Lampárna
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
V Bytči :D
U nás akurát po tých strašných horúčavach, na ktoré som sa sťažoval, dnes začalo prsšať a to statočne. Aj s krúpami. A teraz v noci už stromy natriasa - vyzerá to na Ďalšiu búrku. Heuréka-hypotéka :D Desne ma to potešilo. Keby bolo tak chladno aj zajtra, keď budem musieť ísť so psom vonká.
V noci konečně pršelo a konečně se při plně otevřených balkónových dveřích dalo spát :-) Právě jsme se probudili. Už sice zase teplota stoupá, ale konečně se nepotíme. synkovi konečně klesla ta zvýšená teplota z přehřátí a dcera přestala být malátná.
Ale viac ma upokojuje zaspávať pri hluku búrky než pri úplnom tichu - a takmer pravidelnom húkaní alamru jedného auta.
Aj keď, keď budem mať malé deti, asi ma tie búrky omrzia :D
Nesnášim deštníky, nechápu jak to může někdo nosit, a u chlapa už to vůbec nepochopim. To si pak pomyslim něco, co s ohledem na Toma psát nechci.
A deštník nevlastním od druhé třídy, kdy jsme ztratila svůj duhový :-D Nejsem z cukru, navíc když mi vlasy zmoknou deštěm, tak s emi vlní, jinak nikdy :-D
(pokud to nebude tematicka svatba :-) )
@Everett_Young Milion kusů oděvu a ani jeden nesedí :-D
Až vyrostu a přestanu deštníky zapomínat, tak si pořídím jeden z těchto (nebo možná oba)