Jorah Mormont - vyslysi posledni prani sveho otce?

upraveno 30. května 2013 v Postavy a bytosti
Stary Medved rekl Samovi, kdyz umiral, aby vyridil jeho synovy, ze mu odpousti a ze jeho pranim je, aby se pripojil k Nocni Hlidce. Myslite si, ze se Sam a Jorah setkaji a ze se opravdu Jorah pripoji k NW?
«13456

Komentáře

• Tan slabošský křivák, co uvažuje něčím docela jiným než mozkem? Těžko Anežko :-p
    Mormonti si takovou šupu nezaslouží, ale pokrevní příbuzné si člověk moc nevybere :(
  • Asi tak...neviem, ale mám pocit, že Mormont by sa na otca vykašľal...aj keď, chápem ho...toľko rokov od domova...predstavte si, že si príde na Medvedí ostrov, zabýva sa tam a potom mu príde havran od Sama, že jeho otec chcel, aby sa pridal k NW. Myslím, že by sa rozhodol to ignorovať...a úprimne...kto nie? Kto by po toľkých rokoch vo vyhnanstve chcel ísť k čiernym, aby žil celý život v ďalšej službe a nepokoji?
    Myslím, že Jorah bude chcieť len zostať tam a už nič nerobiť...len znovu byť doma. Aj mu to tak prajem.
  • @Anglachel Odkud ho stejně vyženou medvědice jakožto právoplatné dědičky :twisted:
  • @Anglachel On ale nemá domov.... Ľudia ako on si ho ani nezaslúžia
  • Ten zomrie ešte predtým než sa dostane do Západozemia.
  • @Gardien Zas tak černě bych to neviděl. Jsou tam postavy které spáchali mnohem horší věci a taky jim držíš palce. Aby si někdo nezasloužil domov za to že prodal několik pytláků do otroctví, nevím nevím v té době...
  • Ja si mylsim, ze by se se Samem mohl potkat uz ve Starem Meste treba a porad ma nejakou cest, tak by to mozna i vyslysel a kdyz se opet prida k Danny tak se ke zdi dostanou oba, jelikoz predpokladam, ze rozhodujici bitva mezi Rhollem a Jinym bude prave tam
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    To je tu ale vlna na Joraha. :D Ja ho nemám moc rád, ale ako vidím, tak v porovnaní s inými ho priam milujem

Jorah spravil chybu, porušil rád, ktorý trval, obmedzil osobnú slobodu a za to bol riadne strestaný - teda nie až tak riadne. Namiesto aby sa z toho poučil a uznal si chybu, celý život choval zášť k Nedovi. A navyše to všetko kvôli hlúpej žene, ktorá si ho nezaslúžila. Ale zdá sa mi, že v poslednom období je Jorah skleslý dosť na to, aby mal potenciál sa zmeniť.

Už teraz chce ísť k Dany asi len z lásky, napriek tomu sa potáca ako Zombie. Bol by som radšej, ak by sa napokon pridal k Čiernym. Možno dokonca s prezývkou Černočerný démon :twisted:
  • Bohové, takové nenávistně negativistické reakce! :-o
    Ač je mou oblíbenou postavou, žádný ideální konec pro něj nevidím ani nemám vybájený.
    Medvědí ostrov teď patří medvědicím a ráda bych jim ho nechala.
    Noční hlídka se mi jako řešení nelíbí snad u žádné tímto způsobem zmiňované postavy.
    Smrt mi připadá asi jako nejlepší nápad, ale nerada bych, aby zdechnul nějakým bídným způsobem v prdeli světa Essosu a už vůbec ne při dobývání Železného trůnu Královně všehomíra.
    Jako skvělé polořešení bych viděla prudkou ránu do hlavy a trvalou amnézii co se nafoukaných slečinek dam jeho srdce týče. :twisted:
    Tak, a sežerte mě! :D
  • V zásadě souhlasím s Miss U. a přeju mu klid.

• @babaove Nechci být za velkého rýpala, ale nešlo by aspoň nadpis napsat gramaticky správně? Dík.
  • Omlouvám se a citim stud, ale uz je opraveno. Sorry ;)

a nechapu, proc ho tak odsuzujete? Ja si naopak myslim, ze vubec spatnej neni.... vse spatne s nim zemrelo, kdyz se rozhodl uchranit Matku Draku proti otrave, o ktere vedel, ze by mohla prijit a ona pro nej zacla byt dulezitejsi, nez kralovske omilostneni
  • upraveno 30. května 2013
    Ještě svého místo jeho, prosím. A děkuju.

Já ho neodsuzuju, já mám Joraha ráda. Akorát nerozumím jeho nadšení pro krásné slepice zlé vypočítavé mrchy a nezletilé slečny :-k 8-O
  • @babaove Třeba mu to někteří připisují ke zločinům ;-)
    upraveno 30. května 2013
    MissUtahraptor napsal(a):

Brko s kalamárom je, obávam sa, v potravinovom reťazci nižšie ako Utahský raptor :D
    Škoda, že tu nemám svoj bývalý avatar, lepšie by to sedelo...
  • @brbr Je rozdíl mezi "krásnou slepicí" a zlou vypočítavou mrchou která ho obrala o všechno co měl :)
  • brbr napsal(a):

Ještě svého místo jeho, prosím. A děkuju.

Já ho neodsuzuju, já mám Joraha ráda. Akorát nerozumím jeho nadšení pro krásné slepice a nezletilé slečny :-k 8-O

;)
  • @babaove Dík, vím, že jsem otrava, ale teď je moje dušička spokojena.
  • @brbr A já děkuji tobě, že jsem to nemusela psát, páč mne svrběly prsty :-D
  • @Černá_Alison Mi to bylo nějaké divné (skoro jsem se zamyslela nad tím, jak se píše vyslyší :-)
  • upraveno 30. května 2013

MissUtahraptor napsal(a):

Brko s kalamárom je, obávam sa, v potravinovom reťazci nižšie ako Utahský raptor :D
    Škoda, že tu nemám svoj bývalý avatar, lepšie by to sedelo...
    Souhlasím. Dokonce pochybuji, že by mi něco takového stálo za to kýchání při konzumaci. =D
    @MissUtahraptor
    Zase náš druh nepodceňuj. V súčasnej dobe sa nám vyvinul aj spúšťač takže môžeme byť raz zavretí a raz otvorení a navyše sme atrament a brko v jednom. To je skvelý evolučný základ, keď si to porovnám, že tvoj druh sa až sem nedostal :twisted:
  • @babaove to za neho premýšľal penis, žiadna Jorahova čestnosť neuchránila Dany, ale jej zvodne krivky.
  • @Branislav_Gepeto To ještě nevíš, že naše Rodina se minimalizovala, nasimulovala vlastní zánik a potají dodnes ovládá svět. Sice předstíráme zaostalost, nanejvýš ti největší provokatéři šťourají klacíky zabalené pochoutky, ale ve skutečnosti máme plnou kontrolu nad vším živým i neživým, agenty i na těch nejnepodstatnějších místech a v případě hrozícího nebezpečí ze strany jakéhokoli organismu či předmětu se nebudeme bát zasáhnout i hrubou silou! :twisted:
    @MissUtahraptor
    Ilumiraptori :D Takže je to pravda! Zdokumentujem si toto tvoje priznanie a vystatujem sa ním na nejakom konšpirátorskom fóre :twisted:
    To ale nevieš, že pápeža ovláda papapero, ktoré je z našich radov. Takže máme tiež svoje konexie :)

BTW: Som rád, že ani jeden z odkazov nebolo video, to by som toto odoslal asi až o polnoci :)
  • @Branislav_Gepeto Konspirační teorie je třeba pečlivě přiživovat, abychom od faktů odvedli pozornost většinové společnosti. ;)
    Jistých Problémů v řadách církevních hodnostářů jsme si vědomi. Proč myslíš, že za poslední století tak upadl vliv církve? :twisted:
  • @MissUtahraptor Protože je to banda senilních tupců? ;)
  • @Askia Protože nejen Varys má své ptáčky všude a nějaká pera či jiné psací potřeby jsou holt na ptáky krátký! =D
  • @MissUtahraptor Zvlášť když mají ptáky jenom na ozdobu =D
  • @Askia Čekala jsem, jestli se chytíš... :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.