5. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire

upraveno 1. února 2014 v Povídky
image5. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire

Rozsah: Neomezen
Jazyk: Předpokládá se čeština nebo slovenština; může být i jiném jazyce (angličtina, polština, ruština apod.), berte však do úvahy, že tím se snižují šance na to, aby Vaši práci ocenilo dostatečné množství čtenářů…
Styl: Libovolný literární útvar (ano, i básně a eseje)
Omezení:

Read the full story here

11415161719

Komentáře

• upraveno 4. července 2013
    Branislav_Gepeto napsal(a):

Ty nemáš rada mágiu? :D Prečo? V tomto svete si ju človek nemôže užiť tak na nej frčím skoro v každej MMORPG. Vo WoWku som bol skoro vždy Warlock :twisted: Ten pocit hádzať kliatby a deštrukcie.

3x :THUMBS UP:
    :-P :dance: presne jako ja, tieš si vyberám všetky postavy z tej *..and Magic" časti (a tiež z rovnakého dovodu, taky rovnaký náhlad na to :d ;) :P :weirwood: :onfire:

a nejen v MMOrpg, ale aj všetkích offline, singl.player rpg a pod pc hrách ;p)
  • A já se pokorně a s radostí vrátila k HoMaM IV. A nečítuju! I když ty mise jsou někdy masakr.
  • @Vlcacka IV? Nespletla sis číslo?
  • @Vlcacka Mne první tři bavily moc, ale ve čtyřce se mi znelíbila změna herního systému a taky portrény postav byly hrozně divné :(
    Můj nej hrdina byl Ergon z dvojky :-)) image
  • @Černá_Alison
    Očividně Bolton :D
  • upraveno 4. července 2013
    @Everett_Young bBolton by spíše byl Sandro :-) image
  • @Černá_Alison
    To máš pravdu. Hodně z nich jsou takové kobylí ksichty.
    @Everett_Young
    Ne, fakt nespletla.
  • Staré, leč dobré hry :-) Taky mám permanentně rozehrané UFO - enemy unknown a settlery 3 :-) Logicky taky Diablo II :-) Jo a Wiggles. Jsou hry, co se neokoukají a jejich hlavní devizou je hratelnost, kterou pokračování postrádají :(
  • Kdyby jste hráli Diablo III tak se připojím :D Tohle nemůžu najít :D
  • Diablo III nebudu hrát, ani kdyby nebylo nutné onlajn připojení, což se mi nejen ekluje, ale hlavně s těmi výpadky telekomu mnohokrát za den (i desítky minut) to není možné. A kromě toho se mi nelíbí vizuelně. Bratr to hrál, tak jsme se dívala, ale je to nepřehledná změť efektů a animaček, které mi naprosto kazí hru, že vůbec nevím kdo je kdo. Pravda, když jsme hrávali Diablo (2) třeba i v pěti, tak nekromanti nesměli používat svoje kostřičky. Je neskutečně otravné a hlavně smrtící, když v boji trávíš většinu času snahou pobít spojenecké kostřičky, když je obtížnost hrou nesrovnatelně vyšší (pro 5 lidí) a není času na blbosti. Stěží stíháš registrovat spoluhráče, ale ne odlišovat odstíny kostřiček. Diablo 3 je v tomto neskutečně horší a efektů se nedá oprostit ani tím, že hraješ nemagickou postavu. Navíc se mi v novém Diablu nelíbí "zwowkovatělá grafika" předimenzovaných zbrojí, zbraní a podobně. Potrpím si na realistické jednoduché a účelné věci. Proto se mi třeba líbí Titan quest, který navíc hodně vychází i z různých historických zbrojí a zbraní, což považuji za další plus. Moc mne potěšilo vidět korintské a perské přilbice a egyptské plátkové vesty nebo syrské náholenice - tak jak je známe s archeologických nálezů, maleb na keramice či fresek.
  • Můj tip je, že by se povídky mohly objevit v průběhu dneška nebo zítřka. :-)
  • @heavy_head A ty mas vzdy tie najlepsie tipy :)
  • @heavy_head Bude tam i nějaký ten spis od tebe?
  • Nebuď zbytečně zvědavý. =D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    A já můžu být zvědavá? ;)
  • heavy_head napsal(a):

Můj tip je, že by se povídky mohly objevit v průběhu dneška nebo zítřka. :-)

Budu ti věřit! :D
  • Já mu nevěřim, vymejšlí si - znám ho léta, to je přesně jeho styl :other:
  • @alek Kam si schoval Krisu? 8-O
  • :-) tak to nevim, ale můžu říct, že je osvěžující na pár týdnů vypnout a vůbec na icefire.cz nevlézt. Tak možná praktikuje totéž...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @alek Stačí nahodit povídky a budeš si moct volnit :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Sláva lordu veliteli.
  • Zběžně jsem to všechno prolétla očima a zatím velmi velmi dobré, zdá se, že nás čeká epická jízda s občasným oddechnutím a překvapením na konci :)

Sláva lordu veliteli :king:
  • upraveno 7. července 2013
    Sláva soudruhu Veliteli! Mimochodem začal jsem číst povídku s pořadovým číslem 1. a doporučuju si pustit:
  • Už jsem se nemohla dočkat :-) A teď zas nevím, kde začít :-D
  • Už jsem za polovinou, ale zatím vůbec netuším podle čeho se budu rozhodovat, kdo je králem všech Nočních králů :king: a čí rozhodování bylo to nejvíc nejdůležitější. :?:
  • Já koukal že se mojí povídce torchu rozjelo formátování a že je tu ta neopravená verze :/
  • @Tom Tak napis Alekovi message :)
  • @Hildegarda Myslíš že tu bude v dohledné době aby to napravil? :D
  • @Tom Nemusi tu byt, ale mne sa to uz stalo parkrat a vzdy bol promptny. Ked mu posles PM, predpokladam, ze mu pride na mail, takze tu nemusi ani nazriet.
  • Tak kolik je nakonec povídek? 14? Nějak nemůžu najít dobře odkazy, protože se mi zobrazuje tady vpravo nahoře jen prvních 10 :( Nevím jak hledat další :(
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.