Jorah Mormont - vyslysi posledni prani sveho otce?
Stary Medved rekl Samovi, kdyz umiral, aby vyridil jeho synovy, ze mu odpousti a ze jeho pranim je, aby se pripojil k Nocni Hlidce. Myslite si, ze se Sam a Jorah setkaji a ze se opravdu Jorah pripoji k NW?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Před třemi lety mi umřel děda na rakovinu. To jste měli vidět, jak babička ho "nemilovala a jeho smrt prostě tak nějak přešla."
Lítost si nechávám pro lidi, kterým bylo nespravedlivě ublíženo. Jorah si za svůj osud může jen a pouze sám a viní z toho ostatní. Proto ho nemám rád, pro mě je to chlap co nám mužům kazí dobrou pověst :D (to prosím brát s rezervou).
@brbr To by mě vážně zajímalo proč. Zcela upřímně. Z nějakýho důvodu mě s ním někteří lidi spojujou a já to naprosto nechápu.
@Everett_Young Táta kdysi chodil za dědou do nemocnice a vedle něj tam ležel stařeček, co už byl naprosto nemohoucí. A jeho žena, babička v letech tam o něj pečovala, myla ho, převlíkala, krmila, a bylo vidět, s jakou láskou to dělá.
To je láska. Milovat někoho na vrcholu sil, mladýho, krásnýho, to je tak jednoduchý. Ale vydržet s ním v časech dobrých i zlých, to teprve otestuje, jak jsme silní.
BTW další věc, co mi na Jorahovi vadí, je to lolitkovstrví. Zamilovává se do mladých (skoro malých) holek, takže nějak u něj postrádám právě tu stránku milovat ženul i když už ve třeba 40 nevypadá tak jako ve 20.
Pokud se zamyslím, s kým by mi bylo asi tak nejlíp a pak se pragmaticky rozhodnu, jestli s ním budu nebo nebudu, tak to podle mě není láska. Láska nepotřebuje přemýšlet.
A samozřejmě, potom se může stát to, že ze sebe člověk udělá blbce nebo se bude trápit. Ale láska bez určité bolesti asi být nemůže. Nikdo ti nikdy nedokáže ublížit tolik jako ten, koho miluješ, ale přesto to za to stojí.