Lady Catelyn Tully Stark
Při pročítání starých starých příspěvků mne docela vyvedlo z míry, kolik lidí nemá rádo, nemusí, nemá v oblibě či dokonce nenávidí Lady Cat.
To jsem fakt nečekal.
Stejně tak vztah většiny lidí k rodu Tully.
A proto se ptám proč a čím vás Cat tak naštvala - to že nemá ráda Jona? Upřímně, nedivím se jí. Přeci jen jak by se Vaše partnerky tvářily kdyby jste si domů přivedli "bastarda" a vychovávali jí ho před nosem?
Tak diskutujte, holoto...
To jsem fakt nečekal.
Stejně tak vztah většiny lidí k rodu Tully.
A proto se ptám proč a čím vás Cat tak naštvala - to že nemá ráda Jona? Upřímně, nedivím se jí. Přeci jen jak by se Vaše partnerky tvářily kdyby jste si domů přivedli "bastarda" a vychovávali jí ho před nosem?
Tak diskutujte, holoto...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
P.S: Vím, že návrat domǔ několikrát zmiňovala, ale nějak extra si zatím nestála.
Tak Arianne lze částečně pochopit - nemocný otec zahrabaný ve svém zámku a Martellové mají na krku málem vzpouru Dorne. Ona ho nechtěla zabít, chtěla aby v poklidu dožil tam, kde to má rád. Stačilo jen Arianne dokázat, že Doran ví, co dělá, a zas je plně na jeho straně.
Ben Nevis: Já bych spíš řekla, že dělala, co cítila, že dělat musí.
Vážně čekám kdy někdo vyrukuje s tvrzením, že za příchod zimy může taky Catelyn :)
ale može za prichod bielych chodcov :-)
.........
.........
.........
.........
.........
.........
.........
.........
.........
len žartujem
Catelyn mi připadá jako ten typ postavy, kdy ona něco rozhodne a pak přijde její muž a řekne: "Proboha, ženská, co jsi to zase provedla?" Prostě žena v mužském světě.
To jsem si nemohl odpustit, i když si tím nejspíš koleduju o místo na Nevadině seznamu, z kterého se na rozdíl od toho Aryiného tak snadno nevyškrtává.. :hides:
Ad Ugla: Jo, má rád Brienne :)
EDIT: aha, koukám, že už to flanker vysvětlil. Jinak myslím, že je to Point of View.
Ještě, že jsou tam ta slova na "p", jinak bys mě tou otázkou přivedla do nesnází.. Každopádně ano ..a ano. Ale není jich mnoho. Brienne už jsem nominoval v topicu, "Holka, co vás podrží", s tím, že si ji Martin určitě vymyslel. Jinak mám rád třeba paní z Žaludohradu, ač o ní skoro nic nevím :-)
Víš v čem je hlavní vtip? Nejsem Catelynin fanoušek. Není to má oblíbená postava. Její kapitoly jsem četla ráda, protože kromě dění kolem Robba a Řekotočí (dočasného centra války), jsme se v jejích kapitolách dozvěděli hodně o historii a způsobu života v Západozemí. A historií nemyslím jen rebelii proti Targaryenům (i když samozřejmě hrála prim). A taky o Nedovi. V Bouři mečů už se mi pak Catelyn poněkud zajídala, protože začala být moc popisná a moc přemýšlivá. Jako by v jejích kapitolách Martin naznačoval jak klesne u Hostiny a Tance. Ale - jak už jsem psala dřív - nemám ráda, když se jí vyčítá něco, co nemohla ovlivnit nebo nezpůsobila. Nemám ráda, když ji lidi soudí se znalostmi kompletní ságy a neberou ohled na to, co ve zkutečnosti mohla a nemohla vědět, předvídat, tušit.