Láska, sex aneb s kým z Písně?

upraveno 6. listopadu 2010 v Akce a hlasování

Kdybych si mel vybrat, tak bych milostnou noc stravil z Daenerys (dejme tomu, ze by souhlasila:-)).

[url]Slys mne rvat[/url][/u]

1235»

Komentáře

• upraveno 6. ledna 2007

Léto wrote:
    Ano, je to známo. Jen jsem měl vždycky dojem, že aperitiv se pije. :shock: Ale jsem jen obyčejný zlovlk, který toho ví málo o záležitostech stolování.

To víš, to tvoje "zakousni a trhej" by se přece jenom v naší civilizované společnosti příliš neuchytilo, takže mi radši dodržujeme pravidla stolování, tudíž i aperitiv;)) A zkus to pak aplikovat na zlovlčí zvyky...;))

• upraveno 6. ledna 2007

heavy_head wrote:
    Ano. Vysvětlím. Postup je následující: Konverzace. Desinsekce. Deodorace. Deflorace. Katarze. Degustace. Destrukce. Kremace.

Nějaké další otázky?

Jen jedna. Koupil sis slovník cizích slov? :lol:

Peter wrote:
    To víš, to tvoje "zakousni a trhej" by se přece jenom v naší civilizované společnosti příliš neuchytilo, takže mi radši dodržujeme pravidla stolování, tudíž i aperitiv;)) A zkus to pak aplikovat na zlovlčí zvyky...;))

Já se radši napiju zdravé, pramenité vody z potoka, a pak se vrhnu na ulovenou zvěřitu, hutnou a zemitou. Alespoň si neničím svá zlovlčí játra nějakými kvašenými a etanizovanými patoky. :twisted: I lidé to již začínají chápat. V poslední době zažívá prudký vzestup agroturistika. Také lupoturistika již čeká na svoji šanci. :wink:
  • upraveno 7. ledna 2007

Lupoturistika? To asi právě provozuje Benjen Stark...

• upraveno 8. ledna 2007

Quote:
    Alek:Vidime ze ses zlepsil...uz radej necitujes:-)

To není pravda!

• Daenerys, podle knihy i seriálu... - jasné nr.1
    podle knihy ještě Arianne Martel
    podle seriálu ještě Cercei a Ygritte, ale to je čistě podle oka...
  • Arianne a Daenerys. Klidně zároveň :D. A taky seriálový Jory, Gendry a Malíček před deseti lety. Taky klidně zároveň :D.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 23. prosince 2012
    @Kolikokoli Ty ses nějak rozjela :D

JInak u mě, samozřejmě Arya (knižní by byla nejúžasnější ségra jakou si dovedu představit a seriálová.... no to už je něco jiného), Asha (knižní verze, ne ta seriálová Yara) a pak buď Dacey Mormont (vztah) nebo Melisandra (knižní) - milenka
  • @Kolikokoli Sodoma Gomora :-D A to jsi vypadala tak slušně :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Everett_Young Chceš se vyspat s nejlepší ségrou?
    @Kolikokoli Když vás tam bude tolik, aby na tě nezapomněli :)
  • @flanker.27 Je tam jasně napsané rozlišení na knižní a seriálovou verzi. Zatímco Aryu z knížky bych chtěl jako ségru tak Maisie Williams se mi líbí.
    @Everett_Young No, právě že moc ne :)
  • @flanker.27 Tak pokud ti to přijde nesrozumitelné (ačkoli se domnívám že tomu rozumíš moc dobře a jen se mě snažíš vytrollovat) tak je to jasně vysvětleno v dalším příspěvku. Navíc knižní Arye je teď 11 a já nejsem pedofil. Čímž neříkám že bych knižní Aryu nebral za manželku až bude starší, ale momentálně v tomhle věku samozřejmě ne.
    @Everett_Young O nic se nesnažím, zcela na rovinu ti říkám, že jsi to napsal fakt blbě :)
  • samozřejmě Arya (knižní by byla nejúžasnější ségra jakou si dovedu představit a seriálová.... no to už je něco jiného)
    @flanker.27 co je na tom nesrozumitelného?
    @Everett_Young Je to velmi dvojsmyslné, mluvit o jedné postavě ve dvou různých polohách. A jedna rada - nebuď pořád vůči každému tak strašně nedůklivý (jako Arya :) ), nic z toho není míněno nepřátelsky.
  • @flanker.27 No, seriálovou a knižní Aryu tedy chápu jako dvě různé postavy. Stejně tak seriálového (znásilněného) a knižního (asketu) Stannise. Proto je pro mě snadné o ní / o nich takto mluvit.

mimochodem, funguje ti to označení?
    upraveno 24. prosince 2012
    Označení? Jako citace?
  • @flanker.27 no máš ve jméně tečku takže při kliknutí na tebe to hodí že profil neexistuje tak jestli když tě označím tím @ tak jestli se ti zobrazí úpomínka že tě někdo označil. Protože já si kvůli tomu musel dát do jména podtržítko.
    @Everett_Young To mi funguje, ůžu odpovídat i sám sobě :)
  • @flanker.27 Ok, jen jsem chtěl vědět jestli to funguje i s diakritikou protože to po odeslání příspěvku vypadá jako by to označilo jen část jména a tím pádem i neexistujícího uživatele.
  • @Stark: tomu říkám poctivé nekro :-)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Cersei, má sladká Cersei....
  • Ugla napsal(a):

@Stark: tomu říkám poctivé nekro :-)

:-)
    mrknul jsem na nejstarší diskuse a takovouhle perlu prostě nešlo nechat ležet...
    ;)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.