Láska, sex aneb s kým z Písně?
Kdybych si mel vybrat, tak bych milostnou noc stravil z Daenerys (dejme tomu, ze by souhlasila:-)).
[url]Slys mne rvat[/url][/u]
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Kdybych si mel vybrat, tak bych milostnou noc stravil z Daenerys (dejme tomu, ze by souhlasila:-)).
[url]Slys mne rvat[/url][/u]
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
To víš, to tvoje "zakousni a trhej" by se přece jenom v naší civilizované společnosti příliš neuchytilo, takže mi radši dodržujeme pravidla stolování, tudíž i aperitiv;)) A zkus to pak aplikovat na zlovlčí zvyky...;))
Jen jedna. Koupil sis slovník cizích slov? :lol:
Já se radši napiju zdravé, pramenité vody z potoka, a pak se vrhnu na ulovenou zvěřitu, hutnou a zemitou. Alespoň si neničím svá zlovlčí játra nějakými kvašenými a etanizovanými patoky. :twisted: I lidé to již začínají chápat. V poslední době zažívá prudký vzestup agroturistika. Také lupoturistika již čeká na svoji šanci. :wink:
Lupoturistika? To asi právě provozuje Benjen Stark...
To není pravda!
podle knihy ještě Arianne Martel
podle seriálu ještě Cercei a Ygritte, ale to je čistě podle oka...
JInak u mě, samozřejmě Arya (knižní by byla nejúžasnější ségra jakou si dovedu představit a seriálová.... no to už je něco jiného), Asha (knižní verze, ne ta seriálová Yara) a pak buď Dacey Mormont (vztah) nebo Melisandra (knižní) - milenka
mimochodem, funguje ti to označení?
mrknul jsem na nejstarší diskuse a takovouhle perlu prostě nešlo nechat ležet...
;)