Lampárna

upraveno 31. října 2015 v Rozličný pokec
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)

Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)

Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!

Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D

1515254565764

Komentáře

• @Krisa A budeš je nosit oba najednou? :-))
    Já nesnáším deštníky od doby, co mne s ním maminka neustále mlátila do hlavičky při chůzi těmi kovovými konci špic! Pak když mi nabídla, že mne schová k sobě pod deštník, tak jsem raději prchala napřed, protože zmoknout bylo příjemné a navíc mne nikdo neďubal do hlavy :-p
    (Pláštěnku jsem nikdy nevlastnila - fuj!)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Černá_Alison Ani jako malá na škole v přírodě jsi neměla pláštěnku? 8-O
  • My v CHKO nejezdíme na školu v přírodě :-) Kam asi? Do národního parku? :-D
    A na branná cvičení sice byla povinná, ale mamka vždycky napsala učitelce, že ať mne sebou teda nebere...ale jak na potforu mne vzali vždycky aj bez pláštěnky :-p
  • může prasknout šaši u notebooku bez mechanickýho počkození?
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @M1on Teoreticky ano, ale prakticky jsi s tím spíše někde praštil a nevšiml sis toho.
  • @Everett_Young to jsem teda byl dlouho nevšímavej
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 10. srpna 2013
    Ono co se soudu týče nejde zas tolik o oblek, ale o spisy a další věci (tašky nejsou právě nepromokavé) a o to, že není dvakrát příjemné sedět v mokrém v práci :)
  • @flanker.27 Asi tak. Nie je problém moknúť, ale potom v tom niekde existovať.
    @Arutha Taktak. Když mám volno a chci si užít trochu toho propojení "s přírodní silou", proč ne. Když potom není nějká činnost, kterou člověk musí vykonávat.

Jo, a Krisu chci vidět točit deštníkem, já jím točím taky :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @flanker.27 Já mám s průhlednými okraji a medvídkem Pú :D
  • upraveno 10. srpna 2013
    flanker.27 napsal(a):

@Arutha Taktak. Když mám volno a chci si užít trochu toho propojení "s přírodní silou", proč ne. Když potom není nějká činnost, kterou člověk musí vykonávat.

Jo, a Krisu chci vidět točit deštníkem, já jím točím taky :)

jeje, tak už sa nám tu pomalu zbierajú námety na také lehce laškovné scény, klip :p ..príp. povídky ? :D

:twisted: :dance: =D
  • Flanker jakožto pan TAU :-D
    upraveno 10. srpna 2013
    Akorát, že nemá efekt, když si poklepu na klobouku a přejedu prstama po krempě. Na pana Tau jsem navíc až moc ukecanej... :)
  • Nekecej, že nosíš taky bouřku, Vacátko!
    Ne, poté, co jsem ono gesto jednou vyzkoušel a nic jsem na ně zanevřel :)
  • flanker.27 napsal(a):

Ono co se soudu týče nejde zas tolik o oblek, ale o spisy a další věci (tašky nejsou právě nepromokavé) a o to, že není dvakrát příjemné sedět v mokrém v práci :)

asi tak. Alebo ked ti na pohovor pride muz zmoknuty ako kura. Crci z neho pri stole a obom vam je to neprijemne, lebo testove otazky cele rozmaze rukavom. Dazdnik je proste v istych okamihoch pre muza nevyhnutnost.
  • Pokud někdo vybírá na pohovoru podle deštníku místo podle schopností a vědomostí, tak si plně zaslouží, co dostane :-))

Když jsem na zábavě vybírala vstupné a někdo platil mokrými bankovkami, tak bylo jasné, že to je skaličok - měli to přes řeku a byli do pasu mokří :-) V zimě většinou i cinkali ledem. Nejlepší kluci z okolí :-) A taky nejhezčí...jo to byly časy:-) Tehdá jsem bývala jediná, se kterou si zatancovali všichni skaličoci za jeden večer a taky jsem na to byla patřičně hrdá :-) Taky nezmeškali žádnou rvačku - tak to má být. A rvačka už k sobotnímu večeru patřila...vždycky před hodinkou ploužáků :-)
  • Dotaz notebook hlásí "zvažte možnost výměny baterie" Co se stane když nevyměním :-|
  • Taková skutečná historka z pražeských pohovorů. Máme velmi dobrého přítele, který ještě 2 roky po škole nemohl najít práci. Je plachý a má vadu řeči. V praze se vše řeší přes hrrrc studia a na normální pohovor nenarazíte. Neprošel žádným. Až jednou dorazil na pohovor, kde kupodivu seděl jen chlapík v džínách a triku a načančaná sekretářka. Jako první se ho zeptal, jestli v tom obleku chodí často. Když kámoš vykoktal, že ne, tak už s eho ptal jen na technické věci. sekretářka se do toho snažila párktát zasáhnout, ale chlapík se na ni vždycky ošklivě podíval a pak jí řekl ať se do toho nemontuje. Po hodince řekl, že kámoše bere a že ho zve na pivo. Tak šli od pohovoru na pivo a ten chlapík mu povídal, že už víc jak půl roku je na všechnu práci sám, protože mu stále posílají jen debily v obleku, co umí kulové a že mu nezbylo než říct řediteli, že pokud ho nenechá vybrat si sám, tak dává výpověď. Nyní tam již dělá kámoš třetím rokem a bere přes 60 měsíčně. Párkrát se jim tam zase snažili nasadit nagelované mamlasy, ale udělali to stejnou taktikou - buď si vybereme sami nebo jdeme...firma totiž koupila konkurenční firmu a bylo více práce. Teď jsou tři a klape jim to.
    upraveno 11. srpna 2013
    @M1on Mě to hlásí už půl roku a nepovolil jsem. Nevyměním!
    (a funguje, jen vydrží bez nabíječky asi 5 minut)

Není se ale čeho bát, prostě ti jen oznamuje, že kapacita baterky degraduje. Takže vydrží míň a míň, ale nic se s notebookem nestane.
    @Černá_Alison Ale fuj, taková nepokrytá adorace násilí? :twisted:
  • @Thorar jak primitivní :-)) Ale jak účinné :-D Proč myslíš, že se strhla rvačka před ploužákama :-) Aby bylo jasné, kdo s kým může jít tančit :-D
    upraveno 11. srpna 2013
    Jo, ti co prohráli museli jít tančit, vítězové šli chlastat :-D
  • Ti, co jsou příliš pochroumaní se jdou hojit ku baru a vítězové do sebe kopnou panáka a jdou pro holku, která se jim líbí :-))
    @Černá_Alison Rvát se kvůli holkám, to je strašný :-) To v Praze si vystačíme s "To čumíš na mě?". :wall:

• upraveno 11. srpna 2013
    Jasně, mohli by stejně tak dobře hrát tenis, ale rvačka je stylovější :-D

(a rozhodně lepší na testosteron:-) )
    upraveno 11. srpna 2013
    Myslím, že se tu plácá několik věcí dohromady a za deštníky se schovávají extrémní názory (ať z té anebo zté strany) na úplně jiné věci :)

Já osobně nosím občas deštník, protože je to praktické. Kdo ho nechce, je to jeho věc, ale stejně tak jako já si neudělám na někoho názor jen proto, že deštník nenosí, jsem ochoten poslat do řitě každého, kdo si na mě udělá názor jen proto, že deštník občas používám :)

Co se týče obleku je to totéž. Zažil jse debily v obleku i bez něj a sám oblek občas nosím, protože to u soudu považuju za jistou součást slušnosti, stejně tak jako že se v soudní síni nejí a podobně (i když párkrát jsem šel do práce nevěda o soudu a přišel na něj v civilu, pak případně stačí prosté lidské slovo a vše je v pořádku). Kdo se mnou kvuli obleku nechce kamarádit, nemusí :)
  • @flanker.27 Přes práh mojí ložnice nesmíš, ale jinak mi to je vuřt :-D
    @Černá_Alison Já se nevnucuju sepisovat ti na smrtelný posteli závěť
    (netuším totiž, co bych tam jinýho dělal) =D
  • @flanker.27 Mám tam čtyři velké knihovny o nejméně 2000 kouscích knih :-p (to samosebou jen v ložnici, dalších knih mám taky dost ve vššech jizbách:-p )
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.