Lampárna
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Já nesnáším deštníky od doby, co mne s ním maminka neustále mlátila do hlavičky při chůzi těmi kovovými konci špic! Pak když mi nabídla, že mne schová k sobě pod deštník, tak jsem raději prchala napřed, protože zmoknout bylo příjemné a navíc mne nikdo neďubal do hlavy :-p
(Pláštěnku jsem nikdy nevlastnila - fuj!)
A na branná cvičení sice byla povinná, ale mamka vždycky napsala učitelce, že ať mne sebou teda nebere...ale jak na potforu mne vzali vždycky aj bez pláštěnky :-p
Jo, a Krisu chci vidět točit deštníkem, já jím točím taky :)
:twisted: :dance: =D
Když jsem na zábavě vybírala vstupné a někdo platil mokrými bankovkami, tak bylo jasné, že to je skaličok - měli to přes řeku a byli do pasu mokří :-) V zimě většinou i cinkali ledem. Nejlepší kluci z okolí :-) A taky nejhezčí...jo to byly časy:-) Tehdá jsem bývala jediná, se kterou si zatancovali všichni skaličoci za jeden večer a taky jsem na to byla patřičně hrdá :-) Taky nezmeškali žádnou rvačku - tak to má být. A rvačka už k sobotnímu večeru patřila...vždycky před hodinkou ploužáků :-)
(a funguje, jen vydrží bez nabíječky asi 5 minut)
Není se ale čeho bát, prostě ti jen oznamuje, že kapacita baterky degraduje. Takže vydrží míň a míň, ale nic se s notebookem nestane.
(a rozhodně lepší na testosteron:-) )
Já osobně nosím občas deštník, protože je to praktické. Kdo ho nechce, je to jeho věc, ale stejně tak jako já si neudělám na někoho názor jen proto, že deštník nenosí, jsem ochoten poslat do řitě každého, kdo si na mě udělá názor jen proto, že deštník občas používám :)
Co se týče obleku je to totéž. Zažil jse debily v obleku i bez něj a sám oblek občas nosím, protože to u soudu považuju za jistou součást slušnosti, stejně tak jako že se v soudní síni nejí a podobně (i když párkrát jsem šel do práce nevěda o soudu a přišel na něj v civilu, pak případně stačí prosté lidské slovo a vše je v pořádku). Kdo se mnou kvuli obleku nechce kamarádit, nemusí :)
(netuším totiž, co bych tam jinýho dělal) =D