veliká, kovová, se čtyřmi červenými kameny, ale bižuterie a já už leta dávám přednost rukodělným orginálům :-)
  • Černá_Alison napsal(a):

Právě jsem načapala 2,5 letého synátora s velikou osmicentimetrovou naušnicí před sebou a špendlíkem v ruce, jak se snaží propíchnout si ucho! Zřejmě si vyložil po svém mé vysvětlení, že na naušnice musí mít v uchu dirku :-)

lol =D tak asi dbá na ten, oný, "imidžč" ;D) :-)
  • Spíš má stračí tendence - je to lesklé, líbí se mu to a chce taky :-)
  • jinak, btw., krok č. 1 - nahodiť "čerstvý word, asi 2003 (?) nejlíp :-)
    teda ešte pred tím, nájsč inštalačky ktomu :-D
  • Nic jiného ti nezbývá než to přepsat :-) A připomínám - v každé větě se rozhodni, které slovo je nejvhodnější a nejvýstižnější a nepiš tam všechny ekvivalenty, co tě napadnou. Ať to vypadá lidsky.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Černá_Alison napsal(a):

Spíš má stračí tendence - je to lesklé, líbí se mu to a chce taky :-)

Asi naňho nemá dobrý vplyv tá davová psychóza vašich susedov :D
  • @Branislav_Gepeto Jestli má někdo susedy totálně v paži, tak to je mezulán :-D A já jim to přeju!
  • Existuje speciální druh pekla pro lidi, co chodí do kina žvanit a žrát nachos :onfire:
  • Kéž by existovala třetí nápravná pro všechny, co chodí do kina žvanit, žrát, šustit na žrádle, marasit kolem sebe a nosit s sebou mobil :weirwood:
  • @Černá_Alison :applause: Mobil lze vypnout, běžně praktikuji před tím, než vlezu do kina, svítící obří displeje mobilů bych nejradši rozdupala a majiteli vysypala na hlavu popcorn a vrazila brčko z coly tam kam slunce nesvítí :evil:
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Dreamer U kterého filmu se ti to stalo?
  • @Montezuma3 proč, to si byl ty? :anxious:
  • @Montezuma3 to je skoro u kazdyho filmu ;)
  • Párkrát mi stačilo mile zasyčet, jestli by nebyli tak hodní a nedrželi hubu a slabší jedinci konsternované mlčeli až do konce :twisted: Ale pochopila jsem, že lidé neví, co s prachama, když si chodí do kina popovídat (na lavičce v parku by je to vyšlo levněji :wall:
  • @brbr nebo SMSkovat
  • Jak by nevydrželi bez žrádla hodinu a půl! To je problém se nažrat, napít a zajít na WC před kinem, pak si užít film a pokud skutečně po hodině a půl opět potřebují nažrat, tak si dát po filmu znova?
    Ne není to možné. Slovy Listera - takové záhady jako proč si inteligentní lidi kupují do kina popkorn?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Dreamer Jen jsem chtěl vědět, jak kvalitní zážitek ti to zkazilo.
  • @Montezuma3 Man of Steel a křoupaní mě obvykle štve i u trailerů před filmem.
    Naposledy jsem to zažil dokonce na csfd projekci, chlapec poblíž si tam začal domlouvat cosi pracovního. Byť potichu, stgejně byl pořádně slyšet. Kdosi byl rychlejší než já a sdělil mu, že by to tedy měl koukat vypnout, on že jo že jo, ale stejně kafral eště asi minutu.
  • Přemýšlím, jestli už byly mobily, když jsem byl naposledy v kině..
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Ugla Vzhledek k tomu, že jsi byl v kině naposledy, když se muselo ještě točit kličkou a hrát u toho na klavír, tak dost pochybuji :-P
    Když nepočítám projekce na Avalconu, tak to bylo asi naposledy na Návratu krále :)
  • @Krisa good one :applause:
  • http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/307375-verejnopravni-televize-v-britanii-svolava-rano-muslimy-k-modlitbe.html

Hmmm, začíná mi být Britů líto, zvlášť po tom incidentu v Londýně, který v článku zmiňují. Budu tomu tleskat, až v muslimské zemi s hrdostí postaví křesťanský kostel.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.