Lampárna

upraveno 31. října 2015 v Rozličný pokec
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)

Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)

Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!

Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D

1505153555664

Komentáře

• my si na to budeme muset notně počkat :(
  • @Černá_Alison jů, to zrovna poslouchám, taptaptadadataptaptadada ....vypadá to, že bude i bouřit :dance:
  • @Dreamer Tak si dej nášup šťastlivko :-))
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Hildegarda
    V Bytči :D
    U nás akurát po tých strašných horúčavach, na ktoré som sa sťažoval, dnes začalo prsšať a to statočne. Aj s krúpami. A teraz v noci už stromy natriasa - vyzerá to na Ďalšiu búrku. Heuréka-hypotéka :D Desne ma to potešilo. Keby bolo tak chladno aj zajtra, keď budem musieť ísť so psom vonká.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Tady se už vypršelo, teplota klesla na 17 (v noci musím umrznout) a ještě jsem byla děsně rozdrcena v prší :D
  • @Branislav_Gepeto Prave nam pri dome udrel blesk a teraz pocuvat vsetky tie hukajuce auta...a este cakame dnes navstevu, tak dufam, ze v tom dazdi trafia
  • @Krisa Tebe vystrčímě do toho úpalu a necháme grilovat s kůrčičkou! :-p

V noci konečně pršelo a konečně se při plně otevřených balkónových dveřích dalo spát :-) Právě jsme se probudili. Už sice zase teplota stoupá, ale konečně se nepotíme. synkovi konečně klesla ta zvýšená teplota z přehřátí a dcera přestala být malátná.
    @Černá_Alison Já za to nemůžu - v noci mi byla zima, až jsem musela vytáhnout peřinu :D
  • Já ti to nevyčítám, ale nezakřikni ten déšť :-)) Ať ho nevyplašíš :-D
    @Hildegarda U nás tiež trieskalo tak, že sa pes triasol od strachu. Ale mne taká búrka pripadá zvláštne upokojovio. Asi preto, že som v bezpečí domova a deje sa to iba raz za čas.
  • @Branislav_Gepeto Mi přijde bouřka nejen uspokojvá, ale i krásná na pohled :-)
    @Černá_Alison To hej, ale radšej len zdiaľky :D Inak je to dosť hrozivé...
    Ale viac ma upokojuje zaspávať pri hluku búrky než pri úplnom tichu - a takmer pravidelnom húkaní alamru jedného auta.

Aj keď, keď budem mať malé deti, asi ma tie búrky omrzia :D
    upraveno 10. srpna 2013
    Bouřka je fajn, ale jen když je člověk v baráku - když nás potká na vodě (nejlépe na Pastvinách na druhé straně přehrad), tak to není žádná balada.
  • Bouřka je nádherná, když je člověk venku, promočený na kůži, sedí v trávě a dívá se na oblohu a přitom mu prší do tváře :-)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Černá_Alison Ano, a taky ti může usmažit veškerou elektroniku v domě pokud jí nestihneš v čas odpojit :evil:
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Černá_Alison Přesně tak....

Nesnášim deštníky, nechápu jak to může někdo nosit, a u chlapa už to vůbec nepochopim. To si pak pomyslim něco, co s ohledem na Toma psát nechci.
  • Na smažení elektroniky a trvalé bouchání žádorvek mám etrafo za plotem :)
    A deštník nevlastním od druhé třídy, kdy jsme ztratila svůj duhový :-D Nejsem z cukru, navíc když mi vlasy zmoknou deštěm, tak s emi vlní, jinak nikdy :-D
  • @Thorar tak ked mas na sebe oblek a potrebujes prist do prace, tak v tom pripade dazdnik uplne chapem :)
    Od toho je kabát, ne? :-D
  • @Thorar Na deštník má nárok pan TAU :-)
  • Ale přiznávám, že na chlapa s deštníkem bych se dívala dost úkosem :-D A na chlapa v obleku taky, pakliže by to nebyl oblek od krejčího šitý na míru, ale konfekce :-p
    No, když má někdo oblek jen na pohřby, svatby a k soudu, tak se mu to nevyplatí :-)
  • @Thorar Nehledě na to, že ani jedna z těch akcí oblek nevyžaduje :-D
    upraveno 10. srpna 2013
    @Černá_Alison No, už se vidim na svatbě v džínách, gládách a mikině :-)
    (pokud to nebude tematicka svatba :-) )
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Černá_Alison Když nakupuješ u větvíků, nic jako konfekce neexistuje. Každý kus je originál =D
    @Everett_Young Ja som raz sedel v obývačke, tu zrazu blesk a naraz sa sám zapol počítač :D A sestra mi neverila, že som ho nezapol ja
    @Thorar To mám podobné. Síce nie som zo zmoknutia nadšený, ale dáždniky neznášam. Keď kráčam chcem mať voľné ruky. A v mojom prípade by to dopadlo tak, že sa zamyslím - čo počas kráčania robím furt - a puď mám dáždnik na úrovni hlavy, alebo príliš nakrivo a ani si to neuvedomím.
  • @Thorar Já jsem si žádného kravaťáka nebrala - na svatbu je předepsaný čistý slušný oděv bez bližší specifikace :-))

@Everett_Young Milion kusů oděvu a ani jeden nesedí :-D
    Vy jste divní, vždyť točit deštníkem za deště je tak boží :).
    Až vyrostu a přestanu deštníky zapomínat, tak si pořídím jeden z těchto (nebo možná oba)
    image
    image
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.