5. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire
5. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire
Rozsah: Neomezen
Jazyk: Předpokládá se čeština nebo slovenština; může být i jiném jazyce (angličtina, polština, ruština apod.), berte však do úvahy, že tím se snižují šance na to, aby Vaši práci ocenilo dostatečné množství čtenářů…
Styl: Libovolný literární útvar (ano, i básně a eseje)
Omezení:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
tak k "sežranie Krisi" mi nesedí zatím žiadna teoria, prtže u nás, v "Píščanech" funguje, al. resp. aspon dosť dlho bol pozorovaný iný jav - četný výskyt a MIZNUTIE mačiek, vykytujúcich sa v okolí a areáli piešťanskej nemocnice (1kuchyna, 2jedálne, + pre pacošov), a nábrežia Váhu s nekolika hotelmi, a čínskymi reštikami :twisted: :spike: :-$
.. a Alek bol naposledy spatren, jako si objednáva plavbu a naloduje sa na *Mary Celeste* :twisted: :other: :onfire:
Celkem blízko je Vlčačka: Ano, to mi přišlo a stále přijde jako mimózní prohlášení bez ohledu na to co zaznělo dále, protože to původní výrok nijak neuvádí "do nového světla", stále je v tom nějaká divná pomstychtivost plynoucí z jakési lidské představy spravedlivého trestu.
"Jo s tou sovou to byla taková nadsázka, která jakoby hovořila o ptácích povšechně (jakoby sově záleželo na malých sýkorkách, které kočky uloví ). Bylo to takové CVRLIKÝÝÝÝ. a myslela jsme, že to je i tak chápáno. Přijde mi poněkud neuvěřitelné, že by někdo mohl vůbec uvažovat, že věřím tomu, že se sovy spikly se sýkorkami a úmyslně zahájily protikočičí odvetnou partyzánskou bitvu To už přenášíme do prostředí animovaných seriálů, ne? )
Na počátku jsem tu sovu sem dala proto, že jsem se nedávno o těchto schopnostech sov dozvěděla a opravdu mne fascinují, nikdy bych dříve ani neuvažovala, že si troufnou na tak velkou kořist. a přišlo mi to příhodné v reakci na flankerovo, že sovy nejsou jaké se zdají být
(a teď nevěřím vlatsním očím, že tu musím něco takového vysvětlovat, protože to bylo pochopeno a vnímáno jinak ) "
+
"Flanker je vedle jak ta jedle a moje komické pošťouchnutí správným směrem nepochopil vůbec :-)"
To bude tím výročím Franze Kafky včera, ale dneska už to výročí není, tak přestaň konstruovat, protože s enehodlám hájit v absurdním procesu, který jsi vůči mně zahájil těžko říct proč :-)
Ať už řeknu, že to je psí odveta za všechny vyžrané misky nebo kočičí odveta (na konci) za všechny kočky vyhnané na strom - zaručeně se to obrátí proti mně :-p
A jdu si zahrát Titan Quest. Měl by ses večer připojit. Ještě jsem kvůli tobě schválně neprošla portálem :hand:
:-)
@Everett_Young :-D zatím to vypadá, že nejzajímavější zprávy má Monty - zkus ho natáhnout na žebříček a pak albánskou rukavici :-)
Ještě je tu tato možnost. Plně věřím v paulovy schopnosti založit místnůstky s povídkami. Pokud by paul nebyl proti, tak by mu všeci zaslali znova své povídky a paul by je diskrétně uveřejnil :-)
Já jsem lučištnice a Flanker válečník.
To zjevně není překvapující co :-) Já už si pro plné staty přidala asasinu, protože magie nesnáším. Flanker má útok a pokud se moc nepletu, tak si jako druhé vybere obranu :-)
Jestli si chceš zahrát s náma, tak my jedeme přes tunggle, protože veřejné servry už nejsou :-) (což mi připomnělo, že bych si na novém kompu měla tunggle nainstalit)
(taky vždycky hraju za člověka, krom výjimečných případů, kdy hraju za trpaslíka. nikdy za elfiště, upíry, anděly, nekromanty...jinými slovy nehraju za zákonně dobré ani za zákonně zlé :-) )
Pizza Quatro Rodenti
Nebo raději Krysa na špilce?