Cim dal tim vic me na LJ bavi hejty hardcore fandu. A cim vic se hejtuje, tim vic povazuji film za kultovni.
Vcera jsem nekde cetl prispevek nejakyho nespokojence ve stylu “byl jsem na LJ podruhe v kine a je to porad sracka”. Myslim ze v Disney urcite placou ze se to lidem tak moc nelibi =D
@Aviv Tak to už přece má jedno zranění navíc a ještě žije :D To dítě štěstěny se snad ještě ve třetím díle ještě dočká omluvy: "A promiň mi tu jizvu, ale na moji obranu, choval ses tehdy jako blbec." :D
@sfik Já si čím dál víc říkám, že Disney se těhle toxických rigidních lidí chce tak trochu rychle zbavit, protože vědí, že pokusit se je uspokojit by je omezovalo v tom, co chtějí dělat. Star Wars tu nikdy nebyly od toho, aby ty filmy někoho frustrovaly, ale těmhle lidem pomalu praská žilka v hlavě.
@Tyrion Lannister Byl by to způsob, ale už měli možnost navzájem se zabít několikrát, takže pochybuju, že tvůrci půjdou touhle cestou. Nevím ani, jak by tohle zahráli jako "happy end" :onfire:
@Aviv No jo, jenže shakespearovská tragédie a vědeckofantastická pohádka? Já pořád preferuju, aby se z něj stal někdo jako Zuko ze seriálu Avatar (což byl mladý vzteklý kluk, který jde po krku titulní postavě, ale který se během sérií zklidní, zmoudří a spojí síly s hlavním hrdinou).
@Tyrion Lannister No ale působilo to takhle temně? Na konci Epizody III se narodí Luke a Leia a Anakin se nakonec vykoupí. Zase není třeba dělat tragédii jenom proto, aby tam byla.
@Aviv Vyrovnaná Síla, dokud nevyroste ten klučík z konce Last Jedi :D Já teda mám pro tragédie slabost a double harakiri bych ráda někdy použila v nějaké povídce, ale začala jsem pro Bena Sola a Rey mít sentimentální slabost a nechtěla bych, aby pár minut před koncem třetího dílu umřeli a v pozadí stály force ghosts Yody, Lukea a Anakina. Jestli chápu záměry scénáristů správně, tak poselství nové trilogie je taky v tom, že nová generace se musí poučit z chyb těch starších, takže by se to tam tématicky nehodilo.
@svoa00 No zatím jsem neviděl, že by něco takového nová generace udělala, popravdě řečeno mám pochybnosti o tom, že v SW univerzu vůbec existuje něco jako učebnice Dějepisu, jinak by některé věci, některé postavy vůbec nemohli udělat nebo vypustit z úst
@Tyrion Lannister Tak já bych si na hodnocení toho, jak se mladá generace (tady opravdu myslím Bena Sola a Rey) poučila, ještě počkala po třetím díle. Ale to téma tam je. Ben Solo sice adoruje dědu (i jeho chyby a zdá se, že mu zapomněli zdůraznit, co Anakin na konci udělal), ale v Last Jedi už zdá se začal chápat aspoň to, že stejným postupem se dopracuje ke stejnému konci.
Komentáře
Vcera jsem nekde cetl prispevek nejakyho nespokojence ve stylu “byl jsem na LJ podruhe v kine a je to porad sracka”. Myslim ze v Disney urcite placou ze se to lidem tak moc nelibi =D