Láska, sex aneb s kým z Písně?
Kdybych si mel vybrat, tak bych milostnou noc stravil z Daenerys (dejme tomu, ze by souhlasila:-)).
[url]Slys mne rvat[/url][/u]
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Kdybych si mel vybrat, tak bych milostnou noc stravil z Daenerys (dejme tomu, ze by souhlasila:-)).
[url]Slys mne rvat[/url][/u]
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Kdo ví. Já jsem si prostě představila, že žiju v Západozemí, jsem odpovídajícího společenského postavení a mám to štěstí, že si můžu zvolit manžela podle sebe.
Tyrion je výjimečný ve všech ostatních vlastnostech a rysech, krom toho vzhledu.
A Jamie? Jamie je posedlý Cersei a evidentně má problém myslet na něco jiného. Nejdřív ji k zbláznění miloval, teď ji k zbláznění nenávidí. A pak, když si představím, že bude při svatbě PŘÍSAHAT, že bude svou nevěstu chránit. Hmm... víme, jak Jamieho sliby končí.
Mně by se líbil jako milenec, před tím svým obrácení :twisted: Zlý hoši mají své kouzlo, :twisted: ale je dost blbost hledat v nich cokoliv jiného.
Na tmavší? No, jo. Temnohvězda. Mňami mňam. I když ten má ve skutečnosti stříbrné vlasy s černým pramenem. Chmm. Nedivím se, že se Arianne tak líbil. Další zlej hoch. :twisted:
ach jo, chudaci my hodni charakterni hosi, ty parchanti vzdycky vyhravaj...aspon ze nam patrej ty happy endy:-)
Ten první odstavec je Chmurův, druhý je citace Týny.
Zásadním kamenem úrazu je možná použitá psychologická terminologie. Ale to se nedá dělat, jsme přeci jen laici. :wink:
Já jsem celou věc pochopil tak, že Týna pravila, že člověk by neměl být zbabělý používat všechny své city (například lásku) a Chmur oponoval, že proti té zbabělosti se v mnoha případech nedá bojovat.
(Tyno, Chmure, nechcete mě za tiskového mluvčího? :D )
To je taky názor za všechny peníze. A nejhorší je, že si to myslí všechny slečny, co jsem dosud v životě potkal. Takže pokud chci nějakou upoutat, musím se pomalu tvářit jako pojídač nevinných. :evil: :lol:
Leto: ty by ses tim moh zivit - v podstate jsi rek to samy jinymi slovy a jeste vic jsi to zamotal:-) anebo nejsem ta spravna "verejnost":-))
Emh...jak že je to západozemské přísloví? Vrána vyčítá havranovi, že je černý?
Myslím, že rozdíl mezi kategoriemi "známost na jednu noc" a "člověk na vztah" je evidentní. Nikdo, kdo má v hlavě alespoň půl mozku, by nechtěl chodit s žádným lumpem.
Já jsem proslulý svým zcela jasným vyjadřováním. Mám výborné reference z minulosti, pracoval jsem například na projevech Neumírajících. Jsem přítulný a mám rád děti. Chcete mě? :P
Vrána nazývá havrana černým. Ano, taky nechápu, jak to Martinovi může projít u americké cenzury. :)
To jsi řekla sama. :lol: Tvůj případ to asi není, ale spousta slečen s lumpy chodí, nechává se týrat, zrazovat, opouštět a stejně ten vztah pokračuje dál. Zato s někým hodným by nevydržely. To jde celkem mimo mé chápání. :roll: A pochopitelně se tato touha vyskytuje též u opačného pohlaví. Takže je to spíše jakýsi prapodivný charakterový rys. Ještě štěstí, že se to netýká ani mě a můžu si v klidu snít o hodné, milé a celkově roztomilé dámě z vyšší společnosti. :wink:
No když to Týno bereš takhle proč ne. Jaimeho vztah k Cersei je však úžasný. Jaimeho sliby králům asi nelze brát moc vážně. Nicméně svoji rodinu má rád, to se musí nechat. Jeho věrnost Cersei je naprosto neskutečná. Asi to mají Lannisterové v krvi:-)
Kdo ví. Já jsem si prostě představila, že žiju v Západozemí, jsem odpovídajícího společenského postavení a mám to štěstí, že si můžu zvolit manžela podle sebe.Tak že tě přitahují zlí tmavovlasí hoši? Těch je ve světě icefire přehršel.
Oberyn už je mrtvý...škoda...určitě by u Tebe figuroval dost vysoko.
Přesto tu zbývají další...například Euron...ten je zlej až běda a navíc má prímovej roh, mohl by ti na něj zafoukat, ale asi by se u toho spálil.
Když by ses mu omrzela dal by tě svýmu brachovi, ten tak zlej není a asi má menší...jak to říct?....snad jeden z uspokojovaích prostředků? Ale na velikosti prý nezáleží a jinak je to chlap jako hora (ve smyslu geomorfologický útvar).
Škoda, že zatím je v icefire absolutní nedostatek pěkných blondýnek. Jenom Cersei a do té bych fakt nešel. Stejně by si u teho představovala svýho brachu.
Nakonec by u mne vyhrála Arianne...je pěkná, smyslná, dobrý původ, fajn tchán, není zlá a má moc prímovou rodinu:-)))
Tyrion je výjimečný ve všech ostatních vlastnostech a rysech, krom toho vzhledu.
A Jamie? Jamie je posedlý Cersei a evidentně má problém myslet na něco jiného. Nejdřív ji k zbláznění miloval, teď ji k zbláznění nenávidí. A pak, když si představím, že bude při svatbě PŘÍSAHAT, že bude svou nevěstu chránit. Hmm... víme, jak Jamieho sliby končí.
Mně by se líbil jako milenec, před tím svým obrácení Zlý hoši mají své kouzlo, ale je dost blbost hledat v nich cokoliv jiného.
Na tmavší? No, jo. Temnohvězda. Mňami mňam. I když ten má ve skutečnosti stříbrné vlasy s černým pramenem. Chmm. Nedivím se, že se Arianne tak líbil. Další zlej hoch.
Mimochodem....proč je u této stránky jako stvořitel uveden Chmur. Já tohle chtíčem posedlé vejce nevyseděl???
Vyhlašuji anketu o nejvíce sexy ženu v icefire. Jestli si pod tím představujete oduševnělost či prsa trojky je jedno.
Možné kandidátky jsou.
Cersei....pravá blondýnka leč trochu psychicky nevyrovnaná
Daenerys....kvalitní šestnáctka, lehce ocumlaná od jednoho přerostlýho mongola
Sansa....těsně pod zákonem, panensky neviná, moc sladká
Aša....tvrdá holka pro hodně moc tvrdý kluky (ve smyslu - povaha)
Arianne....pětadvacítka, sexy, příchuť exotiky....moje favoritka:-)
O sexy mužích se asi nemá smysl bavit. Podle statistických šetření by zde mělo občas přispívat asi 20 homosexuálů a jedna žena (která je ovšem podle některých.... chvílema muž).
Mam pocit, ze tohle tema vzniklo rozdelenim od nejakyho jinyho, a jelikoz jsem mel pri tom rozdelovani pocit, ze tvuj prispevek by byl hezkym uvodem k novemu tematu (mozna byl tehda tim nejvetsim OT:-)), stal jsi se tim stvoritelem ty:-) se za to nestyd, tohle je pekny, zivy tema:-)
Jinak souhlas, Arianne v zatacce do cilove rovinky predbiha Danny, ale zatim je to jen o prsa, Danny ma jeste sanci:-)
Chmure, má múzo, vnukl jsi mi nápad. Mohli bychom uspořádat Miss Westeros, postavenou na stejném principu jako je Aréna. Když vezmu v úvahu, že tam nebojují žádné dívky ani slečny, mohlo by se něžnější pohlaví cítit ochuzeno. A my jim to tímto vykompenzujeme. Budeme jako praví rytíři z písní. :)
Z těch možností, co tu dáváš, mi přijde nejvíce přitažlivá asi Cersei. Zlé holky mají své kouzlo :twisted: , i když, jak říká Týna, je dost blbost hledat v nich něco jiného. Každopádně na vítězství v tvé minianketě to stačí. :) Všechny ostatní mají samozřejmě něco do sebe (snad kromě Aši), to jim upírat nelze.
A ještě by mě zajímalo, kdo je podle vás nejvíce sexy vlčice. Možná kandidátky jsou:
Lady... malá, milá, roztomilá, s lesklou srstí a vlhkým čenichem
Nymeria... tvrdá vlčice pro tvrdé zlovlky, velká, vášnivá, divoká
Nebo nějaká úplně jiná? :wink:
Ta Miss by asi byla nuda, protože titul nejkrásnější ženy světa drží Danearys. :lol: Řekl to Vraní oko a s jeho názory neradno polemizovat, vyprávět by mohli ti, co ho nechtěli uznat králem.
Čistě vzhledově bych nejspíš taky hlasovala pro Danny. Když si představím holku se stříbrnými vlasy a fialovýma očima, musí to být něco extra. :D
Jinak bych ale asi volila takový ten temperamentní jižní půvab a sice Arianne.
A miss Sympatie má u mě jasnou Aša.
Je to těžký. Krása je dost subjektivní věc a je těžké oddělit osobnost od vzhledu. Jamie by určitě jmenoval Cersei, Malíček Catelyn (nebo teď už možná Sansu), Jon Ygritte a Tyrion Tyšu, která mohla být pro všechny ostatní docela obyčejná.
Škoda, že výběr v soutěži sexy zlovlk je tak málo kandidátek. Navrhuji proto rozšířit tuto soutěž i o zlovlky samce. Jako Homo sapiens sapiens (kromě Léta) snad nemusíme u zlovlků rozlišovat v této minisoutěži pohlaví. Přiznám se však, že ja budu spíš hodnotit sympatie, než jestli ve mně daný zlovlk vzbuzuje pocity spojené s mým libidem.
1. místo Léto - odvážný, relativně mírný, nicméně v případě potřeby umí přitvrdit
2. místo Lady - milá, hodná, smutné oči, něžný čumaček
3. místo Duch - velký, silný, vzbuzuje strach, není vidět ve sněhu...jenom mi u něho chybí to správné vlčí zavití (proč ho tak často kreslí s červenýma očima, když to není žádný albín???
Vraní oko je šílenec, tudíž jeho názory nelze brát jako relevantní. Navíc nikdy Daenerys neviděl, tudíž vycházi z názorů jiných lidí.
Daenerys je jistě pěkná, dávám však přednost ženám bližším mému věku. Proto volím Arianne. Cersei je asi fyzicky pěknější, nicméně její povaha ji v mých očích ubírá hodně na kráse.
Tento popis mi sedí i na zfetovanou fanynku techno music.
Není? Jakto, že není albín?
Lidi čtěte pořádně.
Duch je albín a má rudé oči. Však ho tam často přirovnávají k těm magickým stromům, co mají rudé listí a bílou kůru. Asi to má znamenat propojení zlovlků se starými bohy Severu.
No jo, hlavně ty fialové oči jich má dvanáct do tuctu :lol:
No jo, hlavně ty fialové oči jich má dvanáct do tuctu :lol:
Omlouvám se za slovník, ale jinak to teď fakt vyjádřit nejde: ty vole, normálně jsi mě rozbrečel!!:))) Takhle už jsem se dost dlouho nezasmál, vrchol bylo skutečně "kvalitní šestnáctka, lehce ocumlaná od jednoho přerostlýho mongola", to jsou skvělý popisy:))) A jinak bych šel do Arianne, holky s nohama až na zem a sandálkama zašněrovanýma pod kolena fakt můžu:)))
jj Arianne...a nezabudnite na tie prsia :twisted: cmuk
Mam pocit ze Asa sa moze pacit asi iba zenam. :wink: Je to taky prototyp emancipovanej zeny s ktorej maju dnesny muzi skor strach :)
No, teď jsem si poprvé proletěl tohleto téma a docela lituju, že jsem mu nedal šanci už dřív... Takových hlodů v takovém množství, to se jen tak nevidí, vy ste té kaše kuci všici pojedli, len co je pravda...
Nejvíc mě samozřejmě dostalo skandální odhalení Chmurtyny, psychicky rozpolceného návštěvníka tohoto fóra, s nespecifikovatelným pohlavím a úžasnou neschopností správně citovat...
ad Léto: Přemoudřelý, ftipný zlovlk... tak to je přesné... :-)
ad Alek: Sex, drogy a rock´n´roll je super, akorát by se to muselo trochu modifikovat pro naše potřeby - takže třeba Sex, Drogo a rokování nebo něco v tom smyslu :-)
ad Miss Západozemí: Dany. Nestojím o trable s Euronem... i když, pokud bych měl volit podle tělesných příslibů, možná by to taky byla zkušenější Arianne...
Ta obdivovaná Arianne je stejně emancipovaná jako Aša, jenom se neumí prát :wink:
Psychicky rozpolcená možná jsem, ale svou genderovou identitou jsem si naprosto jistá :twisted:
Tak to já myslim, že by celkem uměla, kdyby na to přišlo. Sice ne jako Aša, ale drápky bude mít taky, kočka jedna;)))
Tak tak ... chrbat Sera Arysa by vedel rozpravat :twisted:
SUMMER IS COMING!
Leč ničeho se nebojte a čtěte.
ad Miss WestEros: Euron slyšel od sousedky bratra svého kamaráda, že babička strýce jeho kmotra, jistá Irri, říkala, že Daenerys je nejkrásnější žena světa. Takže je to vlastně taková západozemská urban legend.
Kategorie blondýnka: Miss Cersei
Kategorie brunetka: Jeyne Westerling :wink:
Kategorie černovláska: ...?
Kategorie rusovláska: Ygritte aka Oheň
Kategorie stříbrovláska: Daenerys Drakomatka
ad Miss DireWolf: Rozhodnu se teprve potom, co uvidím promenádu v plavkách. Nevím ovšem, zdali je dobrý nápad směšovat samce i samice do jednoho pytle. Kdyby se do udělalo u lidí a pak bych se dohadoval, jestli je přitažlivější Arianne, nebo ser Gregor, jistě bych tím sympatie nezískal. :wink:
V mém pořadí samozřejmě vynechám Léta, abych nebyl obviněn z nadržování, kdyby byl všude první. Tak tedy:
1. místo: Duch - velký, zubatý, chlupatý, zlý. Sexy červené oči. Ideální kapitán Tichosti. Má v sobě jistou osudovost. On je symbolem ságy, on je ztělesněným mýtem, on je tou zimou, která přichází. Nejsem biolog, ale nevím, proč by neměl být albín... tělesné znaky tomu přeci nasvědčují, ne? :roll:
2. místo: Lady - máme rádi upravené a decentní zlovlčice s módně zastřihnutou srstí a myrskou krajkou mezi ušima
3. místo: Chundeláč - ta divoká černá koule v sobě má něco magického, je to esence divokosti proměněná ve vlka; vidět Chundeláče a zemřít!
Zvláštní cena poroty: Šedý vítr - smutný hrdina, symbol vzdoru a věrnosti, příklad pro všechny hrdiny ságy. Buďme jako on!
ad Arianne "malá dornská víla": http://agot9players.free.fr/Cards/House/Martell/Arianne-Martell.jpg
Vždyť vypadá jako Indočeška. :twisted:
ad Aša: Tato rozkošná kapitánka se chová téměř jako muž. Nedivil bych se, kdyby pro ni mistři z Citadely specielně připravovali nějaký instantní testosteron v prášku. :)
ad Léto: Přemoudřelý, ftipný zlovlk... v případě potřeby umí přitvrdit... hohoho... :)
:lol: :lol: 8)
Léto těžce boduje. Smrk. Pouze on nás dokáže vyvést z bahna pokleslé zábavy, jíž tu převážně holdujeme. Hned bych tě angažoval, abys mi psal proslovy. Jen jestli moc nelínáš... :wink:
Tahle Arianne je naka divna, tadle je lepsi, ne? http://glo.wz.cz/postavy/arianne_martell.html
Jinak Duch je samo vitez i u me...a s nim i Jon, jedno telo jedna duse, jeden tvori druheho. A tak to je i u ostatnich, napr. Chundelac ma imo velkou budoucnost, jen co trochu Rickon povyroste a oba se zklidnej, zacnou se ovladat, jej ty budou nebezpecny. A jeste zminim Nymeryu, nu mel jsem pro ni vzdycky slabost, uz od te neprijemne zalezitosti s Joffem a Lady. Miluju ty Martinovy zkazky o kralovne vlku, s ni se vratil do lesu stin, strach nyni obchazi krajinou, jak symbolicke pro tyhle divoke casy...no a pak to zatraceny Leto - kde se flakas?!:-) Ja vim, tvuj cas teprv prijde...
ad Arianne: Ano, tamta je o dost lepší. Velmi přitažlivá a tajemná. Budu tedy muset nasadit silnější kalibr. Nasaďte si přilbice, pánové, Cersei vrací úder!
http://members.cox.net/anaril/Dolls/Characters/td_cersei.gif
http://www.winterfell.altervista.org/gallery/cersei&jaime.jpg
http://elfwood.lysator.liu.se/art/r/a/ranlinde/cersei.jpg
http://elfwood.lysator.liu.se/art/l/u/luzilla/lions_pride_colour.jpg
http://tn3-2.deviantart.com/fs8/300W/i/2005/321/0/d/Doodle__Cersei_and_Jaime_by_AdharaPhoenix.jpg
http://dragonsteel.org/misc/cersei.jpg
Neříkejte, že byste takové královně neodpustili cokoliv. :wink:
ad nedobrovlci: Souhlasím, že Jon je s Duchem jedna duše, ale s tím tělem bych byl přeci jenom opatrnější. :lol: Rickon a Chundeláč jsou mimo snad už od Střetu králů, nebo ne? Až je znova uvidíme, možná budeme překvapeni, jak vyrostli. Na Šíji (pokud tam opravdu šli) se mohli leccos přiučit. Nymeria je tak trochu ta třetí vzadu, protože ji nevidíme přímo, od té doby, co se zakousla do údu prince Joffreye, jsou o ní vždycky jen nepřímé zmínky. Ale možná se dozvíme něco skrze Aryu, pokud se začnou více projevovat její vlčí sny. :wink: