Lampárna

upraveno 31. října 2015 v Rozličný pokec
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)

Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)

Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!

Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D

1484951535464

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Vážně se snažím brát ženy jako rovnocenná stvoření. Čestně. Strašně moc. Ale když ony mi někdy toto úsilí tak moc ztěžují... Copak je tak těžký pochopit, co to znamená "náhradník"? :wall: :wall: :wall:
  • Akrát ten podvyživený mladík pendrek vidí :-)
  • @flanker.27 My jen nevíme, kam tím míříš:-)) A buď bez obav, mnoho let jsem se snažila brát chlapy jako rovnocenná stvoření, ale notně mi to komplikovali až jsme nakonec došla k závěru, že jsou fascinující a stojí za pozornost a obdiv :-) Od té doby mám kladný vztah téměř ke všem chlapům povšechně :-)
    Tvoří se hodnotící komise pro hodnocení nabídek jedné veřejné zakázky. Pokud jde o zakázku nad 500 000, musíme v pětičlenný komisi mít jednoho člověka od zřizovatele, tj. z magistrátu. Vždycky nám ustanověj jednu ženskou z odboru kultury jako členku a druhou jako její náhradnici. No a ona ve čtevrtek nemůže ta co je jmenovaná (vlastním šéfem z magistrátu) jako člen a půde ta co je náhradník. No a kvuli tomu začnou panikařit, abych koukal změnit Ustavení hodnotící komise (dávno schválený a podepsaný) a náhradnici co půjde dal jako členku a členku co nepůjde jako náhradnici a nějak nejsou schopný pochopit, že od toho ten náhradník je... Dělaj tu bugr a naše ženský kvuli tomu taky blbnou... V komisi jsem já a čtyři ženský, páč náměstek co ty zakázky dělá se mnou má dovolenou a já ty baby musím uřídit. To samý ve škodní komisi, tam jsem taky já a čtyři ženský a je to na průstřel palice... Nějaká logika, systém, jasný kroky udělá se to a to tak a tak...
    Ó, já nešťastný :wall: :wall: :wall:

image
    Občas mám zkrátka chuť vylézt na židli a zapět to co Izer...

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 30. července 2013
    @flanker.27 Nebohý flankýrek mezi 8 ženama - skoro až líto by mi tě bylo... =D
    @Krisa Chápej, že to nejsou pěkné moudré ženy dvakrát denně a na požádání, ale vesměs pravý opak :)
  • Krise není líto ptáčka zpěváčka - je nelítostná :-D
  • @flanker.27 2X denně bez požádání? :-D
    @flanker.27 Tím chceš říci, že jsou pěkné a moudré jenom 2x denně na požádání, jinak jsou nepěkné a nemoudré?
    @Černá_Alison Skoro, otravujou celej den a ani se nezeptaj, jestli náhodou nedělám něco jinýho (třeba povídám si s váma a podobně...). :)

@Krisa Jsou pěkné a moudré tolikrát, kolikrát se chlap zpije donevidim :)
  • A odkudpak se rekrutuje tahle sorta? :-))
    @flanker.27 A nejsi náhodou jen přehnaně kritický a děsný šťoura? :P
  • @Krisa státní zaměstnanec, to je nadávka i diagnóza zároveň :D
    @Černá_Alison Já nevim, nejsem náborář :)

@Krisa Všimla sis?

@Tom To jsem i já a nemýlím-li se i ty ... :)
  • @flanker.27 (píská si) Já mám ještě horší diagnózu :D
    @Tom Tak tak :)
  • @flanker.27 magistrát je v pohodě. Zkus si někdy zajít na ministerstvo :D
    flanker.27 napsal(a):

Všimla sis?

Na první pohled :P
  • My víme, Ariene :-)
    upraveno 30. července 2013
    @Tom Já mám zkušensot s ministerstvem kultury a jejich "snahou" při novelizaci autorskýho zákona, na který jsme pracovali dva roky...

@Krisa Mé druhé jméno je Rimmer :)
  • @flanker.27 nejhorší jsou takoví ti kariérní úředníci. Poznáš je od prvního pohledu, a vždy se mi vybaví Sympaťák od Škworu:

...fešáckej úřednickej vohoz má
    Svou práci miluje po něčem touží
    A klidně najevo ti může dát, kdo je víc
    Sympaťák
    Ani se neohřeješ musíš jít
    Tady se na vteřinu ve dvě končí
    A ví, že slíbit něco, nebolí...

flanker.27 napsal(a):

Mé druhé jméno je Rimmer :)

A já myslela, že Jidáš.
    @Krisa To je druhé jméno Arnolda :)
    @flanker.27 Si vás, kluci ušatí, pletu.
  • A čí jsou to uši, Holly? Vypadají jako dva gigantické radary přilepené po stranách mojí hlavy.
    Tak si to ženský trochu vyžehlily, sekretářka ředitele mi teď dala šerifskou hvězdu :D
  • Je ta hvězda aspoň z čokolády? :-))
  • @flanker.27 No, tak podle toho co tu popisuješ se ani nedivím, že je pro tebe těžké brát ženy rovnocenně :D Ale to bude asi nějaká nešťastná shoda náhod, že se 8 takovýchhle ženských slezlo dohromady. Musíš si tam hold nahnat nějaké vlastní místo nich.
  • @flanker.27 Jasně zaměstnej Krisí a je to :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.