Star Wars: Síla se probouzí !!POZOR SPOILERY!!

upraveno 21. prosince 2015 v Film a televize
12728303233109

Komentáře

• @Tyrion Lannister Luke už nechtěl být Jedi, natož legenda.
  • Moment! Nevedel, že by mohlo byť niečo, na čo sa oplatí čakať!
  • AvivAviv
    upraveno 1. ledna 2018
  • Cim dal tim vic me na LJ bavi hejty hardcore fandu. A cim vic se hejtuje, tim vic povazuji film za kultovni.

Vcera jsem nekde cetl prispevek nejakyho nespokojence ve stylu “byl jsem na LJ podruhe v kine a je to porad sracka”. Myslim ze v Disney urcite placou ze se to lidem tak moc nelibi =D
  • @Aviv Tak to už přece má jedno zranění navíc a ještě žije :D To dítě štěstěny se snad ještě ve třetím díle ještě dočká omluvy: "A promiň mi tu jizvu, ale na moji obranu, choval ses tehdy jako blbec." :D
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @sfik I špatná reklama je pořád reklama, Babiš by mohl vyprávět :twisted:
  • @sfik Já si čím dál víc říkám, že Disney se těhle toxických rigidních lidí chce tak trochu rychle zbavit, protože vědí, že pokusit se je uspokojit by je omezovalo v tom, co chtějí dělat. Star Wars tu nikdy nebyly od toho, aby ty filmy někoho frustrovaly, ale těmhle lidem pomalu praská žilka v hlavě.
  • @Tyrion Lannister A odpověď by byla: "To je v pohodě, vždycky jsem si přál být víc jako děda." Už je to lepší? :twisted:
    @svoa00 Měl prostě to křeslo rozsekat, když v něm byla připoutaná a bylo by :D
    upraveno 1. ledna 2018
  • upraveno 1. ledna 2018
  • @Tyrion Lannister Byl by to způsob, ale už měli možnost navzájem se zabít několikrát, takže pochybuju, že tvůrci půjdou touhle cestou. Nevím ani, jak by tohle zahráli jako "happy end" :onfire:
  • @Aviv No jo, jenže shakespearovská tragédie a vědeckofantastická pohádka? Já pořád preferuju, aby se z něj stal někdo jako Zuko ze seriálu Avatar (což byl mladý vzteklý kluk, který jde po krku titulní postavě, ale který se během sérií zklidní, zmoudří a spojí síly s hlavním hrdinou).
    @svoa00 Technicky vzato předcházejících šest epizod bylo popis tragédie Darth Vadera
  • @Tyrion Lannister No ale působilo to takhle temně? Na konci Epizody III se narodí Luke a Leia a Anakin se nakonec vykoupí. Zase není třeba dělat tragédii jenom proto, aby tam byla.
  • A tady bude vyrovnaná Síla a již spomenutí Finn a Rose. :twisted:
  • upraveno 1. ledna 2018
    @Aviv Vyrovnaná Síla, dokud nevyroste ten klučík z konce Last Jedi :D Já teda mám pro tragédie slabost a double harakiri bych ráda někdy použila v nějaké povídce, ale začala jsem pro Bena Sola a Rey mít sentimentální slabost a nechtěla bych, aby pár minut před koncem třetího dílu umřeli a v pozadí stály force ghosts Yody, Lukea a Anakina. Jestli chápu záměry scénáristů správně, tak poselství nové trilogie je taky v tom, že nová generace se musí poučit z chyb těch starších, takže by se to tam tématicky nehodilo.
    upraveno 1. ledna 2018
    @svoa00 No zatím jsem neviděl, že by něco takového nová generace udělala, popravdě řečeno mám pochybnosti o tom, že v SW univerzu vůbec existuje něco jako učebnice Dějepisu, jinak by některé věci, některé postavy vůbec nemohli udělat nebo vypustit z úst
  • @Tyrion Lannister Tak já bych si na hodnocení toho, jak se mladá generace (tady opravdu myslím Bena Sola a Rey) poučila, ještě počkala po třetím díle. Ale to téma tam je. Ben Solo sice adoruje dědu (i jeho chyby a zdá se, že mu zapomněli zdůraznit, co Anakin na konci udělal), ale v Last Jedi už zdá se začal chápat aspoň to, že stejným postupem se dopracuje ke stejnému konci.
  • To je pravda, doslova vyslabikovali, že nová generácia má rozšíriť obzory a priniesť zlepšenia. Povedala by som novú nádej, ale to už bolo použité.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.