Lampárna
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
njn, len ted si uvedomit, či si "součástí
problému",
anebo jeho "rešením :twisted:
viz. "..nahlas pouštím death metal.." o,O =D
(alebo mimo toho, ale to asi ted neni tento prípad)btw., zas sa netreba čudovať ani tej žene, že ho furt vyhazuje, mít doma notorického alkáča.. asi tým chce neco povedať, a inak nemá moc možností jako reagovať,/brániť sa/znášať svoju situaciu.. bývajú to dosť smutné, tažké a takmer nerešitelné prípady a situácie.. :roll: :-?
teda nechcel som aby to tak vyznelo jako kritika, (aspon ne tak moc ostrá)
...skor len taký povzdych :-D ;-)
.."..(hromadná stížnost na všechny)..doprál hlujk" - lol, tak to potom ano :twisted: :dance: =D
@Everett_Young Tebe bych si pozvala dom :-) Harpyje nad námi mne taky udala na obci, že jí lezou do zahrádky z mého maliní (já budu chodit sbírat eventuelní slimáky z malin, když mi jsou putna, ne? Tak jsem obratem poslala žádost o přezkoumání sedmi černých staveb rodiny Škapovy :-p Ale na obci ztopili obě, aby nemuseli nic řešit :(
Tatík pouští metal na plné kule s otevřenými okny jen když si nějaký debil o vánocích pustí koledy - na ty má tatík alergii - zaslechne je a aparatura dostane záhul :-D Už si je nikdo v okolí mnoho let nepustil :-p
Já prostě nemám na tyhle žabomyší spory náladu :( Ve své podstatě jsem naprosto nekonfliktní a pakliže nejednám v afektu, kdy jsem schopna čehokoliv, tak vychladnu do flegmatické podoby :-) Jsem jak jaderný reaktor když vybuchnu, ale všechno je akumulováno do několika vteřin, pak je to pryč....
"..sedmi černých staveb rodiny Škapovy.." - to znie, jako by boli najmenej oligarchovia, nejaké velkovily, občas továrna, obchodák.. :twisted: =D -alebo sú to len tie "škopky, búdy, budky, budečky" ? :-D
@Černá_Alison To s těmi rozvody elektřtiny znám - děda mi jednou vyrobil skříňku na naušnice a podobné serepetičky a přidělával mi ji na zeď. Člověk by řekl, že drát od vypínače světla povede přímo nahorů od vypínače světla. Nevede. Děda vrtal asi 15 cm od pomyslné kolmice vypínač - strop a navrtal se :)
K Mezulánovi - doufám, že z toho měl podobnou srandu jako můj brácha, když byl malý (on si pouštěl lodičky a měl hroznou radost, že plují po celé koupelně) :D
Takže na jednu stranu je tu děláno všechno hrozně poctivě a nic není ošizené, ale na druhou stranu se tu ta "svépomoc" akce Z projevuje na každém kroku :-D
Můj bratřík svého času (4 roky) zase vyčabral mnoho litrů vody z hajzlu, kterou vylíval do předsíně na zem, protože chtěl zjistit, kolik jí v záchodě vlastně je! Mamka si četla v kuchyni, já v pokoji a jeho alotrium nám přišli oznámit susedi zespoda, kterým valila voda po stěnách...
U nás se taky dělá všechno svépomoc - na elektřtinu bych si netroufla, ale aspoň díky tomu umím oškrábat, opravit (stěnosprav, případně sádra) a vymalovat zeď, pokládat venkovní dlažbu (na písku) + vykopat na ní základy a troufla bych si asi i na plovoucí podlahu (u té jsem teda jenom pomáhala a sama ji nedělala, ale když by se mi to podařilo uříznout správně, tak bych to nejspíš zvládla - teda aspoň myslím :D )
A takto bylo vymalováno vše, včetně chodby a co naše balkóny a plot!!! A lavečky - kolik barev bylo, tolik se použilo a odstíny přimíchaly!
A teď je vám doufám jasné, že to nepřemalujete - ty černé klikaté zubaté (úmyslně) čáry...a že to furt zpod malby vylízalo!
Tak jsme se rozhodla, že to chce malíře, co to oseká a odborně přemaluje.
Z valné části to pomohlo, ale ne dokonale. Třeba tady před sebou mám zeď, kde jsem nezadala váleček a hned tu na mne čumí dvě černé čáry...a tmavozelený strop stále prosvítá skrz bílou....
Ad zelená...to se naši kdysi (bylo mi rok a půl) nastěhovali do 2+1, kterou prve obýval terarista ornitolog. Kuchyň byla taky tmavozelená a původně na zdi byly desítky klecí (jedna vedle druhé). Stěny byly pokryty guanem a ta zelená barvila na dotek, jako by to byl suchý pastel....zbavili se toho jedině tak, že se přestěhovali :-D
=D
Ty si skoro ako Neighbours from Hell
Ako reagovala susedka na tie kvetináče?
,,When someone hates you for no reason... Give that bitch the reason..."
:D
(zima poměrně daleko...do listopadu budeš trénovaný :-D)
Mi připomíná, jak se tu už deset let mluví o opravě chodníků...materiál netřeba kupovat, vždyť máme 4 sudy nehašeného vápna ještě odstavby (to nevědí, že já se toho našeho přiděleného sudu již před třemi lety zbavila). Jen mi není jasné, jak tím chtějí opravit chodník? Posypou tím chodníky a počkají až bude pršet ?