JInak u mě, samozřejmě Arya (knižní by byla nejúžasnější ségra jakou si dovedu představit a seriálová.... no to už je něco jiného), Asha (knižní verze, ne ta seriálová Yara) a pak buď Dacey Mormont (vztah) nebo Melisandra (knižní) - milenka
@flanker.27 Tak pokud ti to přijde nesrozumitelné (ačkoli se domnívám že tomu rozumíš moc dobře a jen se mě snažíš vytrollovat) tak je to jasně vysvětleno v dalším příspěvku. Navíc knižní Arye je teď 11 a já nejsem pedofil. Čímž neříkám že bych knižní Aryu nebral za manželku až bude starší, ale momentálně v tomhle věku samozřejmě ne.
@Everett_Young Je to velmi dvojsmyslné, mluvit o jedné postavě ve dvou různých polohách. A jedna rada - nebuď pořád vůči každému tak strašně nedůklivý (jako Arya :) ), nic z toho není míněno nepřátelsky.
@flanker.27 No, seriálovou a knižní Aryu tedy chápu jako dvě různé postavy. Stejně tak seriálového (znásilněného) a knižního (asketu) Stannise. Proto je pro mě snadné o ní / o nich takto mluvit.
@flanker.27 no máš ve jméně tečku takže při kliknutí na tebe to hodí že profil neexistuje tak jestli když tě označím tím @ tak jestli se ti zobrazí úpomínka že tě někdo označil. Protože já si kvůli tomu musel dát do jména podtržítko.
@flanker.27 Ok, jen jsem chtěl vědět jestli to funguje i s diakritikou protože to po odeslání příspěvku vypadá jako by to označilo jen část jména a tím pádem i neexistujícího uživatele.
Komentáře
podle knihy ještě Arianne Martel
podle seriálu ještě Cercei a Ygritte, ale to je čistě podle oka...
JInak u mě, samozřejmě Arya (knižní by byla nejúžasnější ségra jakou si dovedu představit a seriálová.... no to už je něco jiného), Asha (knižní verze, ne ta seriálová Yara) a pak buď Dacey Mormont (vztah) nebo Melisandra (knižní) - milenka
mimochodem, funguje ti to označení?