!!!POZOR SPOILER VŠECH DÍLŮ SERIÁLU A VŠECH KNIH!!! Teorie z Písně a z Hry

1356720

Komentáře

• @biggris Mně bude chybět hodně a dost mi to vadí, zvlášť takhle hloupě :-)
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
  • upraveno 14. června 2015
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 14. června 2015
  • Pokud jde o Dany, tak si moc nevybavuju, že by měla nějaký zvláštní průjem, nebo to aspoň nebylo nějak zdůrazněno. Spíš si myslím, že její celkový stav je takový nějaký nemocný, způsobený letem, odloučením, nedostatkem jídla a pitné vody, trmácením se pustinou a ty bobule k tomu mohly ještě přispět. Nemyslím si, že by zničeho nic dostala bledou klisnu, zrovna když je mimo Mereen.
  • @Gepeto pizzaenerys Targaryen je nejlepší....

Jinak musím sem do tohoto topicu přestat chodit. At je to pravda nebo ne...
  • nevím, jestli se to tu už neobjevilo, ale přidávám pár svých oblíbených teorií (neříkám, že jim věřím, ale jsou rozhodně zajímavé):
    1. valonqar je Ohař
    2. Benjen tajně odjel podpořit Dany (to mi přijde dost přitažené za vlasy, ale proč ne :D )
    3. otec Jojena a Meery je Nejvyšší vrabčák
    @hodor_the_king 2 a 3 jaj =D
    Edit: a vlastne i ta jednicka =D
  • Jednička by mohla být teoreticky pravda, pokud proti Strongovi nastoupí Ohař teda. I když to že záhubou pro Cersei bude Jaime, se mi líbí mnohem víc :D 2 a 3 ... přesně jak napsal @biggris : =D
  • ono to je dost velká blbost, ale prostě tyhle teorie mě fakt baví :D
    Tak ještě tedy jedna teorie - Nad Velkým Jiným, Pánem světla, Sedmi je ještě nejvyšší bůh - jménem GRRRRRRRM. A ten ovládá celý Westeros i Essos a část toho vlivu už přenesl i do našeho koutu vesmíru :D a přisluhují mu zdárně DeeBeeWee a DeeBee (to jsou takoví nižší satánci) :D
  • Do spoileru vkládej jen odkaz, ne celý obrázek, protože ten to nezakryje. Jinak to vypadá jak nějaký záběr z dalšího dílu paranormal activity. Což je pěkná sra*ka.
    Já pořád doufám... Freyové by z toho vyvázli moc snadno. A ať si Martin sní co si nadrobil (sní to obrazně řečeno ústy scénáristů). Nevím proč by měli LS vyškrtnout, jenom proto že se Martinovi nelíbí že jí tam dal. To je pěkná blbost a pokud tu frázi o tom, že LS byla jeho největší chyba, skutečně pronesl, tak by za to měl být ukřižován
  • @smoldo56 Nějaká fanfikce. Nevěřím tomu, že tam bude.
  • 11. A co kdyz ma hlavu Joffreyho? V serialu jde videt trosku zkrz helmu a ten ksicht a oci meli stejnou barvu jako mel Joffrey, kdyz zdochnul. Ale hricka se slovek Stark/Strong se mi libi vic. Ale zas nevim, co by to melo za smysl :D

• @Maara Tak v té době z neda museli být už jenom kosti, když od jeho popravy tuším, že v seriálu oběhli dva roky
    Hmm, napadal mne teď další teorie ohledně budoucnosti případného přeživšího seriálového Stannise. Berte to dost s rezervou (byť je tady možné všechno), ale Stannis je bez manželky a dědice, tudíž mne napadlo, že by mohl nahradit roli Quentina Martella v Meerenu. Já vím, zní to divně, ale při všem, co se teď děje....
    Co myslíte?
  • Zajímavá myšlenka, ale nevidím jediný důvod, proč by tam Stannis jezdil. Rozhodně ji v jejím nároku na trůn nepodpoří a "čest" mu nedovolí ukrást draky jako se o to pokoušel Quentin. Spíš by bych radši, kdyby ho Brienne zabila.
  • Podle mě jsme v závěrečný epizodě měli kolik.. tři nejasná úmrtí. Udělají to tak, že někdo přežije a někdo bude skutečně kaput. Aby se nestalo že smrt v rámci cliffhangeru je vždycky fingovaná. Prostě někdo z trojky musí být mrtvý. Myrcella určitě. Jon? Nemyslím si. A Stannis to rozhodne. A bude mrtvý :) A nebo taky ne. Já bych ho pořád rád viděl jako 999 LordCommandera. (plus teda aby se objevil někdo kdo zamete s Boltony... a Freyi)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.