Lampárna

upraveno 31. října 2015 v Rozličný pokec
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)

Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)

Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!

Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D

1444547495064

Komentáře

• :D Protože kreslený postavičky vždycky milujou nějaký čůzy (pardon za výraz, ale mně se to slovo strašně líbí :D)- třeba Šmoulinka :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Černá_Alison Si pamatuju písničku ze seriálu:
    Nejlepší je Ferda, protože Ferda chytrák je.
    I když má své chyby, tak nám se líbí, vyhraje.

Jo měl své chyby, tou zásadní byla nafoukaná Beruška. Páč potřeboval tu ženu, co mu otevře oči a ukáže ty pravé hodnoty... :D

@Melindaaaa Ne jen kreslený :)
  • @flanker.27 Teď je ta písnička úplně jinak přeložená a dost trapná :-) Tu starou si taky pamatuju.
  • @flanker.27 Pravda :D A hodný holky mají smůlu :D
    @Černá_Alison jednou jsem to někde chytil, slabota...

@Melindaaaa Úkol hodné holky je dát nějakému tomu Ferdovi poznat, že nafoukaná Beruška není ta pravá. Pak smůlu mít hodná holka nebude :)
  • @Melindaaaa Pro hodný holky jsou tu zase grázlové. Myslím že v tomhle si nemáme vůbec co vyčítat.
    @Everett_Young Ne pro všechny, ale skutečně jsou ženský, takový samaritánky, co mají nějakou tendenci vyhledávat chlapy, co po nich šlapou nebo chlastaj nebo je pustili z vězení. Mají prostě nějakou představyu, že ony jsou na světě k tomu je napravit či co. Ano, těm zpravidla pomoci není. :)
  • Jo, to je fakt...hodné holky si vybírají grázly...A nebo muže po vzoru svého otce (což se často slučuje, hlavně v případě otců grázlů, alkoholiků, choleriků...)
    @Melindaaaa Vždycky ne, znám hodný holky co maj naprosto normální vztahy, ale jsou takové. Třeba máma vyprávěla o jedný kolegyni z práce, co měla hodně těsnej vztah ke svýmu otci, kterej byl o hodně starší než matka, tak si našla takovýho manžela. Byl to cvok a honil jí pak po Dejvicích s kudlou v ruce...
  • @flanker.27 Samozřejmě, že ne vždycky :) Některé holky jsou rozumné a mají štěstí a tak vůbec...ale pak jsou právě takovéhle děsivé výjimky....
  • A pak přijde někdo, kdo z těch výjimek udělá pravidlo :roll:
  • Tady souhlasím s Everettem - hodné holky si často hledají grázly a hodní kluci nafrněné zlatokopky :-) tyhle dvojice je fakt často vidět :-) Nejsou pravidlem, ale je jich dost a dost.
  • @Černá_Alison já jich teda ve svém okolím zase tolik neznám :)
  • No já zas docela dost. Sice znám více kluků zaměřených na hloupoučké nanynky, ale i tak dost.
    Někdy mám dojem, že když zkrátka ve vztahu netrpí, tak si ho neužívají či co...pojmenovali jsme to "zaklínačský syndrom" :-))
    Jako zaklínač a na nána Yennefer? :)
    Ovšem Zaklínači stejně nečinilo problém klátit kdekterou další čarodějku...
  • No oni vůbec jsou páreček k pohledání :-D Akutní podpantoflóza kombinovaná s nucenou promiskuitou, protže yennefer nedá :-D
  • =D :twisted:
    no na (PC)Zaklínača III, resp. aký príbeh tomu vymysleli som celkem zvedavý :-P
    (ale čo som doted čítal, len logické pokračovanie 2.dielu - Yennefer by mala byť (nekde) v Niílfgaarde, a Geralt bude po nej pátrať, zároveň stejne jako po svojich vzpomínkách na niektoré udalosti..
    (aspon taký by mal byť zhruba dej 3. )

• Poté, co jsem zjistila, že se absolutně netrefili do vzhledu a povah postava že jména jen občas náhodně souhlasí s knihou, ale už ne s charakterem vím najisto, že to hrát nebudu. Odkroutím si kartičky a to je všechno....
    Černá_Alison napsal(a):

No oni vůbec jsou páreček k pohledání :-D Akutní podpantoflóza kombinovaná s nucenou promiskuitou, protže yennefer nedá :-D

Přesně :)

• A pak že Marigold je složitá osobnost :-))
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Mě tak štvou obrubníky a nájezdy na chodníky/stezky pro cyklisty! Člověk by si řekl, že když musí jet na kole po stezce, která vede vedle chodníku, tak budou ty nájezdy trochu upravený, aby se na ně dalo plynule najet - nejsou, vždycky je to pecka jako kráva a pak se jen modlím, aby mi nevyletěly věci z košíku :wall:
    A zvlášť když jsem tak geniální a připravím si parádní vyjížďku pro alergika (při každém nájezdu jsem měla kytky v rypáku) =D
    image
  • Krásná kytky až na ten libíček nebo celer :-)) Zvláště floxy jsou teď všude a kvetou ve všech odstínech :-)
    @Černá_Alison Je to 6 sazenic celeru a pod ním ještě 12 salátů :)
  • Sazenic? Nyní? Vždyť saláty už přerostly před měsícem :-o
    @Černá_Alison Právě! Druhá várka ;)
  • Černá_Alison napsal(a):

A pak že Marigold je složitá osobnost :-))

Marigold je cynik, prasák, kurevník a lhář, a na tom příteli, to mi můžeš věřit, není vůbec nic složitého. Dobrou noc.

- Jak řekl jeden můj známý, zaklínač.
  • Zatraceně, kde je nějaká studená fronta? To se nedá vydržet :onfire: ještě jeden takový týden a začínám šetřit na nějakou boudu za polárním kruhem.
  • @Dreamer A v zimě zase nemůžeš dočkat teplý fronty
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Dreamer Nemůžu se dočkat až přijdu zejtra do práce a nastavim si klimatizaci na 20 stupnu a preziju to nejhorsi vedro co slibujou :-)
  • @M1on mně zima nevadí, mám ráda i mlhu, déšť, mráz, ale jediný, co nemůžu je vedro.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.