Jorah Mormont - vyslysi posledni prani sveho otce?
Stary Medved rekl Samovi, kdyz umiral, aby vyridil jeho synovy, ze mu odpousti a ze jeho pranim je, aby se pripojil k Nocni Hlidce. Myslite si, ze se Sam a Jorah setkaji a ze se opravdu Jorah pripoji k NW?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Mormonti si takovou šupu nezaslouží, ale pokrevní příbuzné si člověk moc nevybere :(
Myslím, že Jorah bude chcieť len zostať tam a už nič nerobiť...len znovu byť doma. Aj mu to tak prajem.
Jorah spravil chybu, porušil rád, ktorý trval, obmedzil osobnú slobodu a za to bol riadne strestaný - teda nie až tak riadne. Namiesto aby sa z toho poučil a uznal si chybu, celý život choval zášť k Nedovi. A navyše to všetko kvôli hlúpej žene, ktorá si ho nezaslúžila. Ale zdá sa mi, že v poslednom období je Jorah skleslý dosť na to, aby mal potenciál sa zmeniť.
Už teraz chce ísť k Dany asi len z lásky, napriek tomu sa potáca ako Zombie. Bol by som radšej, ak by sa napokon pridal k Čiernym. Možno dokonca s prezývkou Černočerný démon :twisted:
Ač je mou oblíbenou postavou, žádný ideální konec pro něj nevidím ani nemám vybájený.
Medvědí ostrov teď patří medvědicím a ráda bych jim ho nechala.
Noční hlídka se mi jako řešení nelíbí snad u žádné tímto způsobem zmiňované postavy.
Smrt mi připadá asi jako nejlepší nápad, ale nerada bych, aby zdechnul nějakým bídným způsobem v
prdeli světaEssosu a už vůbec ne při dobývání Železného trůnu Královně všehomíra.Jako skvělé polořešení bych viděla prudkou ránu do hlavy a trvalou amnézii co se
nafoukaných slečinekdam jeho srdce týče. :twisted:Tak, a sežerte mě! :D
a nechapu, proc ho tak odsuzujete? Ja si naopak myslim, ze vubec spatnej neni.... vse spatne s nim zemrelo, kdyz se rozhodl uchranit Matku Draku proti otrave, o ktere vedel, ze by mohla prijit a ona pro nej zacla byt dulezitejsi, nez kralovske omilostneni
Já ho neodsuzuju, já mám Joraha ráda. Akorát nerozumím jeho nadšení pro
krásné slepicezlé vypočítavé mrchy a nezletilé slečny :-k 8-OŠkoda, že tu nemám svoj bývalý avatar, lepšie by to sedelo...
Zase náš druh nepodceňuj. V súčasnej dobe sa nám vyvinul aj spúšťač takže môžeme byť raz zavretí a raz otvorení a navyše sme atrament a brko v jednom. To je skvelý evolučný základ, keď si to porovnám, že tvoj druh sa až sem nedostal :twisted:
Ilumiraptori :D Takže je to pravda! Zdokumentujem si toto tvoje priznanie a vystatujem sa ním na nejakom konšpirátorskom fóre :twisted:
To ale nevieš, že pápeža ovláda papapero, ktoré je z našich radov. Takže máme tiež svoje konexie :)
BTW: Som rád, že ani jeden z odkazov nebolo video, to by som toto odoslal asi až o polnoci :)
Jistých Problémů v řadách církevních hodnostářů jsme si vědomi. Proč myslíš, že za poslední století tak upadl vliv církve? :twisted: