5. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire

upraveno 1. února 2014 v Povídky
image5. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire

Rozsah: Neomezen
Jazyk: Předpokládá se čeština nebo slovenština; může být i jiném jazyce (angličtina, polština, ruština apod.), berte však do úvahy, že tím se snižují šance na to, aby Vaši práci ocenilo dostatečné množství čtenářů…
Styl: Libovolný literární útvar (ano, i básně a eseje)
Omezení:

Read the full story here

11415161820

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Asi si všimol ako ho tu lovíte tak pre srandu sa tomuto vyhýba :D
  • Třeba za to může Krisí - "odradila ho"! :-))
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Jsem slyšel, že si právě Alek válí šunky někde u moře a hodlá v tom pokračovat minimálně ještě týden.
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    náš lord velitel žije, minimálně na facebooku, zelené kolečko ho prozradilo.... :-D ale...kdy se vrátí na Zeď? :( Aleku, potřebujeme tě!
  • Inu já mu to přeju. Na druhou stranu by bylo fér, kdyby ty povídky přehrál třeba na paula, když už věděl, že na ně čekáme :(
  • A naše hlodavčí kamarádka? O té jsem taky neslyšel :D
  • Třeba ji vzal s sebou, protože jsou na svatební cestě :-p
  • Podezřívám tě že máš nějaké romantické city. Okamžitě píšu GRRM aby přitvrdil! On vás toho zbavi!
  • @Blackfish Nesnaž se, GRRM se mi definitivně a nenávratně zprotivil sám sepsáním Tance s draky :-D
  • upraveno 3. července 2013
    @svoa00 ..btw už je po skouškovém (bolo do 30.6.)
    Černá_Alison napsal(a):

@flanker.27 To vlastně nic nedokazuje - třeba je ufouni držijou v zajetí a jen ho to pod vlivem psychedelických látek donutili říct...taky to nevysvětluje, kdo sežral Krisu a proč je nezvěstný Alek!

..tak to ho skor drží *10 malých vietnamcov, v tajné pestírne "trávy, a => všetko čo povedal bolo pod vplyvom marišky :weirwood: :-$
    tak k "sežranie Krisi" mi nesedí zatím žiadna teoria, prtže u nás, v "Píščanech" funguje, al. resp. aspon dosť dlho bol pozorovaný iný jav - četný výskyt a MIZNUTIE mačiek, vykytujúcich sa v okolí a areáli piešťanskej nemocnice (1kuchyna, 2jedálne, + pre pacošov), a nábrežia Váhu s nekolika hotelmi, a čínskymi reštikami :twisted: :spike: :-$

.. a Alek bol naposledy spatren, jako si objednáva plavbu a naloduje sa na *Mary Celeste* :twisted: :other: :onfire:
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 3. července 2013
    @Černá_Alison Pokud tu byl někdo vedle jak ta jedle, tak v tom případě oba dva. Jak již byl ptravil, bylo mi přisouzeno zcela něco jiného než co jsem říkal, jako že se vyčleňuji a nadřazuji či o vyplácení se "být bezcitná svině".

Celkem blízko je Vlčačka:
    to je možná to co Flankerovi nesedlo (jen se domnívám) je to kočka rovná se kořist kterou asi zvládnu a zajistí mi přežití - tedy jsi aplikovala lidský vzorec chování (mstivost) na nebohou sovičku
    Ano, to mi přišlo a stále přijde jako mimózní prohlášení bez ohledu na to co zaznělo dále, protože to původní výrok nijak neuvádí "do nového světla", stále je v tom nějaká divná pomstychtivost plynoucí z jakési lidské představy spravedlivého trestu.
  • @flanker.27 Četl jsi poslední příspěvek an předchozí straně? Začínám míít dojem, že ne

"Jo s tou sovou to byla taková nadsázka, která jakoby hovořila o ptácích povšechně (jakoby sově záleželo na malých sýkorkách, které kočky uloví ). Bylo to takové CVRLIKÝÝÝÝ. a myslela jsme, že to je i tak chápáno. Přijde mi poněkud neuvěřitelné, že by někdo mohl vůbec uvažovat, že věřím tomu, že se sovy spikly se sýkorkami a úmyslně zahájily protikočičí odvetnou partyzánskou bitvu To už přenášíme do prostředí animovaných seriálů, ne? )

Na počátku jsem tu sovu sem dala proto, že jsem se nedávno o těchto schopnostech sov dozvěděla a opravdu mne fascinují, nikdy bych dříve ani neuvažovala, že si troufnou na tak velkou kořist. a přišlo mi to příhodné v reakci na flankerovo, že sovy nejsou jaké se zdají být
    (a teď nevěřím vlatsním očím, že tu musím něco takového vysvětlovat, protože to bylo pochopeno a vnímáno jinak ) "
    upraveno 4. července 2013
    @Černá_Alison Já mám zase pocit, že mi má navěky zůstat to označení
    Ty se na kočičí chování třeba dokážeš dívat bez jediné emoce a nebo třeba cítíš jen svou nadřazenost a shovívavě shlížíš na nižší živočichy a jejich marné pachtění
    či že se "vyčleňuji a nadřazuji" bez ohledu na to, co řeknu nebo udělám.
  • Přijde mi poněkud neuvěřitelné, že by někdo mohl vůbec uvažovat, že věřím tomu, že se sovy spikly se sýkorkami a úmyslně zahájily protikočičí odvetnou partyzánskou bitvu
    Právě si položila základ pro jednu z nejdiskutovanějších konspiračních teorií budoucnosti. Nediv se až ti na dveře zaklepe Fox Mulder ;-)
  • Flankere - nezkopíroval jsi na konci smajlík!:-)
    +
    "Flanker je vedle jak ta jedle a moje komické pošťouchnutí správným směrem nepochopil vůbec :-)"

To bude tím výročím Franze Kafky včera, ale dneska už to výročí není, tak přestaň konstruovat, protože s enehodlám hájit v absurdním procesu, který jsi vůči mně zahájil těžko říct proč :-)
    @Černá_Alison Smajlík může znamenat ledasco. Po určitých zkušenostech jsem si nebyl jist, jak je to míněno. Mohu tedy brát za jisté, že nejsem zařazen na pozici obhájce chování "být bezcitná svině"?
  • @flanker.27 :-D Ne, jsi zařazen do pozice "pocta Franzi Kafkovi" :-) :-*
    @Černá_Alison V tom případě jsi zařazena do pozice "řekne vtip a všichni kolem se rozpláčou" :D
  • v Babinci je nyní štěně s kocourem, vůbec se neodvažuji to komentovat :-D
    Ať už řeknu, že to je psí odveta za všechny vyžrané misky nebo kočičí odveta (na konci) za všechny kočky vyhnané na strom - zaručeně se to obrátí proti mně :-p

A jdu si zahrát Titan Quest. Měl by ses večer připojit. Ještě jsem kvůli tobě schválně neprošla portálem :hand:
    :-)
    Ji už moc napřed, bych si ani neškrtnul...
  • Dobře, vyhlašuji quest za 50k expů. Úkolem je vysotpovat a přivést Aleka, pokud možno živého. Quest je časově omezen do dnešní půlnoci.
  • @flanker.27 Houbeles, 45 a mám pro tebe prima kusy výbavy. Jsem teď celou dobu nehrála. Před chvílí mne 2x zabili, protože jsme si nemohla vzpomenout, že život se doplňuje "R" :-) Stzejně nemůžu najít nějaké solidní kousky výzbroje pro lučištnici - všechno chce moc síly :-)

@Everett_Young :-D zatím to vypadá, že nejzajímavější zprávy má Monty - zkus ho natáhnout na žebříček a pak albánskou rukavici :-)

Ještě je tu tato možnost. Plně věřím v paulovy schopnosti založit místnůstky s povídkami. Pokud by paul nebyl proti, tak by mu všeci zaslali znova své povídky a paul by je diskrétně uveřejnil :-)
  • Titan Quest, aaa to už jsem dlouho nevytáhl :) Co tam hrajete? :)
  • @Blackfish Hrajeme tedy Immortal throne už (ale to beztak ty taky)
    Já jsem lučištnice a Flanker válečník.
    To zjevně není překvapující co :-) Já už si pro plné staty přidala asasinu, protože magie nesnáším. Flanker má útok a pokud se moc nepletu, tak si jako druhé vybere obranu :-)
    image
    Jestli si chceš zahrát s náma, tak my jedeme přes tunggle, protože veřejné servry už nejsou :-) (což mi připomnělo, že bych si na novém kompu měla tunggle nainstalit)
  • Někde to tu mám ale za boha nevím kde :D
    upraveno 4. července 2013
    Ty nemáš rada mágiu? :D Prečo? V tomto svete si ju človek nemôže užiť tak na nej frčím skoro v každej MMORPG. Vo WoWku som bol skoro vždy Warlock :twisted: Ten pocit hádzať kliatby a deštrukcie.
  • No každý jsme jiný :-) Já zase raději řeším všechno na rovinu, svými vlatsními silami a schopnostmi a magie se mi příčí :-) Většinou hraju za válečníka, ale už v Diablu a pak v Sacred jsem zjistila, že na nejvyšší obtížnosti to s bojovníkem nedokážu ustát a tak jsem přešla skoro všude na lučištnici a musím říct, že mi to sedí nejvíc. Z magie používám maximálně léčení :-)
    (taky vždycky hraju za člověka, krom výjimečných případů, kdy hraju za trpaslíka. nikdy za elfiště, upíry, anděly, nekromanty...jinými slovy nehraju za zákonně dobré ani za zákonně zlé :-) )
  • Ok. Začíná to být podezřelé. Kde je Krisokuchařka a Lord Velitel? Dávejte si pozor co jíte!
  • @Blackfish Chceš říct, že si máme dávat pozor na trpasličí kuchyni?
    Pizza Quatro Rodenti
    imageimage
    Nebo raději Krysa na špilce?
    image
    Dočkajme, súdruhovia, úsvitu dňa ponedeľníka, čo už stojí vstriec nás, i až v tomto čase ukáže sa svetlo pravdy, zapálime sviecu nádeje, postavíme sochu slobody a zakopeme lopatku hrůzy.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.