Láska, sex aneb s kým z Písně?

upraveno 6. listopadu 2010 v Akce a hlasování

Kdybych si mel vybrat, tak bych milostnou noc stravil z Daenerys (dejme tomu, ze by souhlasila:-)).

[url]Slys mne rvat[/url][/u]

«1345

Komentáře

• upraveno 13. prosince 2006

Nicmene Asa je taky fajn....sexy....silna, nezavisla zenska...ma do urcite miry moje sympatie...ale Daenerys je Daenerys..(to bude tou draci krvi:-)

Slys mne rvat

presne tak, Daenerys je Daenerys, kapitola sama pro sebe...:-)

Jedině Ygritte! :!: Hm, nebo Alayne, nebo Cersei... nebo i ta Daenerys.:wink:

Držet krok s Ašou jako milenkou by bylo takříkajíc vážně o ústa (v mém případě o tlamu). A rozhodně bych se s ní nechtěl v manželství přetahovat, kdo je drsnější, to by jeden musel být neustále ve střehu. Jediné dvě možnosti, jak to dokázat, by podle mě byly zapůsobit na její mateřské cítění a prostě jí tu převahu nechat (a nekafrat jí do státnictví), nebo být tak respektovaný a obávaný, že by si nic nedovolila. Ale to připadá v úvahu jen pro lidi jako je Tywin, zlý strýček Euron a podobně. :)

Léto wrote:
    Jedině Ygritte! :!: Hm, nebo Alayne, nebo Cersei... nebo i ta Daenerys.:wink:

Držet krok s Ašou jako milenkou by bylo takříkajíc vážně o ústa (v mém případě o tlamu). A rozhodně bych se s ní nechtěl v manželství přetahovat, kdo je drsnější, to by jeden musel být neustále ve střehu. Jediné dvě možnosti, jak to dokázat, by podle mě byly zapůsobit na její mateřské cítění a prostě jí tu převahu nechat (a nekafrat jí do státnictví), nebo být tak respektovaný a obávaný, že by si nic nedovolila. Ale to připadá v úvahu jen pro lidi jako je Tywin, zlý strýček Euron a podobně. :)

Boha jeho, on se hned žene do manželství:))) To už tě tak nebaví život?;)) Když jsem říkal milenka, tak to tak i myslim:)) Na nějaký něžnosti by to asi nebylo, ale zase na druhou stranu na to by mohl mít člověk třeba tu Dany, že?:)) Aša by byla dobrá divoška:))) Ovšem jen tak mezi náma, stejně bych dal přednost Elarii...;))

Peter wrote:
    Boha jeho, on se hned žene do manželství:))) To už tě tak nebaví život?;)) Když jsem říkal milenka, tak to tak i myslim:)) Na nějaký něžnosti by to asi nebylo, ale zase na druhou stranu na to by mohl mít člověk třeba tu Dany, že?:)) Aša by byla dobrá divoška:))) Ovšem jen tak mezi náma, stejně bych dal přednost Elarii...;))

Manželství je jako obležená pevnost - kdo je venku, chce dovnitř; kdo je uvnitř, chce ven. Ovšem takový Brynden Černá ryba se stavu manželskému vyhýbal, až nakonec skončil v úplně stejné situaci v Řekotočí. Toho buďme pamětlivi! A navíc: každá neprovdaná dívka starší šestnácti let je krajně podezřelá. :wink:

A jen tak mezi náma, vůbec nevím, co lidi vidí na těch jižankách. Ellaria Písek. Pak Alayaya. Exotické nemoci z Letních ostrovů. Utrpení. Bolest. Smrt. Fuj! :lol: Kdepak, ideál je třeba hledat na severu: Vznešená zimní růže Lyanna, která zamotala hlavu i Rhaegarovi; Sansa, která umí dvorně se chovat, vyšívat a skládat poezii; a v neposlední řadě moje osobní favoritka Ygritte. :!:

A abych nebyl úplně OT, tak řeknu i něco k Aše. Líbil se mi ten její nápad s šiškama při Královolbě. Kdyby to byla politička, možná bych ji i volil, umí si získat srdce lidí. Ovšem k intimnímu vztahu je potřeba zase úplně jiná kvalifikace. :wink:

• upraveno 14. prosince 2006

ani jizanky ani horalky, nejlepsi je neco mezi, takze Danny (samozrejme v Dracim kameni, prip. Kralove pristavisti:-)). Ale jinak hlasuju spis pro Ellariu, nez Ygritte:-)

• upraveno 14. prosince 2006

Tema o krakaticich se nam nejak zvrhlo:-) Ja se domnivam, ze co se tyka sexualniho vztahu tak jsou nejzajimavejsi Asa, Ellaria, Cersei....proste silne sexy zeny, ale asi bych po jedne s nimi stravene intimni chvili si bezel lizat rany k nejake hodne, mile slecne treba Daenerys. Padla tady zminka, ze zkrotit Asu v manzelstvi by dokazal jen nekdo opravdu vyjmecny jako Tywin nebo Euron. No nevim, pokud vim tak Tywin poslouchal jedinou osobu a to svou zenu. To musela byt vyjimecna osoba, kdyz zkrotila velkeho lva. No a Euron? Toho si tedy v manzelstvi opravdu predstavit nedokazu a hodne bych se bal o zivotnost jeho pani manzelky.

Sansa je hoodne moc sladka, ale porad jsem jeste malo pedofilni, abych o ni takto uvazoval:-)

Takze jasna volba do manzelstvi i mileneckeho vztahu je Daenerys...treba by mne nechala proletet i na drakovi:-))

• upraveno 18. prosince 2006

Takže třináctiletá Sansa je pedofilie, ale patnáctiletá Daenerys už ne. To je dobré vědět, budu na to myslet při výběru životní partnerky. :lol: Co se týče Eurona, kdo říká, že by se nemohl dostat pod pantofli? Třeba lady Joanna Lannister byla jistě velmi rázná paní, která by si poradila s kdekým. Některé dámy mají takovou vyřídilku, že by Vranímu oku nepovolily ani otevřít pusu, a celá jeho ašajská magie by mu byla na nic. :P

Už jsme viděli, že Euron má roh na přivolání draků. Myslíte si, že má v záloze ještě nějaké jiné triky a bájná zvířata? Třeba by se mohl objevit, já nevím, dejme tomu Kraken... :wink:

A komu patří rudé oko s černou zřítelnicí pod černou korunou podpíranou dvěma vránami? Předpokládám, že je to asi nový Euronův znak, ale mám takový neodbytný pocit, že to oko jsem už někde viděl. :roll: :D

Léto wrote:
    Takže třináctiletá Sansa je pedofilie, ale patnáctiletá Daenerys už ne. To je dobré vědět, budu na to myslet při výběru životní partnerky. :lol: Co se týče Eurona, kdo říká, že by se nemohl dostat pod pantofli? Třeba lady Joanna Lannister byla jistě velmi rázná paní, která by si poradila s kdekým. Některé dámy mají takovou vyřídilku, že by Vranímu oku nepovolily ani otevřít pusu, a celá jeho ašajská magie by mu byla na nic. :P

Už jsme viděli, že Euron má roh na přivolání draků. Myslíte si, že má v záloze ještě nějaké jiné triky a bájná zvířata? Třeba by se mohl objevit, já nevím, dejme tomu Kraken... :wink:

A komu patří rudé oko s černou zřítelnicí pod černou korunou podpíranou dvěma vránami? Předpokládám, že je to asi nový Euronův znak, ale mám takový neodbytný pocit, že to oko jsem už někde viděl. :roll: :D

Radši už to nehul, nedělá ti to dobře:)))))

Takže třináctiletá Sansa je pedofilie, ale patnáctiletá Daenerys už ne. To je dobré vědět, budu na to myslet při výběru životní partnerky

Quote:

Nejde jen o věk. Ze Sansy prostě číší dětská nevinost. Daenerys je přeci jen zkušená holka. Měla sice jednoho muže, ale ten stál asi za to. Teda možná....nevim. Viktarion je taky chlap jak hora, ale jeho ženě se to v posteli nezdálo (aspoň to tvrdí Euron).

Chmur wrote:
    Nejde jen o věk. Ze Sansy prostě číší dětská nevinost. Daenerys je přeci jen zkušená holka. Měla sice jednoho muže, ale ten stál asi za to. Teda možná....nevim. Viktarion je taky chlap jak hora, ale jeho ženě se to v posteli nezdálo (aspoň to tvrdí Euron).

Ano, Sansa je jako čistá sklenice mléka... Daenerys je sklenice mléka, která má okraje umatlané od úst khala Droga, služebné Irri a tak. Ovšem to samozřejmě neznamená, že bych si nedal říct. :wink: Ještě je nutné říci, že Sansa je ještě mladice, která bude všechny krásy a divy světa teprve objevovat, zatímco Dany už asi ví, co chce, a má slabost pro silné muže (viz Daario). To asi taky není úplně žádoucí vlastnost u partnerky, ale možná záleží na úhlu pohledu. :P

Slovní spojení "chlap jako Hora" získává v souvislosti s Písní zcela nové vyznění. :wink: Stejně by mě zajímalo, jak by Hora dopadl ve srovnání s khalem Drogem. Větší, menší? Silnější, slabší? :roll:

A co se týče Victariona, tak se stačí podívat na jeho kapitolu v Hostině... nezdá se, že by měl nějaké výraznější problémy. :)

• upraveno 19. prosince 2006

No musím říct respektive napsat, že obdiv Daenerys k Daariovy potažmo Drogovi nechápu. Jistě asi jsou to dobří válečnící, ale zvláště Khal Drogo byl pro mne umaštěnej divoch s iq tykve:-) Ale kdo rozumí ženám že? Asi pouze samy ženy.

No Viktarion s erekci problemy nema...to ve dvojce dokazal. Ale jeho manzelka rikala....Viktarion je tak velky, ale dole tak maly (tak nejak to bylo) coz chlapa asi nasere. Zvlast kdyz vam to "vzkazuje" ten co vám nasadil parohy:-)))

Láska bývá iracionální. Něco mezi chemií, magií, záležitostí kvality sliznic a mýtem, který jsme si vymysleli, abychom nemuseli skákat z okna... Časem to pochopíš... :D

heavy_head wrote:
    Láska bývá iracionální. Něco mezi chemií, magií, záležitostí kvality sliznic a mýtem, který jsme si vymysleli, abychom nemuseli skákat z okna... Časem to pochopíš..."

Už jsem se bál, že řekneš, že Láska je tvůj kůň. :lol:

Chmur wrote:
    Drogo byl pro mne umaštěnej divoch s iq tykve:-) Ale kdo rozumí ženám že? Asi pouze samy ženy.

Pro mě byl Drogo obtloustlý hobit, který se utopil v řece s manželkou, protože byli tak tlustí že převážili loďku (viz Pán prstenů). :lol:

Nu, kdybych byl ženou a měl bych si vybrat ideálního manžela, tak by to byl nejspíš lord Eddard. Věrnost, přímost a drsná krása severu. Nicméně kdyby ses na stejnou otázku ohledně manžela zeptal kterékoliv zástupkyně něžného pohlaví, tak ti odpoví buď khal Drogo, nebo Loras Tyrell. To záleží na tom, v jakém je zrovna období. Výzkumy to prokázaly. Je to známo. :wink:

Zda se, ze heavy_head je odbornik na "lasku"...takovy Plzak s Uzlem v jedne osobe:-)...a jeste cte Martina...uzasna kombinace:-))

Quote:
    Láska bývá iracionální. Něco mezi chemií, magií, záležitostí kvality sliznic a mýtem, který jsme si vymysleli, abychom nemuseli skákat z okna... Časem to pochopíš...

Odbornik je i Léto....tady asi vsichni rozumí všemu....jen já ne :oops:

[quote Léto]Nu, kdybych byl ženou a měl bych si vybrat ideálního manžela, tak by to byl nejspíš lord Eddard. Věrnost, přímost a drsná krása severu. Nicméně kdyby ses na stejnou otázku ohledně manžela zeptal kterékoliv zástupkyně něžného pohlaví, tak ti odpoví buď khal Drogo, nebo Loras Tyrell. To záleží na tom, v jakém je zrovna období. Výzkumy to prokázaly. Je to známo

Chmure, i ty se můžeš stát odborníkem. Stačí za všechno, co řekneš, připojovat dovětek: "Je to známo." 8) Na samotném obsahu tvrzení pak už tolik nezáleží, to si vždycky něco vymyslíš. :wink: Je to známo.

Ano, přátelé, řekněme si to na rovinu: Láska není kůň. Láska je jen střípek ledu. To vám práskne skoro každá poštolka. To je všeobecně známo. :wink:

Léto wrote:
    heavy_head wrote:
    Láska bývá iracionální. Něco mezi chemií, magií, záležitostí kvality sliznic a mýtem, který jsme si vymysleli, abychom nemuseli skákat z okna... Časem to pochopíš..."

Už jsem se bál, že řekneš, že Láska je tvůj kůň. :lol:

Chmur wrote:
    Drogo byl pro mne umaštěnej divoch s iq tykve:-) Ale kdo rozumí ženám že? Asi pouze samy ženy.

Pro mě byl Drogo obtloustlý hobit, který se utopil v řece s manželkou, protože byli tak tlustí že převážili loďku (viz Pán prstenů). :lol:

Nu, kdybych byl ženou a měl bych si vybrat ideálního manžela, tak by to byl nejspíš lord Eddard. Věrnost, přímost a drsná krása severu. Nicméně kdyby ses na stejnou otázku ohledně manžela zeptal kterékoliv zástupkyně něžného pohlaví, tak ti odpoví buď khal Drogo, nebo Loras Tyrell. To záleží na tom, v jakém je zrovna období. Výzkumy to prokázaly. Je to známo. :wink:

Je to známo.

Léto wrote:
    Chmure, i ty se můžeš stát odborníkem. Stačí za všechno, co řekneš, připojovat dovětek: "Je to známo." 8) Na samotném obsahu tvrzení pak už tolik nezáleží, to si vždycky něco vymyslíš. :wink: Je to známo.

Je to známo.

heavy_head wrote:
    Ano, přátelé, řekněme si to na rovinu: Láska není kůň. Láska je jen střípek ledu. To vám práskne skoro každá poštolka. To je všeobecně známo. :wink:

Je to známo.

Zapomněli jste totiž, pánové, že aby to byla pravda, musí ještě někdo druhý potvrdit, že "je to známo":))))

Mimochodem tohle je geniální Matrinova hláška a ještě geniálnější je ten překlad:))

Beware to Peter: Zapřísahám tě probůh ať tě ani nenapadne mrknout na téma Brienne. Ve tvém vlastním zájmu, člověče! :!: :twisted:

heavy_head wrote:
    Beware to Peter: Zapřísáhám tě probůh ať tě ani nenapadne mrknout na téma Brienne. V tvém vlastním zájmu, člověče! :!: :twisted:

Jo, už postupně zjišťuju, který témata jsou spoilerový a kam ještě můžu:))) Víš co je nejhorší? Že blbej stromek bude už v neděli, ale taky bude zkouškový, takže to s tim čtením nebude bohužel asi nijak horký:(( No co, dam si od fóra na chvilku pauzu, tisící příspěvek mam, tak je to v pohodě;))

To bude těžká ztráta. Tvůj duch zde bude chybět. Navrhuji pietní minutu ticha za Petera. A ať vše zvládne v prvním termínu. Teď.

heavy_head wrote:
    To bude těžká ztráta. Tvůj duch zde bude chybět. Navrhuji pietní minutu ticha za Petera. A ať vše zvládne v prvním termínu. Teď.

Teda, o mně se říká, že jsem šašek, ale na tebe nemá ani Střapáč se Strakošem dohromady:))

Chmur wrote:
    Ale kdo rozumí ženám že? Asi pouze samy ženy.

Quote:

léto wrote:
    Nu, kdybych byl ženou a měl bych si vybrat ideálního manžela, tak by to byl nejspíš lord Eddard. Věrnost, přímost a drsná krása severu. Nicméně kdyby ses na stejnou otázku ohledně manžela zeptal kterékoliv zástupkyně něžného pohlaví, tak ti odpoví buď khal Drogo, nebo Loras Tyrell. To záleží na tom, v jakém je zrovna období. Výzkumy to prokázaly. Je to známo.
    Quote:

Cháchachachchachá.

Pánové, možná to pro vás bude novinka, ale stejně jako vy nejste ta samá osoba jako váš soused (bratr, spolužák, ten pán, co jste vedle něj seděli v metru, Usama bin Ladin atd.), nejsou ani ženy jednolitým vzorkem, který příroda seká jak Baťa cvičky. Takže generalizace typu "všechny ženy chtějí/jsou/musí/budou..." jsou stejný nesmysl jako "všichni muži chtějí/jsou/musí/budou..." :wink:

BTW: Někdo, kdo čte Píseň, to přeci musí chápat. :wink:

Těžko hledat dvě odlišnější bytosti než třeba Cersei a Brienne.

Nebo třeba Lysu Arryn a Ašu.

Atd.

Hmm

Milenec? V Písni je spousta atraktivních mužů a kluků. Tak třeba Jamie (před amputací a změnou zevnějšku), Jon (Sníh, ne Arryn, proboha :lol: ), ale nejvíc se mi líbil podle popisu vzezření i povahy Temnohvězda. :twisted:

Manžel? Člověk, se kterým bych spojila celý život a byla mu věrná (ne z donucení, ale páč jsem prostě taková). Hm, tak těch tam naopak moc není. Asi Tyrion. Sice to není žádný krasavec, ale bohatě to vynahradí vším ostatním, nikdo další takový tam není.

Tyna wrote:
    Manžel? Člověk, se kterým bych spojila celý život a byla mu věrná (ne z donucení, ale páč jsem prostě taková). Hm, tak těch tam naopak moc není. Asi Tyrion. Sice to není žádný krasavec, ale bohatě to vynahradí vším ostatním, nikdo další takový tam není.

Já teda nechci nijak zpochybňovat tvuj vkus, ale Tyrion?:)) Jo, je to docela hlavička a poradí si v každý situaci, ale ta hlavička je taky dvakrát větší než tělíčko, hraje všema barvama a ještě na ní leccos chybí, že:))) Navíc umí být taky pěkně nesnesitelnej, to už několikrát prokázal... Stále si stojíš za svou volbou?;)))

No to víš, že bych raději někoho s Reagarovou vizáží :wink: Ale ten je mrtvý a navíc to asi nebyl niak dobrý manžel. Měl depky, na svou ženu nebral velké ohledy, když ji před zraky veřejnosti ztrapnil atd.

Krása je důležitá, když si někoho bereš jednorázově do postele. Tam asi nezáleží ani na ničem jiném :roll:

Ale manželství je něco jiného. Když si představím, že bych si vážně měla vybrat...tak beru toho Tyriona. Je laskavý, věrný (a to i prostitutkám :wink: ), chytrý, šikovný, není ani zbabělý a při tom projevil tolik soucitu a pochopení, až mě o u chlapa překvapilo (potože všichni chlapi...viz můj předchozí příspěvek :lol: )...patrně by nás nedostal do průseru, staral by se o naše děti, panství by nám prosperovalo... Erotická poblouzněnost je sice věc hezká, ale vydrží tak rok. Pak musíš ve vztahu stavět na jiných hodnotách. Nebo zažiješ nepříjemné překvapení.

Ostatně co se týče manželství, nejlíp jsou na tom píseční hadi... :wink:

Tyna wrote:
    No to víš, že bych raději někoho s Reagarovou vizáží :wink: Ale ten je mrtvý a navíc to asi nebyl niak dobrý manžel. Měl depky, na svou ženu nebral velké ohledy, když ji před zraky veřejnosti ztrapnil atd.

Krása je důležitá, když si někoho bereš jednorázově do postele. Tam asi nezáleží ani na ničem jiném :roll:

Ale manželství je něco jiného. Když si představím, že bych si vážně měla vybrat...tak beru toho Tyriona. Je laskavý, věrný (a to i prostitutkám :wink: ), chytrý, šikovný, není ani zbabělý a při tom projevil tolik soucitu a pochopení, až mě o u chlapa překvapilo (potože všichni chlapi...viz můj předchozí příspěvek :lol: )...patrně by nás nedostal do průseru, staral by se o naše děti, panství by nám prosperovalo... Erotická poblouzněnost je sice věc hezká, ale vydrží tak rok. Pak musíš ve vztahu stavět na jiných hodnotách. Nebo zažiješ nepříjemné překvapení.

Teď jsi ze mě udělala správně povrchního omezence:))) Ale ne, vážně, jasně že v pozdějším manželství jde úplně jiné hodnoty, než je fyzická přitažlivost, ale zase si nemyslim, že by měla úplně vymizet a pořád se mi nechce věřit, že bys chtěla mít vedle sebe celý život takovou obludku, jako je Tyrion:)) No ale to je fuk, popojedem;))

• upraveno 20. prosince 2006

Tyna wrote:
    Pánové, možná to pro vás bude novinka, ale stejně jako vy nejste ta samá osoba jako váš soused (bratr, spolužák, ten pán, co jste vedle něj seděli v metru, Usama bin Ladin atd.), nejsou ani ženy jednolitým vzorkem, který příroda seká jak Baťa cvičky. Takže generalizace typu "všechny ženy chtějí/jsou/musí/budou..." jsou stejný nesmysl jako "všichni muži chtějí/jsou/musí/budou..."

Nesmysl. Mezi ženami jsou jisté drobné odlišnosti, ale v zásadě jsou všechny stejné. Mají obvykle dvě ruce, dvě nohy a hlavu. :wink: A ačkoliv působí Cersei, Brienne a Lysa na první pohled úplně jiným dojmem, ve skutečnosti jim vše jde jen o to jedno. Jen se k tomu snaží dobrat jinými cestami. To je známo (potvrďte mi to někdo). :D

Tyna wrote:

Že já jsem se nenarodil jako trpaslík. Měl bych krásnou ženu, tři děti a invalidní důchod. :twisted: :wink:

Peter wrote:
    Zapomněli jste totiž, pánové, že aby to byla pravda, musí ještě někdo druhý potvrdit, že "je to známo":))))

Mimochodem tohle je geniální Matrinova hláška a ještě geniálnější je ten překlad:))

Už patří do klasického fondu. Myslím literatury. Klasického fondu literatury. Pane. :P

heavy_head wrote:

Navrhuji pietní minutu ticha i za sebe. Slyšte slova Starků: Zima se blíží. A zkouškové období, to je synonymum pro zimu. :?
  • upraveno 20. prosince 2006

Léto wrote:
    Mají obvykle dvě ruce, dvě nohy a hlavu. :wink:

Aneb jak řekl Roden: "dvě ruce, dvě nohy, hlavu a spoustu jinejch orgánů, kterýma oblbnou každýho normálního chlapa":))) Ovšem v Martinově světě si bohužel nikdy nemůžeme být jistí, co komu začne časem scházet (viz. náš milý Králokat, že?)... Ještě že aspoň uženských postav se celkem krotí;))

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.