Lampárna

upraveno 31. října 2015 v Rozličný pokec
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)

Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)

Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!

Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D

1454648505164

Komentáře

• U nás pod mrakem, takže se to snést dá, jen musím zalít kaktusy na balkóně a dolít akvárko.

Děcka dostaly nějaké bonbóny hogo fogo značka s příchutí kola - se už nedivím, rpoč to synek nechce jest. Já v tom to kolo fakt cítím jak živé - šmírem notně promazaný cyklotrial odložený před třiceti lety do kurníku!
  • Dreamer napsal(a):

@ M1on mně zima nevadí, mám ráda i mlhu, déšť, mráz, ale jediný, co nemůžu je vedro.

image
    Království za chlad!
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 27. července 2013
    @MissUtahraptor Leto. Nikdy inokedy si lepšie neuvedomíš, aká bola vlastne Jádis v Narnii milá :D
  • Nabízím chlad a příjemné místo k životu i bez klimatizace :D Výměnou za chlapa :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Tom =D Může být libovolný, nebo musí být vlastní?

Zlaté vedro, z toho se osprchuju ledovkou...z mrznutí se jen tak nevyhrabu.
  • @MissUtahraptor království za obří chlaďák, do kterého bych se mohla přes den zavřít :other: Začínám si připadat jako upír, den bych nejradši celý prospala, ale v noci začíná být konečně příjemná teplota a táhne mě to ven. :twisted:
  • upraveno 27. července 2013
    tak to ja som si už úplne zvykol, na takéto *kanikule ;P ;D ;), bežne sa chodím bicyklovať a voziť po vale, kolem Slňavy, tak kolem obeda, - poobede, vtedy je tam docela málo ludí, a dobre se jezdí :p
    a dnes som takmer celý deň, aj cez obed, až do 16:30 natieral(líčil s vápnom) garáž, a vchod do pivnice + steny kolem ;d :onfire:
    myslím, že by mi nevadili ani vyššie teploty :twisted: :other: :onfire: :dance: :-P :-D 8-)
    a btw., čím nejlíp stáhnout na disk napr. youtube.com/watch?v=Xr-ep3RQYpY ?? :-k
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Rolandzee-Zafira-Winterfell YTD nebo FRD (dej do googlu) a pak si nastav v jake kvalite to chces
    @Rolandzee-Zafira-Winterfell radsi FLVTO
    upraveno 27. července 2013
    @M1on to dela jen mp3, ne? Predpokladam ze chce video
  • @Thorar @M1on dík
    ovšem, preto sa pýtam, a neviem, ptže to potrebujem pre,/pod IExporer.. :/( coš neni tak lahké nájsť a zohnať veci pre IE..
    ovšem, pre Lištičku :p FF, a pod. iné "top prohlížeče, tam je to jasné a u nich neni žiadny problém
  • @Krisa 170+cm, dlouhovlasý, hubený, ostré rysy v tváři. :D
  • @Tom A když k tomu přidáš 30kg, tak se bude líbit aj mi :-p
  • @Dreamer napsal(a):

@MissUtahraptor království za obří chlaďák, do kterého bych se mohla přes den zavřít :other: Začínám si připadat jako upír, den bych nejradši celý prospala, ale v noci začíná být konečně příjemná teplota a táhne mě to ven. :twisted:

... Jenže to už zaprvé kulový vidím. A zadruhé jsou sousedi (co se halekání/štěkání a lítání po zahradě se psem v jedenáct v noci týče) strašlivě upjatí a kdo má pak pořád poslouchat babičku, jak si stěžuje, že si stěžují. :( =D
    Ono ani v noci v Praze to neni moc prijemne :-( ja bych chtel celorocni podzim.
  • Thorar napsal(a):

Proti tomu bych taky nic nenamítala. :D
  • Thorar napsal(a):

To by byla paráda :)

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    V tom vedru se nedá prostě nic. MKám už druhej den nasazenej výraz Krytona, když mu Rimmer promítá diák zázraku Cameron Mickantosh, čtyřicetiventilový, sto osmdesát čtyřka.
  • Podzím mám nejraději - beru :-) V závěsu je zima a o jaro s létem se poperte :-p Na břečku a hyc nejsem zvědavá :-D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Podzim se blíží.
  • @flanker.27 Podzim je hrozně melancholický
  • @M1on Vidíš, tak ho nevidím nikdy :-) Podzim je zářivý, opulentní ba přímo lukulský pro chuť i zrak - baculatá zvířátka mají nasysleno před zaslouženým odpočinkem :-)
  • @Černá_Alison přesně, já taky vidím podzim jako nejbarevnější období roku (nemyslím jenom listí), kdy jindy se prostřídají prosluněné dny, deštivé dny, mlhavé dny jak se blíží zima tak i nějaká ta sněhová fujavice. Navíc sluneční světlo není ostré a je mnohem příjemnější než v létě, jaro mám taky docela ráda, i když letos skoro vůbec žádné jaro nebylo :(
    @Černá_Alison Taky mi podzim nikdy nepřišel depresivní, chmurný, ponurý, naopak :-) Hmmm bacualtá, šťavnatá zvířátka říkáš...bude čas oběda.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 28. července 2013
    My tu máme 38 °C ve stínu. Hustota hmyzu v ovzduší, ve večerních hodinách, je asi 23,19 okřídleného svinstva na metr krychloví. Lepivost rukou k čemukoli dosahuje hodnoty "Pattex FIX".
    A začalo mě strašně bavit, chodit se každých deset minut koukat do lednice.
  • upraveno 28. července 2013
    Montezuma3 napsal(a):

A začalo mě strašně bavit, chodit se každých deset minut koukat do lednice.

to mě baví i když není teplo
  • Moment v mražáku je zmrzlina :-))
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Tom napsal(a):

170+cm, dlouhovlasý, hubený, ostré rysy v tváři. :D

Co znamená hubený? Hubený jako "normální" nebo hubený jako "vychrtlý"?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.